orda YER?M ayarlayacak patron. ben cv getireyimmde bana da i? bulun bitane![]()
Türk günü yapacam ben orda parti ?eklindekat?lan kat?l?r. kalacak yerim biraz uzak ama galiba walmarta 300 m .
@skyline ve @gülse valla yemek konusu önemli Allahtan pizza hut tay?mama ba?ka ?eyler yemem laz?m.
gitmeden birbirimize mail adreslerimizi verelim yaww süper ortam olacak orda çünkü.
yaz?n baaam mailleri arkada?lar

banada bitane ikinci i? blun yabzde bol bol donut yeriz art?k,dönü?ümlü brbrmzn karn?n? doyururz
havas? fln nas?l oluom? burann herhangi bi blgnz var m? ?

NORTH CONWAY E gelip halay çekmeyen misket fidayda çiftetelli oynamayan bizden de?ildir
http://www.youtube.com/watch?v=Ok-TWIns5jE
)
gitmemize 1 aydan azkald?. gitmeden birbirimize ulasaca??m?z e-mail adreslerini ula?t?ral?m arkada?lar.
Konu gfb tarafından (27-05-2012 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.

ismim enes. geçen sene burger king de çal??t?m. bilirsin berbat bi yerdir
. o dedi?in ki?iye nas?l ula?abilirim? telefon numaras? var m??
Ned de fazla yer kalmam??. olanlarda wat c?lara ayr?lm??. cav senin okul i?i ne oldu be bilader ? ktu hep geç bitiyor. bitirme bütü biter bitmez I fly to boston
FENER BAHÇE
Hac? cokta ?ikayet etmiyorum ben ktünün 10 temmuzda bitti?i günleri hat?rl?yorumbiliyorsun finaller var ?uan onlarla u?ra??yorum mezun büte de kald?k kesin en az ay sonuna kadar buraday?z anlayaca??n.
Dunkin iyi olmu? Burger kingten iyidir bu sene ne olduysa Türk topluyor önceki seneler hiç türk çal??t?rmam??lard?.Gececi tayfa olarak Dunkinciyimdir gece shift ine girersen görü?ürüz bol bol yine
Bu sene Settlers? birinci i? green graniteyi 2.i? yap?yorum hac? outlette ba?ka i?e de gecebilirim ama granite benim çöplü?üm oldu oras? rahat oluyor![]()

vay bee musa. iii oldu yaa sana rastlad???m. bu sene de geleceksin haa. biliyorum eddy orda. o da yer bulamam?? da. o yüzden biraz korkmaya ba?lad?m. bu sene dunkin donuts a gidiyorum. sen nereye gidiyosun?

Ohh ohh iiimi? yaa. bu sene kaç türk var bilmiyorum da dedi?in gibi geçen sene türk azd?. bakal?m yaa in? gece i?i verir. oran?n patronu benim k?z?n amcas? bilirsin yani. i?i k?z ayarlad?
. acayip olacak bu sene de kalacak yer ar?yom i?te. ?u ned dedikleri adama bi türlü ula?amad?m
.

banana village diye bir yerde kal?nabiliyormu? san?r?m.bilgisi olan var m?? çar?amba günü north conway de olucam ama son dakika aksili?i yüzünden aç?kta kalabilirim.acil yard?m!!![]()

vizemizide ald?k 13 u ucuyoruz allah?n izniyle beyler orda görü?ürüz umar?m
FORZA ES-ES
vay be bende ned dey?mherkes orda galiba
FENER BAHÇE

ben de ned ile taa nisanda görü?mü? ayarlam??t?m ama adam unutmu? bizi ve yerimizi ba?kas?na vermi?.ve hiç yeri kalmam??.2 ki?ilik yer ayarlamam?z laz?m arkada?lar.ortaya son dakikada ç?kt??? için çoookk fena oldu. yard?m edebilecek olan var m?? çar?amba 15.20de iniyor uçak ama 15.40taki otobüsü kaç?r?caz büyük ihtimal o yüzden ertesi gün 13.00 gibi orada olucaz. Lütfen biri yard?m etsin yer bulmam?za. Resmen ortada kald?k![]()

arkada?lr bz ned'in evnde kal?orz ?mdi.buras? kendi evi bi odada 3 arkd? var bide bz var?z 3 k?i,bzm ev 70.locust lane . aslnda bu adamn burda ba?ka evleri flnda var ama onlar? ailelere veriorm?.ilk geld?imzde evden çkmak istem?tk bz köpek var die ama burda ba?ka konaklama bulamadk,dha snra bi eve gttk oras?da baya uzak olunca burdan ç?kmamaya karar verdk.zaten evede al??tk pek bi sorun yok,siz tam olarak ne kn?tnz ? geld?nz zamn? flan mail atablrsnz çnk
çok yo?un çal?m?orz sizi kar??layablrz arkd?rlmla

beni al?rs?n art?k![]()
FENER BAHÇE
yar?n ucacaklar klm nin check in i?lemleri geceleyin aç?ld?yd? erken check in yap?n yerinizi kendiniz belirleyin
FORZA ES-ES

Eminim north conway de 20 e yak?n Türüz ama niye bir türlü bir araya gelemiyoruz :S
FENER BAHÇE
ee millet durumlar nasilsir north conway yazin bakalim bu arada benden ogut seneye bartlett inn e gelmeyi dusunen varsa ASLA AMA ASLA GELMESIN neden derseniz hea ben dir dir cekerim bana binbir laf etsinler okey diyenler varsa gelebilir miriam habert denen kisilik bizim patronice olur kendisi tm bir burnu kalkik kendisi newyorkuymus newyorklularin burnu havadami olur bilmiyorumda kendisi tm ole bi kisilik calistirirken calistiriyor cek yazaken eli titriyor kadinin saat 2 52 3 yziyoruz paychecke kadin yok olmaz hep bendenmi gidicek 2 45 yazin diyor ben diyorum ozaman tmm 2 50 yazaim ben hesapla diyorum yok ben 5 10 dk hesaplayamam diyor tm bi nalet olasi kadin kesinlikle buraya GELMEYINIZ AMA north conway mukemmle bir yer merkezde olsaydim daha ii sartlarda olacagima inaniyorum fakat merkezdede kalcak yer sikintisi var isde ...
FORZA ES-ES
@skyline haber?m var barlett s?k?nt?l? biraz. ben sana ne soracam ya otobüsler nerden kalk?yor burdan bilet nerden alacam bir ara birlikte ayarlayal?mda boston'a ya da portland a gidelim en k?sa zamanda diyosan?z Portland daha yak?n Boston sonrada gidebiliriz. schedule lar? birle?tirelimde ortak bir gün bulala?m. 2. i?te çal??anlar var ona göre bi?eyler yapal?m senle. hotmailden mesaj atm??t?m zaten pizza hutty?m![]()
FENER BAHÇE

Crew personeli burger King. ??in ayr?nt?lar? bunlar Position Offered : Crew Person
Job Start Dates : 6/1/2013 - 6/30/2013
Job End Dates : 9/7/2013 - 9/30/2013
Minimum Work Period : 3 months
English Language Level : (4) Intermediate
Qualification : Applicant must be customer service oriented and enjoy working with others (team work environment). Applicant must maintain a clean and neat appearance and must have a friendly attitude.
Position Description: Responsibilities include kitchen, customer service, and general cleaning. You will be assigned to these tasks on a rotating basis dependent on where management needs you.
Hause provided No ve saatlik 8 dolar , haftal?k minimum 35 saat ve overtime var. Sizce bu i? nas?l arkadaslar ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks