Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New Hampshire / North Conway

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart New Hampshire / North Conway

arkada?lar north conway,NH de Dunkin' donuts i?ini biliyomusunuz nas?ld?r, north conway nas?ld?r biliyomusunuz yard?mc? olursan?z cok secinece?izzzz

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

North conway dunkin donuts bölgenin 24 saat ac?k olan tek dunkin donuts ?ubesidir.North conway merkeze 700-800 metre uzakl?kta olup büyük al??veri? merkezleri olan uzakl??? ise walmart-hannaford gibi 500 metredir.yine 300-400 metre yak?nlar?nda büyük settlers green outleti vard?r.?? mcdonalds ve burger kinge oranla k?smen daha az yo?un olsada gündüzleri yorulabilirsiniz.Burada cal??an epey romanyal? ve rus arkada??m oldu ve hiçbiri menejerlerden ?ikayetçi de?ildi.

Ba?ka sorun varsa alay?m.Birde sizi buraya yollayan ?irketin ismini merak ettim ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway ?ehrine gittim. bu sene de gitcem in?. ama geçen sene kald???m yer doluymu? ?u anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var m? ileti?ime geçebilece?im?

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı the_germanwings Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway ?ehrine gittim. bu sene de gitcem in?. ama geçen sene kald???m yer doluymu? ?u anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var m? ileti?ime geçebilece?im?
    Bu sene benimde ba?lant? kurdu?um yerlerin hepsi dolu.Ev sahipleri hep sponsor ba?lant?l?lar ve Wat ö?rencilerine ay?rt?lm?? yerler.Ama Ned'in evlerinden varsa bo? onda vard?r facebooktan ekleyip sorabilirsin.Bu arada gecen sene oradaysan benim seni tan?mam laz?m nerede cal???yordun isim neydi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

biz dnzle brlkte gtmeyi d?ünyrz ama ula??m pek geli?mem? diye fln duyduk,bide new york new jersey gbi gezilecek yerlerle ula?m? nas?l onun hakknda bir fkrmz olmadg? için ?üpheye dü?tük,bölgeyle ilgli ba?ka bildklrn varsa yardmc? olursan çok sevinirim
    eduyorkla gdyrz wat a

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı kpd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz dnzle brlkte gtmeyi d?ünyrz ama ula??m pek geli?mem? diye fln duyduk,bide new york new jersey gbi gezilecek yerlerle ula?m? nas?l onun hakknda bir fkrmz olmadg? için ?üpheye dü?tük,bölgeyle ilgli ba?ka bildklrn varsa yardmc? olursan çok sevinirim
    eduyorkla gdyrz wat a
    Ula??m amerikan?n di?er yerlerinde oldu?u kadar zor.Toplu ta??ma geli?memi? pek malum.Büyük ?ehir olarak ve ha dedin mi gidelecek yer olarak sadece portland var 1 saatlik mesafede yine buraya günlük otobüs seferleri de var.ayn? ?ekilde bostonda baya?? yak?nd?r 4 saat Türk bir ?oförle 3 saatin alt?na rahatça iniyor ama ny a travel d???nda gidip gelmek s?k?nt? 10-11 saat sürüyor north conwayden direkt.Bana sorarsan?z yeni gelmi? biri için conway in içinde de görülecek epey yer var.Tren turu-yüzmelik nehirleri -conway manzaral? da?lar?-club ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

nbr bende donut ?s?n? sect?m dun skyp gorusmes?ne g?rd?m s?z?n ?let?s?me gecme olanag?m varm???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

gitmemizi tavsiye ediyorsun yani,2. bi i? blup california ya gtmek istyrm ama zor mu olr ki diorm bnde :S te?ekkur edermm bilgilerin için

Tecrübe Puanı
    24

Ben kimseyi yönlendirmek istemiyorum sadece bilgi vermeye cal???yorum.Dedi?im gibi oraya gidip memnun olmayan cok fazla türk k?z? gördüm erkekler için ayn? de?ildi durum pek. Neden bilmiyorum.K?zlar?n genel s?k?nt?s? sosyale?ememek bunun sonucunda da kasaban?n kcüklü??ne sucu bulmak oluyordu san?r?m.

2. i?i bulmak için erkenden gitmen gerekiyor erkenden kast?m haziran 15 e kadar falan.kasaba kücük oldu?u için i?ci alan belli yerler var ve rus ukraynal?larla doluyor hemen.giderseniz tavsiyem olsun mcdonaldsa hemen ba?vurun hem Dunkine yak?nd?r hemde managerleri cok iyidir-ki marry isminde sar???n bir teyze var anne gibi-ayr?ca rahatca cal??ma saatlerinizi de esnetebilirsiniz.

?ngilizceniz iyiyse Settler's Green Outletinde de epey i? oluyor.GAP,Bass,Tommy her sene fix watc? cal??t?ran yerlerdir.California ya gitmek imkans?z de?il ama biraz hayal gibi.Sezon içinde kald??n?z yerlerde de gezeceni?inz için oraya gitmeye para yapabiilirmisiniz emin de?ilim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

tmm te?ekkür edermm bilgilerin için in? dedi?in gbi zorlanmay?z

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ayr?ca bizde haziran?n 5i gbi gidelm diyoruz heralde ii olur,dha önce giden brisi burger king için yardmc? olablrm dedi ek i? için.zaten pratik yap?p inglizcemzi gel?trmek için gitmek istyrz umar?m ba?arablrz

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı kpd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayr?ca bizde haziran?n 5i gbi gidelm diyoruz heralde ii olur,dha önce giden brisi burger king için yardmc? olablrm dedi ek i? için.zaten pratik yap?p inglizcemzi gel?trmek için gitmek istyrz umar?m ba?arablrz
    Dikkat ettyisen yukar?da burger king i saymad?m çünkü kötü bir ortam? var.2. i? olarak çekilebilir belki ama ne kadar bilmiyorum.

Burger King i kim ayarlar?m dedi size ?

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Arkada?lar tedirgin olman?za emin olun gerek yok.E?er giri?imci,sosyal olursan?z ingilizceniz çok rahat bir ?ekilde geli?ir.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

3 y?l orda çal??an brisyle knu?tum ve o eer gidicek olursan?z ayarlayablrim dedi 2. bi i? olrk,senn ded?in gbi mc donalds flnda olablr eer ihtçlr? varsa ByLyric umarm dedi?in gbi olur,

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile NorthConway

Merhabalar.Bu yaz,arkada??mla North Conway Grand Hotelde çal??aca??z.?? ayarland? ama kalacak yer bulma s?k?nt?s? ya??yoruz.Daha önce buraya gitmi? olanlardan veya bu konuda bilgisi olan arkada?lardan yard?m istiyoruz.

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Bü? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.Bu yaz,arkada??mla North Conway Grand Hotelde çal??aca??z.?? ayarland? ama kalacak yer bulma s?k?nt?s? ya??yoruz.Daha önce buraya gitmi? olanlardan veya bu konuda bilgisi olan arkada?lardan yard?m istiyoruz.
    Grand Hotel mant?kl? bir seçim olmu? sizin ad?n?za kalacak yeri sa?lam?yor mu ? Yönlendirdi?i hiç bir yer mi yok ? Ona göre önerece?im benim önereceklerim pek cazip de?il çünkü.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

maalesef kalacak yer sa?lam?yorlar.görü?mede bir liste verdiler ama orada da moteller var genelde ve onlar çok pahal?(geceli?i en az 80 dolar).

Tecrübe Puanı
    24

maalesef kalacak yer sa?lam?yorlar.görü?mede bir liste verdiler ama orada da moteller var genelde ve onlar çok pahal?(geceli?i en az 80 dolar).
    Tamam ben bir kaç yerle görü?eyim sana döncem 1-2 gün içinde.

edit:?u listeyi de merak ettim bana atabilirsen yolla da bir kontrol edeyim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tamam bekliyorum.?imdiden te?ekkürler

Listede de MT.Washinton Valley Inn , The Colonial Motel, The Nereledge Inn,The Clarendon Motel.. gibi birkaç motel ad?,adresleri,web adresleri ve telefon numaralar? var.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam ben bir kaç yerle görü?eyim sana döncem 1-2 gün içinde.

edit:?u listeyi de merak ettim bana atabilirsen yolla da bir kontrol edeyim.
    bi?eyler bulabildin mi acaba? hala yer ar?yoruz da

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de North Conway Grand Hotel'de çal??aca??m. Konaklama ile ilgili bi ilerleme var m? sende?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen nerede kal?yorsun?biiz aç?kta kald?k ve per?embe günü orada olucaz. acil yer bulmam?z laz?m kald???n yerin adresini falan atabilir misin?north conway grand hotel de çal???caz.uzakl???na bakmak gerek.tabi orada yer varsa..
    Alıntı talha ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de North Conway Grand Hotel'de çal??aca??m. Konaklama ile ilgili bi ilerleme var m? sende?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben ev buldum bizim otele de cok yakin 85 dolar haftalik ve de yer var burada. sen tam olarak kacta burada olacaksin bana bildir ben seni karsilayacagim.

sen nerede kal?yorsun?biiz aç?kta kald?k ve per?embe günü orada olucaz. acil yer bulmam?z laz?m kald???n yerin adresini falan atabilir misin?north conway grand hotel de çal???caz.uzakl???na bakmak gerek.tabi orada yer varsa..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı talha ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ev buldum bizim otele de cok yakin 85 dolar haftalik ve de yer var burada. sen tam olarak kacta burada olacaksin bana bildir ben seni karsilayacagim.
    talhaaa ben suan north conwaydeym bana acil yardmc? olurmusun?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

daha önce gidenlerle fln knu?up bilgi ald?n?z m?,memnunlarm?ym?? veya ne gbi ?ikayetleri varm? ? umarm ii olur szn için,eer bzde gidersek gitmeden brilrni tan?mak daha ii olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayn? yere geçen sene giden arkada?lar?m var ?ansa onlar baya memnun kalm??lard?.ama otel i?i yorucuymu? baya. iyi para da kazand?lar ama.iyi bah?i? veriyorlarm?? as?l önemlisi baya güvenli bir yermi?.kap?m?z? b?le kilitlemiyorduk diyorlar.yaln?z kuzeyde oldugu için serin oluyormu? biraz..özellikle eylül ay?nda.yaz?n iyiymi? ama hava.zaten gün boyu çal??aca??m?z için çok s?cak olmas? iyi olmaz diye dü?ünüyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

umarmm bah?is olay? falan tekrrdan olur,dana bzm donut i?i kesin deil ama olsun bnmde kn?tklrm memnundular sadece çok fazla bsy beklemeyin dediler çnkü küçük bi yerm? ama al??veri? fln rhtça yaparsnz çok ucuz dediler iin? öle olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet bana da dediler fazla beklentiniz olmas?n diye.al??veri? olay? çok cezbedici ama bir de ?u kalacak yer i?i hallolsa çok güzel olacak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

eer bzm i?imz kesnle?rse kal?cak yerde olucak, i? verenle kn?urm ve daha önce gidenlere de kal?cak yer fln sorarm szn için belki bulablrz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamam te?ekkürler,bana burdan ula?abilirsiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)