Ben geçen sene Ohio daydım.ne tür iş yapacağın önemli.Açıkcası Colombus ve Clevleand ve downtown lar bildiğin güzel yerler.Zaten ABD de her yer yapı olarak aynı nerdeyse sadece kalabalık büyük faktör oynuyor farklılaşmada.Ulaşım olarak Colmbus içinde otobüs hatları mevcut ama hiç kullanmadım.genelde patronun arabasıyla hallediyorduk işleri.Onun dışında heryere otobüs hattı yok.Yani tam Colombus downtown da çalışmayacaksan başka biryere ulaşım işi zor.Çünki heryere ulaşım yok.Bu aslında ABD nin geneline taşınmış durumda.Zaten herkesin arabası var sorun yaratmıyor bu yüzden onlar için.Hava konusunda da Ohio çok farklı bir eyalet.Sürekli hava değişiyor çok kısa zaman içinde.Şöyle söyleyeyim bi anda mütiş güneş varken 20 dk sonra muhteşem bi yağmur göreniliyosun.Sonrasında tekrardan güneşli oluyor hava felan.Ağustos ayında çok sıcak oluyor ayrıca.Kendine ortamını arkaşını felan ayarlarsa ve tabiki ne iş yaptığında önemli eğlenebilirsin.Ama dediğim gibi ne iş yağtığın önemli.Bir anda çok sıkıcı bi yerde olabilir Ohio.

Alıntı
Bookmarks