Arkadaşlar malum bu yıl son sınıf olanların düşündüğü bi konu WAT yaparsam kpss ne olacak?Görünürde iki ihtimal var; ya kpss den sonra wat yapmak yada kpss sınavına girmemek 2 yıl beklemek.Benim aklıma gelen bi soru var..Bu seçim zamanlarında konsolosluklarda seçmenlere oy kullanma hakkı tanınıyordu.Acaba kpss içinde böyle bi imkan var mı?yani Amerikaya gidince ordaki bi Türk konsolosluğunda sınava girebilirmiyiz?Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur çünkü çok fazla kişiyi ilgilendiren bi konu..

Alıntı

..... self job offer'ımı kpssden bi sonraki güne yazdırdım... bu seferde wata erkenmi gideyim geçmi gideyim diye düşünmeye başladım.... bu akşam kpss denemesi çözdüm ve durum vahim atanabilmek için 90 civarı almam gerekirken ev ortamında 73 yapabildim
5 ayda bunu ne kadar geliştirebilirim diye düşündüm tezdi sınavlardı gezmesiydi ben o sınava çalışcak vakit bulamicam.. bişi olmayacak... yani olmayacak duaya amin demek olacak... watla hiç bi ilişkisi olmayan bir arkadaşım ne olacak ya 2 günlüğüne gelirsin sınava gelip gidersin dedi abartısız 30 dk güldüm arkadaşımın uçak biletlerinden fln haberi yok.. watıma giderim staj buldum kabul olursa onunla biraz daha kalırım olmazsa dil okuluna yazılır biraz daha kalırım dönerim askerliğimi yaparım geçici bi iş bulur 2 yıl sonraki KPSS'ye tekrar girerim ama amerikaya gitme şansım bi daha olmayacak... tabi karar senn.. bu benim kararım bu şekilde yapıcam.. herkesin kendi hayatı...

) ama o kadar riske değmez ya

Bookmarks