Arkadaşım gideceğin yere bağlı bu.Benim gideceğim yerde şu anda bi arkadaşım çalışıyor.(internshiple gitti,departmanı sürekli değişiyor ve zaman zaman housekeeping yaptığı dönemlerde oluyor) Tip tüm departmanlarda var .Room service'te mesela 1 günde 250 $ tip çıkar mı ?Evet,demekki çıkabiliyor.Business otellerde tiplerde ona göre oluyor tabi. Housekeepingtede haftada 200-250$ çıkabildiğini söyledi.Ben her zaman şunu söylüyorum.Gideceğin yer tatil yöresi ise , sıcak ortamsa klimalı , kapalı bir alanda rahat bir işte çalışmak en mantıklısıdır.Bana göre housekeeping çok rahat bir iş.Umarım orada 2. işi de bulurum . Nereyemi gidiyorum ? - Florida

Evet,demekki çıkabiliyor.Business otellerde tiplerde ona göre oluyor tabi. Housekeepingtede haftada 200-250$ çıkabildiğini söyledi.Ben her zaman şunu söylüyorum.Gideceğin yer tatil yöresi ise , sıcak ortamsa klimalı , kapalı bir alanda rahat bir işte çalışmak en mantıklısıdır.Bana göre housekeeping çok rahat bir iş.Umarım orada 2. işi de bulurum . Nereyemi gidiyorum ? - Florida
Alıntı
Bookmarks