Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New Orleans - İş Konusunda Yardım // İlk W&T

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart New Orleans - Ýþ Konusunda Yardým // Ýlk W&T

Merhaba Arkadaþlar.Bu sene ilk defa WAT'a katýlacaðým. Ýþ konusunda çokta seçeneðim olmayan bir þirket ile anlaþmýþým.(Malesef yeni farkettim)
    Þuanda kafama yatan bir iþ var ancak bu iþte bahþiþ ile çalýþýyoruz.Para kazanýp kazanamayacaðým konusunda emin deðilim.Özellikle daha önce gitmiþ olanlar bakýp yardýmcý olurlarsa çok mutlu olurum.

LA - Poppys Time Out Sports Bar // New Orleans - Missisipi Nehri Kýyýsýnda

Overtime available: Sometimes Overtime hourly rate: $3.20 + tips
    Average hours/week: 35 Number of days/week: 5
    English: Excellent
    High: $2.13/per hour Low: $2.13/per hour

How often do you pay employees? : Twice a month
    Is job training required? Yes
    Are participants paid for training? a Yes
    If yes, how long is it? 5-7 days @ $7.25/hr, no tips
    Are you willing to hire couples? Yes
    Can participants work a second job? Yes
    Do participants complete an additional application form upon a
    arrival? Yes
    Are you willing to hire groups of friends? Yes

Home | Poppy's Time Out Sports Bar & Grill: Home of the Steamed Seafood Bucket > Ýnternet Sitesi
    Poppy's Time Out Sports Bar & Grill - Restaurant, Bar - New Orleans, LA | Facebook - FACEBOOK
    ---

Genel olarak iþ bilgileri.
    Sizce bu iþte "SERVER" olarak çalýþýrsam ne kadar zorlanýrým // bahþiþlerle -tahmini- olarak ne kadar para kazanýrým.

Teþekkürler Þimdiden..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

"Icep'le giden bi benim sanýyodum" ve iþ konusunda ben de hayal kýrýklýðý yaþadým özellikle india house'u beklerken o iþin gelmemesi:/..Söylediðin iþi ben de araþtýrdým ama new orleans için yazýlanlarý bi araþtýr yanlýþ hatýrlýyo olabilirim ama kasýrgalarýndan baheseden vardý:O... http://www.turkishwat.net/fastfood-i...w-orleans.html þu sayfada yazýlanlarý inceleyebilirsin....iþ tercihlerini yaptýn mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Of ICEP of ...
    5 tercih yapmamý istiyorlar
    new orleans kasýrgalý
    me , saco yaðmurlu.

ve bunlar benim ilk 2 tercihim .
    ne yapacaðým bilemedim !
    imkaným olsa baþka danýþmanlýk þirketine geçeceðim gerçekten ! malesef çok geç kaldým .
    mc donalds istemiyorum. denize yakýn bir iþ istiyorum. elimde 2 hadi belki 3 seçeneðim var.
    sen iþ tekliflerini yolladýn mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben yaptým tercihlerimi am abüyük bi hayal kýrýklýðýyla ben þehrin içinde bi iþte çalýþmak istiyodum ve india house tam kafamdaki iþ profilini saðlýyodu.hem de chicago'daydý!...TErcih sýralamam þöyle ki:

1)kings Dominion(þehir içinde olýyým derken kamp gibi yere gidicem tabi olursa)

2)Pine Acres Family Camping Resort (2 kiþi alýylarmýþ!)

3)Yogi Bears Camp Resort - Wisconsin Dells (en geç 8 haziran baþlangýç tarihi)

4)Nathans Famous - Brooklyn(ürkütücü bi tercih ama baþka uyan yoktu)

5)Kitty Hawk Kites, Inc.(hakkýnda hiç bi þey bilmiyorum)

Gelen iþlerden 2-3 tanesi mayýs baþlangýc istiyo,onlarý geç..Lifeguard'lýk kafadan

eledim..5-6 tane iþi konaklama garantisi yok full program gereði olmalýydý!Onlarý da

eledim.GEriye kalanlar da top 5'i oluþturdu...SEn ne zaman kayýt oldun?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ocaðýn ilk haftasýydý yanlýþ hatýrlamýyorsam. Tercih listen çoðu kiþiyle ayný olmuþ.
    Kings dominion Amerikada Türkiye kurmuþ gibi.Çok fazla türk alýyor konuþma konusunda sýkýntý olabilir.Dilini geliþtiremeyebilirsin.
    Pine Acres benimde hoþuma gitti. Ama orada yazan iþleri yapabilmem için Exxelent ingilizce bilmem gerekiyor sanýrým :/
    Yogi baþlangýç tarihi çok erken
    Nathans'ýda araþtýrdým.Çok hoþuma gitmedi açýkçasý !
    Kitty Hawk'a nedense bende hiç bakmadým .

