Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar point mülakatı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cedar point mülakat?

arkada?lar bu cumartesi ciee in i? fuar?na kat?lcaz i?verenimiz cedar point ama ben çok korkuyorum bunun 2 sebebi var 1. si ben daha önce hiç i? görü?mesinde bulunmad?m ne sorulur nas?l yan?tlan?r nas?l davranmak laz?m hiç bir fikrim yok 2. si tamam teorikte iyi bir ingizlicem olmas?na ra?men hayat?mda ilk kez bir amerikal?yla ingilizce konu?acam çok korkuyorum bu i?ide kaybetmek istemiyorum sizce neler yapmam laz?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

konuyuda yanl?? yere açm???m hiç fark?nda de?ilim modlar yard?mc? olursa sevnrm

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

korkma ben geçen sene haz?rl???n yar?s?ndayken gitmi?tim i? görü?mesine s?k?nt? olmad?. Gitmeden dan??man?na sor nas?l sorular sorarlar diye o söylesin. Sorduklar?nda da yan?tlars?n

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Dan??man firman üç a?a?? be? yukar? ne soracaklar?n? söylüyor sana. Onlar? bir gözden geçir yeter. Bana öyle dendi en az?ndan Bende 11'inde görü?meye gidece?im.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Bu durumda olan tek sen de?ilsin endi?elenme.Ço?umuz ilk Amerikal? biriyle konu?mas?n? i? görü?mesinde yapm??t?r.??verenler de bu durumun fark?nda oldu?u için heycanlanman veya sorular? anlamaman gibi durumlar? ho?görüyle kar??l?yorlar.

Sorduklar? soruya gelince;

Neden bu i?i tercih ediyosun?
    Neden bu bölgeyi tercih ediyosun?
    Öncelikli amac?n nedir?
    Türkiye'deki ?irketin bizimle ilgili oryantasyon yapt? m??Bizimle ilgili ne biliyosun?
    (Ben ilk i?imi seçerken Alaska otel i?i seçmi?tim ve i? veren buran?n co?rafi özelliklerini biliyomusun diye sordu çünkü normalden farkl? bi iklimi vard?)
    Daha önce buna benzer bi i?te çal??t?n m??(ben i?e als?n diye evet dedim ama i?veren her?eyi incelemi?,"ama Türkiye'deki ?irketin gönderdi?i bilgilerde senin i? tecrüben olmad??? yaz?yor" dedi bende k?v?rd?m güzel bi ?ekilde durumu bu duruma dü?mek istemiyosan benim gibi yapma)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de bu fuara kat?laca??m, haz?rl?kl? olsak bir sorun c?kaca??n? dü?ünmüyorum. nas?l giyinmemiz laz?m acaba? resmi bir ?ey istemiyorlar, de?il mi?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@docTR1925

dostum,rahat ol allah a?k?na Ben de 5 gün önce hayat?mda ilk kez i? mülakat?na girdim ve emin ol,i?i rahat bi ?ekilde almam?n tek sebebi kendimden emin duru?um ve rahat olmamd?.Rahat olmak,(ama tabi bu rahatl?k dedi?imde i?verenin kar??s?na geçip bacak baca?a atmak de?il) bu i?in püf noktas? bana göre.??verenin sordu?u sorulara gelince,eminim ?irketin sana bununla ilgili bir tak?m soru örnekleri vermi?tir.Ancak duruma ba?l? olarak,sana soracaklar? sorular de?i?iklik gösterebilir.Genel olarak,soracaklar? en temel soru 'seni neden i?e almal?y?z?' yada 'neden bizimle tan??mak istiyorsun?' olacakt?r.

Bunun d???nda,dedi?im gibi sadece rahat ol bir ba?ka önemli noktada sürekli konu?man olacakt?r.Soracaklar? sorulara uzun ve mant?kl? cevaplar ver.Tabi uzunlu?uda kendine göre ayarlaman laz?m.Ayr?ca sürekli gülümse.Cedar Point,seninde bildi?in gibi bir e?lence park? ve her durumda mü?teriler ile diyalo?a girmeye haz?r oldu?unu görmeliler,bunun içinde sürekli gülümsemen senin yarar?na olacakt?r.

Bunlar? harfiyen yerine getirirsen,i?i almaman gibi bir olay mümkün de?il

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)