Ohio ve gezici e?lence park?ndan çal???an var m? yada bilgisi olan??

Ohio ve gezici e?lence park?ndan çal???an var m? yada bilgisi olan??

"Some people feel the rain. Others just get wet"
arkada?lar bende ohio day?m k?smet olursa. ama henz vize göru?mesi yapmad?m. neden bu kadar uzad? bilmiyorumnumar?m bir sakatl?k ç?kmaz

macroclima neredesin. acil görü?elim . bana bir tel no gönder..

riski almayanýn çocuðu olmaz!!!!

akl? olan varsa ohio daki gezici e?lence park? i?lerine gelmez. akl? olan ohio ya gelmez!!
ohio i?lerine gitmenizi kesinlikle tavsi etmiyorum. durumu izah edeyim. ben geçen yaz orda gezici karavanlarda çal??t?m. festival festival gezip pizza,patatez k?zartmas? falan saatt?k. biz haftal?k 400 dolar diye gitmi?tik.fakat kesilen vergiler le beraber 300 dolar civar? bir pra ald?k. kald?k? hftal?k de?il çal??t?g?n gün üzerinden hesaplan?yormu? paralar. yani i? varsa çal???rs?n i? yoksa kazanam?yorsun. hadi buna da eyvallah. 20 saat boyunca çal??t???m günü bilirim. i? sabah 9- 10 gibi ba?lar festivale göre gece 12 ye 01 e kadar sürdü?ü de olur. yani hiç çal??masan bile buca saat al?konuyorsun. bak?n size ?irktten ?irkete de?i?ir falan diyen olursa bende diyorum ki hemen hemen hepsi bu uygulamay? yp?yor. ve WAT program?n?n amac?na uygun bir i? de?il kesinlikle. bak?n WAT program? günde 8 saat çal??abilece?in, 8 saat gezip okuyup e?lnebilece?in, ve 8 saat de uyuyabilece?in bir program. fakat ohio gezici i?leri buna kesinlikle elveri?li de?il. para konusuna gelince ben giderken tahmini olarak 4000 dolar falan kazanr?m diye dü?ünmü?tüm elime geçen para 2300 dolar.. i?in zorlu?u konusunda ise ?öyle söyleyeyim. i? gerçekten çook zor. bir ö?rencinin bu i? yapmas? hakkaten zor. ha pi?manm?y?m? ke?ke bir ba?ka yere gidebilseydim dedi?im çok oldu. fakat orda tan?d???m özellikle türk lerle çok s?k? arkada?l???m oldu. bu yüzden iyi yönleri de vrd?. patronlar genelde sert oluyorlar, 20 ya??ndaki bir gencin kalbini k?rbiliyorlar. ve bu i?in stresinden kaynaklan?yor. psikolojisi bozulan iki arkada?? yak?ndan tan?yorum. ben yan?mda 3 kitap götürmü?tüm okuyamdan geldim. allah?n dag?nda karavanda ya??yorduk. sosyallik çok az. ha bir iki bo haftam?zda ç?k?p gezebilmi?tik ama ne bileyim en yak?n ?ehir kilometrelerce ötede hesap edin. belki bir iki bara gidip bi?eyler içmek istersin bu da mümkün olmad? hiç. çünkü bir çal??ma gününde en az 13 - 14 saatinize el konuluyor. kesinlikle bir daha dü?ünün. yaz?n?z ziyan olmas?n. son söz: hiç gitmemektense OH?O i?lerine gitmek daha iyi, zira deneyim olur..
OHIO i?leri yasakland? art?k
admin (at) turkishwat.net

tamam? m? yasakland? yoksa sadece gezici kervanlar m??
konunun acilmasina sebep olan gezici eglence parki isleri yasaklandi.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
resmiyette yasak görünüyor. ama ?irketler ba?ak isimler alt?nda sizi göndermek isteyebilir. restourant olarak gösteriyorlar. ki benim i?im cathering olarak gösterilmi?ti. çünkü anla?mal? olduklar? patronlarla bu i?i kolayca halledebiliyorlar..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks