Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Santa Monica Los Angeles

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Santa Monica Los Angeles

Arkada?lar iyi günler/ak?amlar öncelikle ?irketim bana buray? önerdi güzel bi yer gibi duruyor ama kalacak yer büyük sorun 500 - 800 dolar aras?ndan bahsediliyor sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum ..
    Birde tavsiye edilen i? ?irket taraf?ndan Mc Donalds i?i saati 8 dolar sizce nas?l bi yaz beni bekliyor gidersem para toplamak gibi amac?m yok son 5 - 10 günlük travel k?sm?na yetsin yeter yani

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

500 dolar ayl?k kira,150 dolar ayl?k harcaman,ayl?k 150 dolar civar? vergi,ve haftal?k 40 saat çal??mayla 3-4 ay sonunda 1500 civar? para biriktirirsin..Bu parayla güzel bi tatil yap?l?r..Turlar oluyor uçak bileti filan her?ey dahil olanlar? var,konaklamal?s? yeme içmelisi var..Ama güzel bi tatil yapars?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkürler @ugur ba?ka dü?ünceleri olanlar varm?d?r ? daha önce gidenler gitmeyi dü?ünenler ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ba?ka bir ba?l??a yazd?m, sende istifade et diye kopyalay?p yap??t?r?yorum. sak?n gözünü korkutmak gibi olmas?n, ama gerçeklerle yüzle?meye haz?r ol. zorlu?a al?? ki zorlan?rsan zaten haz?rl?kl? olas?n.

Geçen y?l ozman'ile santa monica'ya gittim. Pacific parc'ta çal??t?m, ayarlad?klar? yeri üçüncü gün polis geldi kapatt?, international hostel di san?r?m, mail att?m oradaki görevli bay ve bayana (adana ?ubesindekiler) ilgilenicez ?v?r z?v?r dediler ama 1 gün sokakta, 1 gün arkada??m?n arabas?nda yatt?m. Sonras?nda arkada?lar?n otel odas?nda kald?k 1 hafta, sonra bir oda buldum türk'ten, oda dedi?im giri?te holde bir yatak ayl?k 500 dolar. Oda westwood'ta. Ondan sonra 15th rose hostel'e geçtim ve hayat?m?n en güzel günlerini geçirdim o hostel'de. Ayl?k 425 dolard? san?r?m ama sahibi eric 3 ayl?k kontrat imzal?yor bu yüzden ucuz. Venice beach'e çok yak?nd?r, pacific park'a yürüyü? mesafesindedir. Tr'ye dönünce dava açmak istedim ozman'a sonra vazgeçtim, work and travel çok ama çok s?k?nt?l?d?r. Neler ya?ad???m?, ne s?k?nt?lar ya?ad???m? bir ben bir Allah bilir ama di?er yandan yapt???m geziler, partiler anlat?lmaz ya?an?r. Bir gün parti düzenledik italyan arkada?larla, partiye owen wilson geldi d??ardan gelmi? duymu? sesi gelmi?. dünya'n?n merkezine gidiyorsun dostum, santa monica hayatta yerle?mek istedi?im yerler. ORada tan??t???m arkada?larla da hala görü?üyorum, bir road trip yapt?k 15 ki?iydik ve tek türk bendim californiaY? gez, arizona ve las vegas'a da illa ki git. Yaln?z santa monica çok pahal? öyle bin dolar falan yetmez, muhtemelen paycheckini 15 gün sonra verirler sen fazla para al en az 2000- 2500 dolar, söyleyeceklerim bunlar kolay gelsin.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim senin zaten cok da gezmek icin nedenin yok isten sonra ... is bitiminde nyc e bikac gun ayir yeter.. calisirken hafta icindeki off gunlerinde san diego las vegas grand canyon ve san francisco turlari cok rahat yaparsniz ordaki arkadaslarinla.. ordaki yasamin zaten cok guzel olacak.. amerikanin en guzel ve en pahali bolgesine gidiosun.. is bitiminde 3 gun nyc turu yeterde artar bile...bol sans...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Los Angeles da 1 y?l bulunmu? biri olarak santa monica ya defalarca gittim. Los Angeles ?n gezilmesi, görülmesi gereken yerlerden biridir. Ald???n saatlik ücret çok dü?ük ama orda 2. i? bulma ?ans?n var. Hareketli bir yer. Kendine güveniyosan, ingilizcende ii ise rahat bulursun ingilizce. Evet Los Angeles da kiralar yüksek ben $600 veriyordum ayl?k ondan a?a??da bulman çok zor.

Gezme konusunda off günlerinde gidersin zaten santa barbara, san diego, las vegas sonrada son 10 günde NYC ye gidersin.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Santa Monica Pacific Parkta çal???cam geçinmek bu kadar zor mu olucak 19nda orda olaca??m ilk etapta yapmam gerekenler hakk?nda bilgilendirebilirseniz sevinirim...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Los Angelesta araba nas?l kiralar?z fiyatlar? nelerdir yard?mc? olucak biri var m??

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

internetten bakacaksin en iyisi birsuru firma var sitelerinden bak ya da kayak.com dan bak araba kiralama tarihlerini gir onlar seni buldugu fiyatlardaki firmanin sitesine aktarir zaten oran rezervasyon yapiyorsun ve o gun gidip kiraliyorsun arabani..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yaln?z bu sitelerdde hesaplama yapt???n zaman ya? kontrolu olmad??? için fiyatlara aldan?p ?irkete gitti?inizde 25 ya? alt? oldu?unuz için adamlar 200-300$ ekstra ya? fark? ad? alt?yla ücret al?rlar ona göre arkada?lar.
    onun d???nda california bölgesi için
    san diego da 2 farkl? zamanda araç kiralad?k
    5 günlük mustang için 500$
    13 günlük 2011 model ford (markay? hat?rlayamad?m) 800$ para verdik. daha ucuzlar? araç modeline göre mümkün tabi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)