Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ucuz al??veri? imkan? ve e?lenceli olan hangi eyaleti seçmeliyim ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow Ucuz al??veri? imkan? ve e?lenceli olan hangi eyaleti seçmeliyim ?

Merhaba arkada?lar ben Burcu.Wat 2012 yaz?nda in? gidicem.Ancak hangi i?i yapmal?y?m(fast food dü?ünüyorum ama bir çok ki?i zor diyor.)?Hem ucuz al??veri?in oldu?u hemde e?lenceli s?k?lm?ca??m bi eyalet seçmek istiyorum.New jersey pahal? bir yer diye duydum ne kadar do?ru bilemicem.Virginia ,new hampshire veya maryland dü?ünüyorum tecrübeli arkada?lar hangisi tavsiye edersiniz benim kriterlerime göre.Yar?na kadar bir tercih yapmam gerekiyor.?imdiden te?ekkürler.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bende new hampshire i dü?ünüyorum ama çok s?k?c? bir yer mi,ula??m ve gezilecek yerler aç?s?ndan nas?l bilmiyorum,çok ucuz diye duydum hep outlerler fln varm? galiba :S bilgisi olan varsa payla??rsa çok yard?mc? olur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

arkada?lar amerikada bence ucuzluk nerdeyse heryerde ayn?d?r.. önemli olan neyi nerden alaca??n?z? bilmektedir... yiyecek içecek al??veri?inizi walmart gibi marketlerden.. k?yafet al??verisinizi outletlerden marshall-Kohl's gibi yerlerden al?rsan?z ucuza al?rs?n?z.. online al??veri? hem kolay hem ucuzdur bak?n?z ; ebay.. pahal? eyalet konaklama aç?s?ndan dü?ünürsek 2010 virginia beach'te bi odada 4 ki?i kalarak ayl?k ki?i ba?? 360$ kira verdi?imi 2011 minnesotada bir odada tek ba??na kalarak ayl?k 150$ kira verdi?imi dü?ünürsek minnesota daha ucuzdur... mesela new hampshire'da vergi yoktur ama bu sizin al??veri?lerinzde %5 bir etki yarat?r.. minnesotada %5 vergisiyle ?phone'u 630 dolara al?rs?n?z New hampshire'da 600'e.. e?lence konusuda insandan insana de?i?ir... Minnesotada oldu?um yerde 2 bar vard?.. bal?k tutmaya gidip mangal yap?p yolda geyik vb görüp e?lenirsiniz.. yada virginia beach'te t?k?? tepi? cluba gidip e?lenirsiniz.. programdan ne bekledi?iniz çok önemli herkes kendi özelliklerine göre i? ve yer seçmeli diyorum.....

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Do?u eyaletleri küçük ve ula??m? kolay oluyor. NY eyaletinden kalk?p otoyla veya ba?ka bi?eyle New Hampshire ye gidip ucuza al??veri? yapars?n?z. Orta ve bat? eyaletleri nispeten daha büyük ve daha 2. planda. Mesela Texas gezilecek çok yeri olan, tarihi, e?lencel, ve külliyen ucuz bir yer. AVM bil ucuz say?l?rl. KAld? ki outletler (di?er eyaletlerle ayn? ucuzluktad?r san?r?m) ve bireysel ma?azalar oldukça ucuz. Özellikle bu bireysel ma?azalar çokça var ve kümele?mi? oluyorlar. Bir gitti?inde en güzel markalardan ayakkab?lar, giyisiler, aksesuarlar ve pawn shop'lardan da elektronik ve ?v?r z?v?rlar? çoook ucuza alma ?ans?n var.
    Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)