Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ohio-Columbus hakk?nda bilgisi olanlarr

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Ohio-Columbus hakk?nda bilgisi olanlarr

Arkada?lar selam.daha önce yazm??t?m ?irketimin önerdi?i yerler aras?nda ohio columbus ta var.arama butoyula bulmaya çal??t?m ancak tam olarak istedi?im sorunun cevab?n? bulamad?m.sormak istedi?im ?u ki; do?ma büyüme istanbul luyum.oran?n yap?s? nedir ne de?ildir.s?k?l?r m?y?m burada.?ehiriçi ula??m? nas?ld?r.i?ime kolay gidip gelebilir miyim yani.ayr?ca hayat pahal? m?d?r.son olarak bide di?er seçene?im wisounsin dells.burayla k?yaslayacak olursak hangisi daha mant?kl?.te?ekkürler ?imdiden

BannedUser
    Guest

lastman w?scons?n ve oh?o b?rb?r?nden tamamen farkl? yerler amac?n? yazarsan bende sana hang?s? daha uygun soyler?m...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastman w?scons?n ve oh?o b?rb?r?nden tamamen farkl? yerler amac?n? yazarsan bende sana hang?s? daha uygun soyler?m...
    karde?im asl?nda ben s?k?lmayacak bir yer istiyorum.ama ayn? zamanda ucuz olsun.?ehir hayat? bana daha yak?n geliyo.bu nedenle ohio cezbediyo.bunun haricinde so?uk falan diye duydum columbusu nekadar do?ru.so?ukla aram hiç iyi de?ildir.bunlara ek olarak ?ehiriçi ula??m falan benm baya gözüm? korkutan nokta.bilmiyorum çok mu ?ey istiyorum ama durum böyle çok t?k ederm yard?mc? oldugun için.özelden birtürlü msjlar?m gitmiyo galiba.bana bunun yan?nda özelden ula??rsan memnun olurum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen yaz columbustaydm 3.5 ay kadar downtonda marriott otelde çal??t?m columbus zaten ohionun en büyük ve geli?mi? ?ehirlerinden cleveland ile.insanlar? sevecendir ve yard?mseverdir.oraya gidersen bence bi bisiklet al dönerken satars?n zaten biz tüm i?lerimizi bisiklet yoluyla hallediyoduk tabi al??veri? yapmak istersen otobüs kullanmak zorudasn asla bisikletle gidilmez

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı mbk3149 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yaz columbustaydm 3.5 ay kadar downtonda marriott otelde çal??t?m columbus zaten ohionun en büyük ve geli?mi? ?ehirlerinden cleveland ile.insanlar? sevecendir ve yard?mseverdir.oraya gidersen bence bi bisiklet al dönerken satars?n zaten biz tüm i?lerimizi bisiklet yoluyla hallediyoduk tabi al??veri? yapmak istersen otobüs kullanmak zorudasn asla bisikletle gidilmez
    karde?m otobüs hatlar? falan nas?l ula??m rahat m?.en tedirgin oldugum nokta bu asl?nda.ayr?ca so?uk olur dediler nekadar do?ru? bunu yan?nda pahal? biyer midir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı lastman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karde?m otobüs hatlar? falan nas?l ula??m rahat m?.en tedirgin oldugum nokta bu asl?nda.ayr?ca so?uk olur dediler nekadar do?ru? bunu yan?nda pahal? biyer midir.
    Hocam ula??m Türkiye'ye oranla biraz daha rahat tabi ama sizin ula??m sorunu olarak söylemek istedi?iniz ba?ka bi?ey mi?Pahal?,uzak,nerde durur,nerde binilir gibi ?eyler mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ula??m Türkiye'ye oranla biraz daha rahat tabi ama sizin ula??m sorunu olarak söylemek istedi?iniz ba?ka bi?ey mi?Pahal?,uzak,nerde durur,nerde binilir gibi ?eyler mi?
    karde?im ula??m derken toplu ta??madan bahsediyorum.yani i?ime gücüme rahatça gidebilir miyim burada.bunun yan?nda kiralar veya di?er günlük ihtiyaçlar pahal? m?d?r diyorum.ve birisi bana oras? baya so?uktur dedi.bu nekadar do?ru.newyorkla ayn? enlemde sadece denize k?y?s? yok.okadar so?uk olaca??n? dü?ünmedim aç?kças??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

otobüs hatlar? bak?m?ndan rahat olabilirsin ?ehir içinde her yere gidiyolar ayl?m paso 50 dolar zaten istersen ayl?k bini? al?rs?n havas? ise hiç belli olmuyo bi bakars?n ya?mur ya?m?? sabh ö?len güne? aç?yo de?i?ken bi havas? var yani columbusa gidersen yan?na ona göre k?yafetler alman? tavsiye ederim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

karde?im ula??m derken toplu ta??madan bahsediyorum.yani i?ime gücüme rahatça gidebilir miyim burada.bunun yan?nda kiralar veya di?er günlük ihtiyaçlar pahal? m?d?r diyorum.ve birisi bana oras? baya so?uktur dedi.bu nekadar do?ru.newyorkla ayn? enlemde sadece denize k?y?s? yok.okadar so?uk olaca??n? dü?ünmedim aç?kças??
    Anlad?m,month-pass yada day-pas al?rs?n bunlar ayl?k yada günlük s?n?rs?z olarak otobüs biletidir.Tabi 3 günlük haftal?k ve 15 günlük olan? da var ama totalde i?ine otobüsle gidip geleceksen uygun olan? month-pass olur.Bide i? yeri bazen bu pass lere discount yap?yor.mesela 60 dolarsa ayl?k pass sen 15 dolara alabiliyosun ?irket maa??ndan dü?üyor.Ayl?k 1 tane alma hakk?n var.Yani benim i? yerimde böyleydi.Birde otobüste ayakta gitmedim hiç.Tabi benim gitti?im yer küçük bi yerdi onun etkisi vard?r..Nüfusu kalabal?k m? gidece?in yerin?

edit:Birde sadece enlem boylam de?il ayr?ca rak?m?nda büyük etkisi var havan?n s?cak yada soguk olmas?na..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Anlad?m,month-pass yada day-pas al?rs?n bunlar ayl?k yada günlük s?n?rs?z olarak otobüs biletidir.Tabi 3 günlük haftal?k ve 15 günlük olan? da var ama totalde i?ine otobüsle gidip geleceksen uygun olan? month-pass olur.Bide i? yeri bazen bu pass lere discount yap?yor.mesela 60 dolarsa ayl?k pass sen 15 dolara alabiliyosun ?irket maa??ndan dü?üyor.Ayl?k 1 tane alma hakk?n var.Yani benim i? yerimde böyleydi.Birde otobüste ayakta gitmedim hiç.Tabi benim gitti?im yer küçük bi yerdi onun etkisi vard?r..Nüfusu kalabal?k m? gidece?in yerin?

edit:Birde sadece enlem boylam de?il ayr?ca rak?m?nda büyük etkisi var havan?n s?cak yada soguk olmas?na..
    nüfusunu bilmiyorum hocam valla.bakt?m ama bulamad?m.nüfusu az de?il diye tahmin ediyorum haritadan bakt?m baya büyük bi yere benziyodu.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

?irket genelde yürüme mesafesinde konaklama ayarlar sende öyle de?il mi?bunlar? sordun mu ?irketine?Yani kal?nacak yer ile çal??aca??n yer aras? uzak m??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ba?kenti zaten columbus en kalabal?k ?ehri clevaland ile birlikte ohio nun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

?irket genelde yürüme mesafesinde konaklama ayarlar sende öyle de?il mi?bunlar? sordun mu ?irketine?Yani kal?nacak yer ile çal??aca??n yer aras? uzak m??
    karde?im ?uanda benim tam olarak ne i?im belli ne de gidece?im eyalet.birkaç i? gönderdiler onlar? ara?t?r?yorum.wiscounsin dellste bi i? önerdiler mesela, bildi?in köy kasaba gibi biryer.nüfusu 2500.ben ist da ya?ayan biriyim.taa abd ye gidicem ve orda s?k?l?rsam çok mutsuz olurum.umar?m anlatabilmi?imdir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

karde?im ?uanda benim tam olarak ne i?im belli ne de gidece?im eyalet.birkaç i? gönderdiler onlar? ara?t?r?yorum.wiscounsin dellste bi i? önerdiler mesela, bildi?in köy kasaba gibi biryer.nüfusu 2500.ben ist da ya?ayan biriyim.taa abd ye gidicem ve orda s?k?l?rsam çok mutsuz olurum.umar?m anlatabilmi?imdir.
    Durumunu anl?yorum,benim gitti?im yerde Vail village,yani köy-kasaba olarak geçi,yor.Ama business class uçu?lardaki (gördü?üm kadar?yla )rahatl?kta koltuklar? olan bi sinema vard?,2 tane disco vard?,etrafta 10 a yak?n restaurant ve 20 kadar pub vard?..Yani e?lenmek için kocaman bina olmas?na gerek yok,beraber zaman geçirdi?in ki?iler kafa dengimi de?il mi bence önemli olan bu.Bunuda oraya gitmeden kestirmen güç..O yüzden çok s?k?laca??n? dü?ünmüyorum ama yinede gitmi? biri daha güzel aç?klama yapar sana bulursan gitmeden önce

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

columbus u türkiye de asl?nda bir nevi eski?ehir gibi dü?ünebilirsin tam bir ö?renci ?ehridir ama senin gidec?in dönem okulun kapanmas?na denk geliyo ve ohio state a?ustosun sonuna do?ru aç?l?r o dönemler kalabal?k olmaya ba?lar s?k?laca??n? pek zannetmiyorum haftasonu imkan?n oldu?u zaman 1 otobüsle su park?na gidebilirsin yada araba kiralay?p kentucky e yada cleveland a da gidebilirsin ki cleveland da kocaman bi e?lence park? var ve ço?u ö?renci oraya gidiyo e?lence konusunda s?k?nt? ya?ayaca??n? zannetmiyrm ama virginiadaki gibi bol e?lence olaca?? garantisini de veremem

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben geçen sene Ohio dayd?m.ne tür i? yapaca??n önemli.Aç?kcas? Colombus ve Clevleand ve downtown lar bildi?in güzel yerler.Zaten ABD de her yer yap? olarak ayn? nerdeyse sadece kalabal?k büyük faktör oynuyor farkl?la?mada.Ula??m olarak Colmbus içinde otobüs hatlar? mevcut ama hiç kullanmad?m.genelde patronun arabas?yla hallediyorduk i?leri.Onun d???nda heryere otobüs hatt? yok.Yani tam Colombus downtown da çal??mayacaksan ba?ka biryere ula??m i?i zor.Çünki heryere ula??m yok.Bu asl?nda ABD nin geneline ta??nm?? durumda.Zaten herkesin arabas? var sorun yaratm?yor bu yüzden onlar için.Hava konusunda da Ohio çok farkl? bir eyalet.Sürekli hava de?i?iyor çok k?sa zaman içinde.?öyle söyleyeyim bi anda müti? güne? varken 20 dk sonra muhte?em bi ya?mur göreniliyosun.Sonras?nda tekrardan güne?li oluyor hava felan.A?ustos ay?nda çok s?cak oluyor ayr?ca.Kendine ortam?n? arka??n? felan ayarlarsa ve tabiki ne i? yapt???nda önemli e?lenebilirsin.Ama dedi?im gibi ne i? ya?t???n önemli.Bir anda çok s?k?c? bi yerde olabilir Ohio.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ara?t?rd???m ö?rendi?im kadar?yla s?k?c? bir ?ehir olaca??n? dü?ünmüyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)