evet varmý zkuden wata katýlan varsa tanýsalým .
evet varmý zkuden wata katýlan varsa tanýsalým .
ben büyük bir ihtimal katýlýcam zkü den![]()
ben de zku deným hazýrlýktamýsýýn
hayýr 5.sýnýfým![]()
raid okuldan aldýðýn belgeler nelerdi senin?ben transkript aldým,þirkete gitmeden öðrenci belgesi alcam.baþka birþey gerekiyormu?
Slm ark. bende gecen katýlmaya calýsmýsdým söle býr sýteyý gezerken gördum
herkesin dleði gercek olur inþ.
uzuldum red yemýssýn galýba bende red yedým ama yarýn tekrar gorusmem var bakalým ne olucak..
teþekkürler kaplan,baþarýlar radi umarým alýp gelirsin vizeyi
hangý bolumdesýn okulda ben hazýrlýktayým seneye ýktýsat .
ben 5.sýnýf iþletme dostum sen gelirken ben gidiyor olacaðým
evet oyle olucak ..
bence yol yakýnken dön![]()
ýns bý kacýs yolu arýoruz ýste amerýka falanvalla seneee tekrar hazýrlanýcam oss ye olmaz burda bole ne senlýk senlýk ne okul okul ya
ben þenlikten geçtim dostum,adam gibi eðitim verseler razýyým.5 yýlda ne öðrendiysem kendim öðrendim.ha þuda var tabi,ikitisadi idari bilimler hep ayný mantýkla eðitim verir birkaç okul hariç,ezberle,birþey öðrenme mantýðýyani bu bölüm için diplomada pek önemli deðil artýk,özel sektör nitelikli iþi bilen insan arýyor.eðer baþka bir bölüm istiyorum diyorsan git derim ama yine iktisat yazýcam diyorsan yurtdýþý baðlantýlý vakýf okullarýný tercih et derim.
tabýký zaten o yuzden ýktýsatý sectým okudugun okul onemlý deýl dýlýn varsa tecruben varsa tamam heryer sana kapýsýný acýor.sadece okulun verdýgýyle yetýnýrsen marmaradanda mezun olsan býsey býlmýyorsan býr seye yaramaz o dýploma.
zküden wata katýlacak varsa tanýþalým
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks