Work and Travel
Toplam 99 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CETUSA'in sponsorluğu askıya alındı!

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

1..skyline ne diyorsun sen.. Once yazdıklarımı duzgunce oku ne yazmısım.
    Demisim ki CETUSA buyuk bir firmadır sizi magdur etmez. Eninde sonunda bir firma ile anlasacak dedim. Bende bu sure zarfında sirketinizle iletisime gecin dedim sende bana ciddi değilse bunlar neden burdan yazıyorsun diyorsun.

2. Buldugum iş benim isim. Ve bu işi bir sirkete vermek zorundaydım. Kimseyede zorla gelin demedim. Benim cogu kişiylede yuzyuze gorustum insanlar beni aradıgında beyefendi diye hitap etmedim kardeşim dedim. ben gecen senede ogrenci yonlendirdim sirketlere. Sirket demiyorum sirketler diyorum iyi okursan tabi... Bu ögrencilerden tek kurus almıssan eger serefsizim.

3. Ben bir şirketi mi destekliyorum ii bakta gecmis mesajlarımı oku. UT.. Eduyork.. Westline benim tavsiye ettiğim 3 sirket.

4. Onune gelen burada mesaj yazıyor dediğin kişi binlerce mesaj acıp hakkında en fazla tesekkur mesajları atılan kişidir. Ozelden bana ulasan kişilerin hangisine sen su sirkete kayıtlısın sana yardım etmem demisim acaba. Bu siteden kac kisiyi İstanbulda misafir etmisim bi arastır bakalım.

Belki zamanında sana bile yardım etmisimdir ama hatırlamıyorum. Ben sana yardım etmissem demismiyimdir sen UKLA ile gidiyorsun yardım etmem. ya da istesen dermiydim acaba..

Tamam haklısın arkadasım suclu benim özür eyvallah... Bu konuda ciddiyim hata yapmışsam ozur dilerim. Ama ben hiçbir sirketin temsilcisi değilim evet sirkette duruyorum ama bu tamamen benım gondereceğim 50 ogrencinin evraklarını takip etmemle ilgili bir olay
    Konu BannedUser tarafından (17-02-2012 Saat 04:39 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)