arkada?lar north conway,NH de Dunkin' donuts i?ini biliyomusunuz nas?ld?r, north conway nas?ld?r biliyomusunuz yard?mc? olursan?z cok secinece?izzzz
arkada?lar north conway,NH de Dunkin' donuts i?ini biliyomusunuz nas?ld?r, north conway nas?ld?r biliyomusunuz yard?mc? olursan?z cok secinece?izzzz
North conway dunkin donuts bölgenin 24 saat ac?k olan tek dunkin donuts ?ubesidir.North conway merkeze 700-800 metre uzakl?kta olup büyük al??veri? merkezleri olan uzakl??? ise walmart-hannaford gibi 500 metredir.yine 300-400 metre yak?nlar?nda büyük settlers green outleti vard?r.?? mcdonalds ve burger kinge oranla k?smen daha az yo?un olsada gündüzleri yorulabilirsiniz.Burada cal??an epey romanyal? ve rus arkada??m oldu ve hiçbiri menejerlerden ?ikayetçi de?ildi.
Ba?ka sorun varsa alay?m.Birde sizi buraya yollayan ?irketin ismini merak ettim ?
merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway ?ehrine gittim. bu sene de gitcem in?. ama geçen sene kald???m yer doluymu? ?u anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var m? ileti?ime geçebilece?im?
Bu sene benimde ba?lant? kurdu?um yerlerin hepsi dolu.Ev sahipleri hep sponsor ba?lant?l?lar ve Wat ö?rencilerine ay?rt?lm?? yerler.Ama Ned'in evlerinden varsa bo? onda vard?r facebooktan ekleyip sorabilirsin.Bu arada gecen sene oradaysan benim seni tan?mam laz?m nerede cal???yordun isim neydi?
biz dnzle brlkte gtmeyi d?ünyrz ama ula??m pek geli?mem? diye fln duyduk,bide new york new jersey gbi gezilecek yerlerle ula?m? nas?l onun hakknda bir fkrmz olmadg? için ?üpheye dü?tük,bölgeyle ilgli ba?ka bildklrn varsa yardmc? olursan çok sevinirim![]()
eduyorkla gdyrz wat a![]()
Ula??m amerikan?n di?er yerlerinde oldu?u kadar zor.Toplu ta??ma geli?memi? pek malum.Büyük ?ehir olarak ve ha dedin mi gidelecek yer olarak sadece portland var 1 saatlik mesafede yine buraya günlük otobüs seferleri de var.ayn? ?ekilde bostonda baya?? yak?nd?r 4 saat Türk bir ?oförle 3 saatin alt?na rahatça iniyorama ny a travel d???nda gidip gelmek s?k?nt? 10-11 saat sürüyor north conwayden direkt.Bana sorarsan?z yeni gelmi? biri için conway in içinde de görülecek epey yer var.Tren turu-yüzmelik nehirleri -conway manzaral? da?lar?-club ?
![]()
nbr bende donut ?s?n? sect?m dun skyp gorusmes?ne g?rd?m s?z?n ?let?s?me gecme olanag?m varm???
gitmemizi tavsiye ediyorsun yani,2. bi i? blup california ya gtmek istyrm ama zor mu olr ki diorm bnde :S te?ekkur edermm bilgilerin için![]()
Ben kimseyi yönlendirmek istemiyorum sadece bilgi vermeye cal???yorum.Dedi?im gibi oraya gidip memnun olmayan cok fazla türk k?z? gördüm erkekler için ayn? de?ildi durum pek. Neden bilmiyorum.K?zlar?n genel s?k?nt?s? sosyale?ememek bunun sonucunda da kasaban?n kcüklü??ne sucu bulmak oluyordu san?r?m.
2. i?i bulmak için erkenden gitmen gerekiyor erkenden kast?m haziran 15 e kadar falan.kasaba kücük oldu?u için i?ci alan belli yerler var ve rus ukraynal?larla doluyor hemen.giderseniz tavsiyem olsun mcdonaldsa hemen ba?vurun hem Dunkine yak?nd?r hemde managerleri cok iyidir-ki marry isminde sar???n bir teyze var anne gibi-ayr?ca rahatca cal??ma saatlerinizi de esnetebilirsiniz.
?ngilizceniz iyiyse Settler's Green Outletinde de epey i? oluyor.GAP,Bass,Tommy her sene fix watc? cal??t?ran yerlerdir.California ya gitmek imkans?z de?il ama biraz hayal gibi.Sezon içinde kald??n?z yerlerde de gezeceni?inz için oraya gitmeye para yapabiilirmisiniz emin de?ilim.
tmm te?ekkür edermm bilgilerin için in? dedi?in gbi zorlanmay?z![]()
ayr?ca bizde haziran?n 5i gbi gidelm diyoruz heralde ii olur,dha önce giden brisi burger king için yardmc? olablrm dedi ek i? için.zaten pratik yap?p inglizcemzi gel?trmek için gitmek istyrz umar?m ba?arablrz![]()
![]()
Arkada?lar tedirgin olman?za emin olun gerek yok.E?er giri?imci,sosyal olursan?z ingilizceniz çok rahat bir ?ekilde geli?ir.![]()
---wat where amazing happens---
3 y?l orda çal??an brisyle knu?tum ve o eer gidicek olursan?z ayarlayablrim dedi 2. bi i? olrk,senn ded?in gbi mc donalds flnda olablr eer ihtçlr? varsaByLyric umarm dedi?in gbi olur,
![]()
Merhabalar.Bu yaz,arkada??mla North Conway Grand Hotelde çal??aca??z.?? ayarland? ama kalacak yer bulma s?k?nt?s? ya??yoruz.Daha önce buraya gitmi? olanlardan veya bu konuda bilgisi olan arkada?lardan yard?m istiyoruz.
maalesef kalacak yer sa?lam?yorlar.görü?mede bir liste verdiler ama orada da moteller var genelde ve onlar çok pahal?(geceli?i en az 80 dolar).
Tamam bekliyorum.?imdiden te?ekkürler
Listede de MT.Washinton Valley Inn , The Colonial Motel, The Nereledge Inn,The Clarendon Motel.. gibi birkaç motel ad?,adresleri,web adresleri ve telefon numaralar? var.
daha önce gidenlerle fln knu?up bilgi ald?n?z m?,memnunlarm?ym?? veya ne gbi ?ikayetleri varm? ? umarm ii olur szn için,eer bzde gidersek gitmeden brilrni tan?mak daha ii olur![]()
ayn? yere geçen sene giden arkada?lar?m var ?ansaonlar baya memnun kalm??lard?.ama otel i?i yorucuymu? baya. iyi para da kazand?lar ama.iyi bah?i? veriyorlarm??
as?l önemlisi baya güvenli bir yermi?.kap?m?z? b?le kilitlemiyorduk diyorlar.yaln?z kuzeyde oldugu için serin oluyormu? biraz..özellikle eylül ay?nda.yaz?n iyiymi? ama hava.zaten gün boyu çal??aca??m?z için çok s?cak olmas? iyi olmaz diye dü?ünüyorum
![]()
umarmm bah?is olay? falan tekrrdan olur,dana bzm donut i?i kesin deil ama olsunbnmde kn?tklrm memnundular sadece çok fazla bsy beklemeyin dediler çnkü küçük bi yerm? ama al??veri? fln rhtça yaparsnz çok ucuz dediler iin? öle olur
![]()
evet bana da dediler fazla beklentiniz olmas?n diye.al??veri? olay? çok cezbedici amabir de ?u kalacak yer i?i hallolsa çok güzel olacak
eer bzm i?imz kesnle?rse kal?cak yerde olucak, i? verenle kn?urm ve daha önce gidenlere de kal?cak yer fln sorarm szn için belki bulablrz![]()
tamam te?ekkürler,bana burdan ula?abilirsiniz.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks