Slm uğur snnle aynı durumdayım yaklaşık 3 aydır karar vermeye çalışıyorum wat mı? kpss mi diye.. Türk konsolosluğunda sınava girmek gibi birşey duymadım görmedim..... self job offer'ımı kpssden bi sonraki güne yazdırdım... bu seferde wata erkenmi gideyim geçmi gideyim diye düşünmeye başladım.... bu akşam kpss denemesi çözdüm ve durum vahim atanabilmek için 90 civarı almam gerekirken ev ortamında 73 yapabildim
5 ayda bunu ne kadar geliştirebilirim diye düşündüm tezdi sınavlardı gezmesiydi ben o sınava çalışcak vakit bulamicam.. bişi olmayacak... yani olmayacak duaya amin demek olacak... watla hiç bi ilişkisi olmayan bir arkadaşım ne olacak ya 2 günlüğüne gelirsin sınava gelip gidersin dedi abartısız 30 dk güldüm arkadaşımın uçak biletlerinden fln haberi yok.. watıma giderim staj buldum kabul olursa onunla biraz daha kalırım olmazsa dil okuluna yazılır biraz daha kalırım dönerim askerliğimi yaparım geçici bi iş bulur 2 yıl sonraki KPSS'ye tekrar girerim ama amerikaya gitme şansım bi daha olmayacak... tabi karar senn.. bu benim kararım bu şekilde yapıcam.. herkesin kendi hayatı...

..... self job offer'ımı kpssden bi sonraki güne yazdırdım... bu seferde wata erkenmi gideyim geçmi gideyim diye düşünmeye başladım.... bu akşam kpss denemesi çözdüm ve durum vahim atanabilmek için 90 civarı almam gerekirken ev ortamında 73 yapabildim 
 5 ayda bunu ne kadar geliştirebilirim diye düşündüm tezdi sınavlardı gezmesiydi ben o sınava çalışcak vakit bulamicam.. bişi olmayacak... yani olmayacak duaya amin demek olacak... watla hiç bi ilişkisi olmayan bir arkadaşım ne olacak ya 2 günlüğüne gelirsin sınava gelip gidersin dedi abartısız 30 dk güldüm arkadaşımın uçak biletlerinden fln haberi yok.. watıma giderim staj buldum kabul olursa onunla biraz daha kalırım olmazsa dil okuluna yazılır biraz daha kalırım dönerim askerliğimi yaparım geçici bi iş bulur 2 yıl sonraki KPSS'ye tekrar girerim ama amerikaya gitme şansım bi daha olmayacak... tabi karar senn.. bu benim kararım bu şekilde yapıcam.. herkesin kendi hayatı... 

Alıntı

Bookmarks