bir türk kızı olarak fikirlerinize katılmıyor degilim ama bence biraz abartılı olmuş %80 gibi bir istatistik nerdeyse genellemeye girer ve bunu bu şekilde aksetme özgürlügünüzün oldugunu düşünmüyorum. Evet kendimdende bildigim gibi çok narin hassas olmamız bu işi beceremedigimizin göstergesi degildir. ayrıca bzilerin mızlanması v.s. bu sizin türk kızlarına wat programını yasaklanmalı (SERHAT_21) söyleme hakkınıda vermez. ben bir türk kızı olarak bir çok çalışma ortamında bulundum ögrencilik hayatım boyunca çalıştım bile denebilir ve abd ye gittigim zamanda herşeyin mükemmel olmayacagı bilgisine sahibim ve tüm kızlar bu bilgiye sahip ama birkaç arkadaşımızın dedigi gibi bu tamamen yetiştirilme ve kültür olayıdır yada kabullenmeyip hayal dünyasında yaşamasıdır. mesela bir arkadaşın kız arakadaşı partide dans ediyormuşmuş arkadan abd li yaklaşmışmış aglamışmış bu tamam dogrudur ama bu o kızın suçudur alkollu bir ortamda dans etmeyi göze aldıysa o kadar rahat bir ülkede ellenmeyide göze almadılır ki bu sadece abd için degil türkiyedede geçerlidir. yada bir başka arkadaşımız demişki 'wat yapan erkekler asla bir türk kızı ile evlenmez' bu ne kadar komiktir böyle bir genelleme varmı ya