Aklın yolu bir demekkiBende çok araştırdım ama bulamadım böyle bi imkanı.Bende sırf 2 yıl sonraki KPSS ye girerim düşüncesiyle okulun uzamasına bile üzülmedim açıkcası.okul uzadı 6 ay ,okulun uzadığı yıl tekrar wat yaparım gitti 1 yıl,sonra askerlik yaparım gitti 6 ay daha kaldı KPSS ye 6 ay..Bu süredede bi kursa yazılıp iyi bi puan alırım diye düşünüyorum.Yani bu yılki KPSS'ye girmicem.Açıkcası KPSS den sonra wat yapmak biraz ödediğin parayı çıkartmak için gibi oluyor.Çünkü yeterince çalışamıyosun.Bende bu yüzden KPSS'yi eledim bu yıl..

Bende çok araştırdım ama bulamadım böyle bi imkanı.Bende sırf 2 yıl sonraki KPSS ye girerim düşüncesiyle okulun uzamasına bile üzülmedim açıkcası.okul uzadı 6 ay ,okulun uzadığı yıl tekrar wat yaparım gitti 1 yıl,sonra askerlik yaparım gitti 6 ay daha kaldı KPSS ye 6 ay..Bu süredede bi kursa yazılıp iyi bi puan alırım diye düşünüyorum.Yani bu yılki KPSS'ye girmicem.Açıkcası KPSS den sonra wat yapmak biraz ödediğin parayı çıkartmak için gibi oluyor.Çünkü yeterince çalışamıyosun.Bende bu yüzden KPSS'yi eledim bu yıl..

Alıntı

Bookmarks