Alýntý egeofficer08 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Yok abi,sen benim böyle dediðime bakma.Orada polis korkusundan napacaðýmý þaþýrýrým ben.Mazallah enselenirsek ben oradan ailemi kesinlikle arayamam.O yüzden 'olabildiðince' kurallar dahilinde oynamak ilkemdir
Hemen hemen her partide polisler geldiði için bu konuda gerçekten saðlam tecrübe ve anýlarým varki anlatsam günlerce gülmekten yerlere yatarsýnýz =D hatta bir tanesinde 2 sene önce wildwood tarihinin gelmiþ geçmiþ en büyük ev partilerine sahip oldu.. =D Bu partilerin biri bir evin 3. katýndaydý ve arka bahçesi, arka balkonu olan bir evdi.. evde 15-20 civarý ispanyol kalýrdý ki 2010 senesinde ev partileri acýsýndan bu ev öyle bir isim yapmýstý ki anlatamam. =) Bir gece yine böyle bir partideyiz. Ama herkes ileri derecede yüksek volume votkalar viskiler biralar 4loco lar saraplar havalarda ucusuyo =D zaten zorunlu olarak herkesin elinde ya kýrmýzý bardak yada biraz bulunmasý þart.. yaklaþýk 4-5 litre civarýnda kokteyllerimi cantama atmýs bir halde bende ordayým zaten onlarýn ömrü de 15-20 dakika =D millet deli gibi saldýrýyordu ki o anda asagýdan bi sesler gelmeye basladý dedim arkadaslar bittiðimiz an bu andýr =D evde nerden baksanýz 200 kiþinin üzerindeyiz her yer insan iðne atsan düsmez.. dedik ne yapcaz ne yapcaz arka balkon kapýsý varmýs oraya ilerleyelim.. evin icinde bir kac arkadas kaldý ev sahibi niyetinde biz apar topar arka balkona fakat balkon týka basa insan sandwich gibiyiz dedim hacý bu böyle olmaz tahliye borusuna tutunan ben basladým asagýya dogru gýdým gýdým kaymaya ki son 1 kat kala bahcedeki calýlýklarýn üzerinde buldum kendimi =D evin yan tarafýnda bahce citinden diger evin bahcesine atlayayým derken citin üzerinde oldugum an farkýna vardýgým diger bahcede bulunan ben diyeyim köpek siz deyin ejderha arasý bir yaratýgýn uzerime atlamak için gerinmeye basladýgý an bendeniz ikinci kez bahce topragý ve cimlerle öpüsme anýný tekrardan yasadým.. tabi baska care yok pasaportlar ellerde bahcenýn yanýndan sývýsýyoruz.. yukarýda kalan arkadaslarda esofmanlarý üzerlerine cekip biz uyuyorduk bilmiyoruz moduna girmiþ halde polisleri oyalama iþlemindeler.. fakat nerden bilelim ki 4 tane polis jeep inin evin önünü sardýgýný =D adamlar harbi polis abii filmlerdekilerden dhaa iriler. sonra yapacak biþey yok cýktýk sokaga bize ters ters bakarak ordan hemen dagýlmamýzý soylediler tabý bunun ardýndan arkamdan akýn akýn insan gelmeye basladý bunun üzerine ilk öncü grup olarak sahile dogru ilerlemeye basladýk ki saat gecenin 3-4'ü.. bi ara arkamý dönüp baktýgýmda kendimi karsýyaka çarsýda yürür gibi hisseden ben arkamdan gelen kalabalýgý görünce dedim önder biziz partiye burda devam edelim =D dedim millet kosun okyanusa atlantik bizi bekliyo tabi o gecenin verdiði korku ve endiþeyi pasaportlarýmýz üzerimizde ýslak bir halde atlantik ile bogusarak bitirdik

Ne günlerdi be o günler