Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ucuz alýþveriþ imkaný ve eðlenceli olan hangi eyaleti seçmeliyim ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow Ucuz alýþveriþ imkaný ve eðlenceli olan hangi eyaleti seçmeliyim ?

Merhaba arkadaþlar ben Burcu.Wat 2012 yazýnda inþ gidicem.Ancak hangi iþi yapmalýyým(fast food düþünüyorum ama bir çok kiþi zor diyor.)?Hem ucuz alýþveriþin olduðu hemde eðlenceli sýkýlmýcaðým bi eyalet seçmek istiyorum.New jersey pahalý bir yer diye duydum ne kadar doðru bilemicem.Virginia ,new hampshire veya maryland düþünüyorum tecrübeli arkadaþlar hangisi tavsiye edersiniz benim kriterlerime göre.Yarýna kadar bir tercih yapmam gerekiyor.Þimdiden teþekkürler.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bende new hampshire i düþünüyorum ama çok sýkýcý bir yer mi,ulaþým ve gezilecek yerler açýsýndan nasýl bilmiyorum,çok ucuz diye duydum hep outlerler fln varmþ galiba :S bilgisi olan varsa paylaþýrsa çok yardýmcý olur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

arkadaþlar amerikada bence ucuzluk nerdeyse heryerde aynýdýr.. önemli olan neyi nerden alacaðýnýzý bilmektedir... yiyecek içecek alýþveriþinizi walmart gibi marketlerden.. kýyafet alýþverisinizi outletlerden marshall-Kohl's gibi yerlerden alýrsanýz ucuza alýrsýnýz.. online alýþveriþ hem kolay hem ucuzdur bakýnýz ; ebay.. pahalý eyalet konaklama açýsýndan düþünürsek 2010 virginia beach'te bi odada 4 kiþi kalarak aylýk kiþi baþý 360$ kira verdiðimi 2011 minnesotada bir odada tek baþýna kalarak aylýk 150$ kira verdiðimi düþünürsek minnesota daha ucuzdur... mesela new hampshire'da vergi yoktur ama bu sizin alýþveriþlerinzde %5 bir etki yaratýr.. minnesotada %5 vergisiyle Ýphone'u 630 dolara alýrsýnýz New hampshire'da 600'e.. eðlence konusuda insandan insana deðiþir... Minnesotada olduðum yerde 2 bar vardý.. balýk tutmaya gidip mangal yapýp yolda geyik vb görüp eðlenirsiniz.. yada virginia beach'te týkýþ tepiþ cluba gidip eðlenirsiniz.. programdan ne beklediðiniz çok önemli herkes kendi özelliklerine göre iþ ve yer seçmeli diyorum.....

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Doðu eyaletleri küçük ve ulaþýmý kolay oluyor. NY eyaletinden kalkýp otoyla veya baþka biþeyle New Hampshire ye gidip ucuza alýþveriþ yaparsýnýz. Orta ve batý eyaletleri nispeten daha büyük ve daha 2. planda. Mesela Texas gezilecek çok yeri olan, tarihi, eðlencel, ve külliyen ucuz bir yer. AVM bil ucuz sayýlýrl. KAldý ki outletler (diðer eyaletlerle ayný ucuzluktadýr sanýrým) ve bireysel maðazalar oldukça ucuz. Özellikle bu bireysel maðazalar çokça var ve kümeleþmiþ oluyorlar. Bir gittiðinde en güzel markalardan ayakkabýlar, giyisiler, aksesuarlar ve pawn shop'lardan da elektronik ve ývýr zývýrlarý çoook ucuza alma þansýn var.
    Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)