Ohio ve gezici eðlence parkýndan çalýþýan var mý yada bilgisi olan??
Ohio ve gezici eðlence parkýndan çalýþýan var mý yada bilgisi olan??
"Some people feel the rain. Others just get wet"
arkadaþlar bende ohio dayým kýsmet olursa. ama henz vize göruþmesi yapmadým. neden bu kadar uzadý bilmiyorumnumarým bir sakatlýk çýkmaz
macroclima neredesin. acil görüþelim . bana bir tel no gönder..
riski almayanýn çocuðu olmaz!!!!
aklý olan varsa ohio daki gezici eðlence parký iþlerine gelmez. aklý olan ohio ya gelmez!!
ohio iþlerine gitmenizi kesinlikle tavsi etmiyorum. durumu izah edeyim. ben geçen yaz orda gezici karavanlarda çalýþtým. festival festival gezip pizza,patatez kýzartmasý falan saattýk. biz haftalýk 400 dolar diye gitmiþtik.fakat kesilen vergiler le beraber 300 dolar civarý bir pra aldýk. kaldýký hftalýk deðil çalýþtýgýn gün üzerinden hesaplanýyormuþ paralar. yani iþ varsa çalýþýrsýn iþ yoksa kazanamýyorsun. hadi buna da eyvallah. 20 saat boyunca çalýþtýðým günü bilirim. iþ sabah 9- 10 gibi baþlar festivale göre gece 12 ye 01 e kadar sürdüðü de olur. yani hiç çalýþmasan bile buca saat alýkonuyorsun. bakýn size þirktten þirkete deðiþir falan diyen olursa bende diyorum ki hemen hemen hepsi bu uygulamayý ypýyor. ve WAT programýnýn amacýna uygun bir iþ deðil kesinlikle. bakýn WAT programý günde 8 saat çalýþabileceðin, 8 saat gezip okuyup eðlnebileceðin, ve 8 saat de uyuyabileceðin bir program. fakat ohio gezici iþleri buna kesinlikle elveriþli deðil. para konusuna gelince ben giderken tahmini olarak 4000 dolar falan kazanrým diye düþünmüþtüm elime geçen para 2300 dolar.. iþin zorluðu konusunda ise þöyle söyleyeyim. iþ gerçekten çook zor. bir öðrencinin bu iþ yapmasý hakkaten zor. ha piþmanmýyým? keþke bir baþka yere gidebilseydim dediðim çok oldu. fakat orda tanýdýðým özellikle türk lerle çok sýký arkadaþlýðým oldu. bu yüzden iyi yönleri de vrdý. patronlar genelde sert oluyorlar, 20 yaþýndaki bir gencin kalbini kýrbiliyorlar. ve bu iþin stresinden kaynaklanýyor. psikolojisi bozulan iki arkadaþý yakýndan tanýyorum. ben yanýmda 3 kitap götürmüþtüm okuyamdan geldim. allahýn dagýnda karavanda yaþýyorduk. sosyallik çok az. ha bir iki bo haftamýzda çýkýp gezebilmiþtik ama ne bileyim en yakýn þehir kilometrelerce ötede hesap edin. belki bir iki bara gidip biþeyler içmek istersin bu da mümkün olmadý hiç. çünkü bir çalýþma gününde en az 13 - 14 saatinize el konuluyor. kesinlikle bir daha düþünün. yazýnýz ziyan olmasýn. son söz: hiç gitmemektense OHÝO iþlerine gitmek daha iyi, zira deneyim olur..
OHIO iþleri yasaklandý artýk
admin (at) turkishwat.net
tamamý mý yasaklandý yoksa sadece gezici kervanlar mý?
konunun acilmasina sebep olan gezici eglence parki isleri yasaklandi.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
resmiyette yasak görünüyor. ama þirketler baþak isimler altýnda sizi göndermek isteyebilir. restourant olarak gösteriyorlar. ki benim iþim cathering olarak gösterilmiþti. çünkü anlaþmalý olduklarý patronlarla bu iþi kolayca halledebiliyorlar..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks