Arkadaþlar merhabalar;
Ben þu an þirket ve iþ araþtýrmasý yapýyorum, iþ ve yer seçimi gerçekten çok zor bir þey, çok kararsýz kaldým. Her kafadan farklý bir ses çýkýyor. Herkes farklý bir þey söylüyor. Geç kaldýðý düþünüyorum ve artýk bir karar vermem lazým, sizin yorumlarýnýza ihtiyacým var.
Öncelikle size bu programdan beklentilerimi aktarmak istiyorum. Benim için en önemli þey eðlence, aný yaþamak. Para biriktirip Türkiye’ye dönmek ya da oralardan iphone, mac falan alýp dönme gibi bir amacým yok. 3-4 ay boyunca paramý son damlasýna kadar harcayýp orada her an eðlenmeye çalýþacaðým, açýkçasý çalýþacaðým yerin, iþ ortamýnýn bu isteklerimi karþýlamasýný istiyorum. Açýk konuþacaðým, yani þimdi oralara kadar gidip de mühendislik fakültesindeki yalnýz erkek öðrenci gibi takýlmayý istemem, ortam olsun eðlence olsun partiler olsun vs. önemli þeyler bunlar. Daha önce gitmiþ arkadaþlardan veya bu konular hakkýnda bilgili olup da yeni gidecek olanlardan yardýmcý olmalarýný diliyorum.
Seçimimde etkili olacak bir faktör daha var, Türk popülasyonu.
Ben Amerika’ya gidiyorum ve bir yaz boyunca Türk dostlarýma veda etmek istiyorum, farklý bir yaz olsun istiyorum, oralara kadar gidip de Türk Türk’e takýlmak ne kadar mantýklýdýr bilemiyorum, sonuçta bu programýn amaçlarýndan biri de Ýngilizce geliþtirmek. Sakýn yanlýþ anlamayýn, hiçbir milletin vatandaþlarýnýn biz Türklerin mizahýna, eðlence anlayýþýna yaklaþacaðýný zannetmiyorum fakat dil faktörünü ön planda tutarak iþ tercihimi yapacaðým.
Daha önce gitmiþ olan arkadaþlardan veya bilgisi olanlardan bu beklentilerimi karþýlayacak iþ ve yer önerileri bekliyorum.
Þimdiden çok teþekkürler,
Ýyi günler.

Alýntý
Bookmarks