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben ekim sonunda kayýt oldum umarým kings olur þartlarý tek uyan o ve 2. seçenekteki iþ.ama dediðin gibi o da iyi bi ingilizce istiyo.benim seviyem upper burdaki kurslara göre tabi!ne kadar yeterli bilmiyorum ama yolladýkalrý iþ listesinden göre yapabilceðim tek iþ seçimi bu.New orleans'ý ben de düþündüm ama hakkýnda yazýlanlardan sonra tereddüte düþtüm konaklama garantisi de yok o yüzden vazgeçtim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Anladým.Ayný okuldayýz bu arada . 1.Sýnýfým ve bende o ingilizce kurslarýna göre intermediate çýkýyorum ! Okuldaki o komik muafiyet sýnavýndansa 84 alabildim Ýngilizce konusunda ilk günler mutlaka sýkýntý yaþayacaðým ama ingilizcemi geliþtiririrm.
    New Orleans'a birazda gözüm kapalý gidiyorum.Bahþiþle çalýþacaðým ve ne kadar kazanacaðým konusunda hiçbir fikrim yok.
    Listeyi hala oluþturmuþ deðilim
    1- Poppys Time Out Sports Bar !
    2- Funtown Splashtown

3-4-5 konusunda müthiþ kararsýzým. daha doðrusu "bu iþtede çalýþsam iyi olur hani" diyebileceðim bir iþ daha bulamadým.Þehir merkezinde veya denize yakýn bir yerde çalýþmak istediðim için iþlerin büyük bir kýsmýný eliyorum.Bugün son gün. Ne yapacaðým bilemedim !

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Evet ayný okuldayýz ben 3. sýnýftayým.muafakiyet sýnavýna gelince a/an sorusu bile vardý .Aklý güzel okulumun sýnavý...Ben þu an kursa gidiyorum taa amerikalarda insanýn baþýna ne gelceði belli olmaz.tek gidiyorum zaten donanýmlý olýym dedim....Sana da iþ seçimi konusunda yardýmcý olamýyorum çünkü çoðu iþ ilk defa gelen iþler hiç bi yerde bi bilgi yok.Bence sen kendini deniz kýyýsý diye sýnýrlama en iyi iþ neresiyse orayý seç travel'denizde geçirirsin

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýntý Dalqa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Of ICEP of ...
    5 tercih yapmamý istiyorlar
    new orleans kasýrgalý
    me , saco yaðmurlu.

ve bunlar benim ilk 2 tercihim .
    ne yapacaðým bilemedim !
    imkaným olsa baþka danýþmanlýk þirketine geçeceðim gerçekten ! malesef çok geç kaldým .
    mc donalds istemiyorum. denize yakýn bir iþ istiyorum. elimde 2 hadi belki 3 seçeneðim var.
    sen iþ tekliflerini yolladýn mý ?
    Maine Saco nun yaðmurlu olduðu bilgisini nereden aldýn bilmiyorum ama yanlýþ.Denize yakýn ve biraz kuzeyde bir þehir ne kadar yaðmur alýyorsa orasý da o kadar alýyor.abartýlmýþ.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Maine Saco nun yaðmurlu olduðu bilgisini nereden aldýn bilmiyorum ama yanlýþ.Denize yakýn ve biraz kuzeyde bir þehir ne kadar yaðmur alýyorsa orasý da o kadar alýyor.abartýlmýþ.
    Yine bu forumda gördüðüm bir baþlýkta okudum.

Bahþiþli iþler hakkýnda bir bilgin varmý acaba ? Günlük alacaðým bahþiþ ortalama 50 yi geçer mi ? Tahminen cevap verebilir misin ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý esra_ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet ayný okuldayýz ben 3. sýnýftayým.muafakiyet sýnavýna gelince a/an sorusu bile vardý .Aklý güzel okulumun sýnavý...Ben þu an kursa gidiyorum taa amerikalarda insanýn baþýna ne gelceði belli olmaz.tek gidiyorum zaten donanýmlý olýym dedim....Sana da iþ seçimi konusunda yardýmcý olamýyorum çünkü çoðu iþ ilk defa gelen iþler hiç bi yerde bi bilgi yok.Bence sen kendini deniz kýyýsý diye sýnýrlama en iyi iþ neresiyse orayý seç travel'denizde geçirirsin
    Ben Work kýsmýndan çok Travel kýsmýyla ilgilendiðim için çok seçiciyim
    Açýkçasý o kurs ortamýný hiç beðenmiyorum . 45 dk bir ciddiyet ingilizce dersi vs derken 45 dk sorna dýþarýda türkçe sohbet muhabett. o ortamda dilimi geliþtiremeyeceðim için direkt olarak amerikaya gideceðim. Deli cesareti var bende sanýrým. Tek baþýma orta düzey ingilizce ile baþvurdum.Tek baþýma gidecektim ki. Geçen hafta arkadaþým fikrini deðiþtirip WAT 'a karar verdi. Garibimi zorla ICEP'e getirdim.Bana ne dese haklý cocuk

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhabaaaaa ! bir icep maðduru da benim galiba

arkadaþýmla ben iþ sýralamasýnda king dominion'u 1. sýraya koyduk baþka çaremiz yoktu :/ iþ ise lifeguardlýk, yüzmede baya iddialýyýz hatta arkadaþýmýn lisansý bile var ama bakalým sonuç ne olacak belli mi olurr )
    Konu giray tarafýndan (15-02-2012 Saat 06:33 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben Work kýsmýndan çok Travel kýsmýyla ilgilendiðim için çok seçiciyim
    Açýkçasý o kurs ortamýný hiç beðenmiyorum . 45 dk bir ciddiyet ingilizce dersi vs derken 45 dk sorna dýþarýda türkçe sohbet muhabett. o ortamda dilimi geliþtiremeyeceðim için direkt olarak amerikaya gideceðim. Deli cesareti var bende sanýrým. Tek baþýma orta düzey ingilizce ile baþvurdum.Tek baþýma gidecektim ki. Geçen hafta arkadaþým fikrini deðiþtirip WAT 'a karar verdi. Garibimi zorla ICEP'e getirdim.Bana ne dese haklý cocuk

Ben kursa gitmekle iyi yaptým.3 yýl olmuþ ingilizce kelam görmemeiþiz....

madem travel kýsmý önemliyse para kazanabilceðim bi yeri seç.iyi ingilizcen yoksa en iyi seçenek kings gözüküyo.tabi þu ank ifikrim böyle

Alýntý giray Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhabaaaaa ! bir icep maðduru da benim galiba

arkadaþýmla ben ve iþ sýralamasýnda king dominion'u 1. sýraya koyduk baþka çaremiz yoktu :/ iþ ise lifeguardlýk, yüzmede baya iddialýyýz ama bakalým sonuç ne olacak
    Maðdur demiyelim ilk aþamada da.ben hayal kýrýklýðý yaþadým.:/..Neyse umarým kings olur diðer iþler çok da güvilir gelmiyo..sen ne zaman kayýt oldun?

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Yine bu forumda gördüðüm bir baþlýkta okudum.

Bahþiþli iþler hakkýnda bir bilgin varmý acaba ? Günlük alacaðým bahþiþ ortalama 50 yi geçer mi ? Tahminen cevap verebilir misin ?
    Dediðim gibi abartýlmýþ öyle þehirin bir özelliði olacak þekilde yaðmur almýyor.

Hocam bahþiþ tam olarak ne iþ yapacaðýna baðlýdýr.Ýyi bir garsonlukta günlük 100 dolara kadar bahþiþ alabilirsin tabi ama böyle büfe gibi kücük satýþ yerlerinde bahþiþ tip box ta bölüneceði için 30-40 dolarý gecmeyecektir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

cAv teþekkür ederim yorumlarýn için . gitmeden göremeyeceðiz hiçbirþeyi ama benim çalýþmak istediðim yer gayet kaliteli bir mekan. 50-60 $ Dan fazla bahþiþ alcaðýmý düþünüyorum ben .

@Giray
    Esraya katýlýyorum þuanda maðdur demesek iyi olur ama iþler gerçekten çok kýsýtlý.Biliyorsun bugün iþ bilgilerini yollamak için son gün. 5 tane iþ yollamam gerekiyor ancak sadece 2 tane belirleyebildim.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

esra biz sanýrsam kasým gibi kayýt olmuþtuk tam hatýrlamýyorum.
    tamam maðdur biraz aðýr kaçabilir ama daha iyisini beklerdim yani çok az iþ var ve bu iþlerden 2-3 tanesi çok erkenden baþlama tarihi istiyor, diðerlerinin ücreti ve saati çok az örneðin brooklyn deki iþ 30 saat nedir ya nyc nýn tam ortasýnda iþin ama 30 saat ve 7 dolara çalýþýyorsun nerede kalmamýz planlanýyor nyc de o ücrete oranla kiralýk yer bulmak hayal ürünü. þimdi doswell'e gidicez büyük ihtimal her yere arabayla gidilmesi gereken bi yere gerçi iyi yine watçý tayfa çok olacak. aslýnda böyle birþey bekliyorduk, iþe yerleþtirme konusunda ve kalacak yer konusunda açýkta býrakmaz sorunsuz gider geliriz diye düþünerek kaydolduk bunlarý yerine getirceklerine inanýyorum ha bu arada taksimdeki ofisinden de etkilenmiþ olabilirim

ayrýca sorum olacak örneðin iþ açýklamalarýnda ne kadar öðrenci alýnacaðý yazýyor bunlarýn hepsi türkiyeden alýnacak kiþi sayýsý mý yoksa uluslararasý öðrencilerin toplamý mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý giray Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    esra biz sanýrsam kasým gibi kayýt olmuþtuk tam hatýrlamýyorum.
    tamam maðdur biraz aðýr kaçabilir ama daha iyisini beklerdim yani çok az iþ var ve bu iþlerden 2-3 tanesi çok erkenden baþlama tarihi istiyor, diðerlerinin ücreti ve saati çok az örneðin brooklyn deki iþ 30 saat nedir ya nyc nýn tam ortasýnda iþin ama 30 saat ve 7 dolara çalýþýyorsun nerede kalmamýz planlanýyor nyc de o ücrete oranla kiralýk yer bulmak hayal ürünü. þimdi doswell'e gidicez büyük ihtimal her yere arabayla gidilmesi gereken bi yere gerçi iyi yine watçý tayfa çok olacak. aslýnda böyle birþey bekliyorduk, iþe yerleþtirme konusunda ve kalacak yer konusunda açýkta býrakmaz sorunsuz gider geliriz diye düþünerek kaydolduk bunlarý yerine getirceklerine inanýyorum ha bu arada taksimdeki ofisinden de etkilenmiþ olabilirim

ayrýca sorum olacak örneðin iþ açýklamalarýnda ne kadar öðrenci alýnacaðý yazýyor bunlarýn hepsi türkiyeden alýnacak kiþi sayýsý mý yoksa uluslararasý öðrencilerin toplamý mý?
    ben de ekim sonunda kayýt oldum yakýn zamanlar çok da geç kayýt olmuþ sayýlmayýz. umarým kings olur.diðer iþlere baktýðýýzda çok azý konakla saðlýyo.Keþke online seçeneðine kayýt olsaydým diye hayýflanmýyo deðilim:/

Soruna gelcek olursak bence o kontenjan icep için ayrýlmýþ kontenjandýr hatta kesin öyledir.uluslararýsý olsa nasýl takip etcekler.He þöyle bi ayrým olabilir icepin diðer illerde de fuarý oluyosa kontenjan sayýsý bölünebilir illere göre:O...Bu arada icep'le istanbul üni'nin baðlantýsý nedir sen de istanbuldansýn

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yani orada 215 kiþi türk olacak desene, çok fazla deðil mi :/ büyük ihtimal alýrýz iþi de sen hangi iþi düþünüyordun kingste ?

aynen icep bi iþler çevirmiþ olmasýn biz öyle denk geldi gittik tavsiye eden falanda olmadý nasýl olduysa

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben kings'in sayýsýna dikkat etmedim.O zaman tüm söylediklerimi geri alýyorum.200 ise ben vazgeçerim o ne öyle,türk arkadaþ çevrem, geniþletmek için gitmiyorum sonuçta...Önceki yazýlanlarda 100 kiþi türk olunca bile çok diyenler vardý.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sen 200 kiþi deyince mail attým az önce cevap geldi kings'in toplam alcaðý öðrenci sayýsýymýþ bu güzel bi haber.ancak toplamda 10 öðrenci alan iþler var 10 kiþiden kaçýný icep yollýycak ki:S

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aynen iþler karýþýk, neyse ya artýk 25'inde belli olur her þey

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

nathans olsa

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yeni iþler gelmiþ onlarý da inceleyin

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bak gelenler cok güzel ya

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet gayet güzel iþler gelmiþ ama en son baþlangýç tarihi falan yazmýyor onlarý öðrenmek lazým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

daha eklenecek iþ olur mu acaba bilginiz var mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

daha eklenmez de hansen sd de bartenderlýk var cok güzel bi iþ

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

India House felan....Bir anda 2008 Mart'ýna döndüm
    Allah kolaylýk versin hepinize.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben ilk defa gideceðim de açýkçasý hiç araþtýrma yapmadým. iceple gideceðim sizin gibi tek baþýma gideceðim. giden arkadaþlarýmla konuþtum genelde hep onlar panama city e gitmiþler. hani o yüzden diðer þehirleri pek bilmiyolar ve hani deniz kýyýsý olmayýnca mesela o south dakota gibi kentleri pek önermediler. bende neye göre karar vereceðimi bilemedim genel olarak. sizlerin tercihleri ne yönde bana ne önerirsiniz?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

flynn iþi sana uygun gibi pa da maine deki iþlere de bakabilirsin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)