Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WILDWOOD 2012 Tüm Parti ve Etkinlikler Ýçin Facebook Grubu

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Talking WILDWOOD 2012 Tüm Parti ve Etkinlikler Ýçin Facebook Grubu

Arkadaslar, 2012 yazýnda Wildwood-NJ de çalýsacak arkadaslarýn sezon boyunca gündemi yakýndan takip edebileceði bir Grup olsturdum, isteryen arkadaslar üye olabilirler..

Grubun Adresi;

Log In | Facebook

Saygýlar...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

iþte bunu beðendim Ýyi iþ çýkarmýþsýn Burak

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Vizeyi almam adýna yapýlan ilk iþ diyelim þimdiden 200 kiþiyi geçtim 1000 kiþi daha ilave edeceðim, umarým bütün dünyaya yayýlýr

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

kalabalýða gerek yok aslýnda....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý egeofficer08 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kalabalýða gerek yok aslýnda....

Bence tam aksine Bak bi örnek veriyorum;
    Bi post attýgýmý düþün

"Tonight Biggest Home Party;

209 E.Spencer Ave.
    EGE's HOME,
    EGE's Half Birthday PARTY

Bring Your Drinks and Friends come with everyone!"

gece yarýsýndan sonra tüm wildwood senin evde olur garanti

=D

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Gerekirse Washington D.C den koþarak geliriz

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Username Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gerekirse Washington D.C den koþarak geliriz
    Her zaman Mutlaka Bekleriz..
    When u coming here please bring your drinks and g.friends with you

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

OMG !

Burak girme kanýma orda baþýna bela olmayayým sonra her gece her gece milleti toplarým eve görürsün :P

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýntý BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Her zaman Mutlaka Bekleriz..
    When u coming here please bring your drinks and g.friends with you
    Damsýzta alýnmýyor yani öyle mi

edit: Kapýda yazý 'u cant get in here without roof'

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Talking

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

kapýya þöyle biþi düþündüm

if u are;
    -ugly
    -just boys more than 1
    -so handsome like brad pitt (angelina jolies not included about this situation also we are keeping for her red carpet)
    -under 18
    -fuckin looser
    -looklike damn
    -just drinker
    -like octopus
    -fat

we're sorry that you are not according to the format and inside full, also party will be over a couple minutes later

if u havent got any condition from up and if u sure that u have all perfect criterion;

COVER $5

come in and take ur around enjoy your time
    Konu BurakYILMAZ tarafýndan (19-02-2012 Saat 02:35 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Talking

OMG !

Burak girme kanýma orda baþýna bela olmayayým sonra her gece her gece milleti toplarým eve görürsün :P
    bir gece sadece huzur içinde uyuyabilmek için þikayetçi olursan görürsün

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Bunu anlayabileceklerini pek zannetmiyorum

kapýya þöyle biþi düþündüm

if u are;
    -ugly
    -just boys more than 1
    -so handsome like brad pitt (angelina jolies not included about this situation also we are keeping for her red carpet)
    -under 18
    -fuckin looser
    -looklike damn
    -just drinker
    -like octopus
    -fat

we're sorry that you are not according to the format and inside full, also party will be over a couple minutes later

if u havent got any condition from up and if u sure that u have all perfect criterion;

COVER $5

come in and take ur around enjoy your time
    Ayrýmcýlýðýn dibine vuracaðýz diyosun yani?Sonra adamlar polis çaðýrmasýn bizden þikayetçi olup ?

bir gece sadece huzur içinde uyuyabilmek için þikayetçi olursan görürsün
    Valla doðru söylüyosun her gece her gecede kafa kaldýrmaz

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Ege, simdiden hizli gidiyorsun dikkat et ama. Wildwood tehlikeli biryer diye duydum.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Ege, simdiden hizli gidiyorsun dikkat et ama. Wildwood tehlikeli biryer diye duydum.
    Yok abi,sen benim böyle dediðime bakma.Orada polis korkusundan napacaðýmý þaþýrýrým ben.Mazallah enselenirsek ben oradan ailemi kesinlikle arayamam.O yüzden 'olabildiðince' kurallar dahilinde oynamak ilkemdir

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Yok abi,sen benim böyle dediðime bakma.Orada polis korkusundan napacaðýmý þaþýrýrým ben.Mazallah enselenirsek ben oradan ailemi kesinlikle arayamam.O yüzden 'olabildiðince' kurallar dahilinde oynamak ilkemdir
    Hemen hemen her partide polisler geldiði için bu konuda gerçekten saðlam tecrübe ve anýlarým varki anlatsam günlerce gülmekten yerlere yatarsýnýz =D hatta bir tanesinde 2 sene önce wildwood tarihinin gelmiþ geçmiþ en büyük ev partilerine sahip oldu.. =D Bu partilerin biri bir evin 3. katýndaydý ve arka bahçesi, arka balkonu olan bir evdi.. evde 15-20 civarý ispanyol kalýrdý ki 2010 senesinde ev partileri acýsýndan bu ev öyle bir isim yapmýstý ki anlatamam. =) Bir gece yine böyle bir partideyiz. Ama herkes ileri derecede yüksek volume votkalar viskiler biralar 4loco lar saraplar havalarda ucusuyo =D zaten zorunlu olarak herkesin elinde ya kýrmýzý bardak yada biraz bulunmasý þart.. yaklaþýk 4-5 litre civarýnda kokteyllerimi cantama atmýs bir halde bende ordayým zaten onlarýn ömrü de 15-20 dakika =D millet deli gibi saldýrýyordu ki o anda asagýdan bi sesler gelmeye basladý dedim arkadaslar bittiðimiz an bu andýr =D evde nerden baksanýz 200 kiþinin üzerindeyiz her yer insan iðne atsan düsmez.. dedik ne yapcaz ne yapcaz arka balkon kapýsý varmýs oraya ilerleyelim.. evin icinde bir kac arkadas kaldý ev sahibi niyetinde biz apar topar arka balkona fakat balkon týka basa insan sandwich gibiyiz dedim hacý bu böyle olmaz tahliye borusuna tutunan ben basladým asagýya dogru gýdým gýdým kaymaya ki son 1 kat kala bahcedeki calýlýklarýn üzerinde buldum kendimi =D evin yan tarafýnda bahce citinden diger evin bahcesine atlayayým derken citin üzerinde oldugum an farkýna vardýgým diger bahcede bulunan ben diyeyim köpek siz deyin ejderha arasý bir yaratýgýn uzerime atlamak için gerinmeye basladýgý an bendeniz ikinci kez bahce topragý ve cimlerle öpüsme anýný tekrardan yasadým.. tabi baska care yok pasaportlar ellerde bahcenýn yanýndan sývýsýyoruz.. yukarýda kalan arkadaslarda esofmanlarý üzerlerine cekip biz uyuyorduk bilmiyoruz moduna girmiþ halde polisleri oyalama iþlemindeler.. fakat nerden bilelim ki 4 tane polis jeep inin evin önünü sardýgýný =D adamlar harbi polis abii filmlerdekilerden dhaa iriler. sonra yapacak biþey yok cýktýk sokaga bize ters ters bakarak ordan hemen dagýlmamýzý soylediler tabý bunun ardýndan arkamdan akýn akýn insan gelmeye basladý bunun üzerine ilk öncü grup olarak sahile dogru ilerlemeye basladýk ki saat gecenin 3-4'ü.. bi ara arkamý dönüp baktýgýmda kendimi karsýyaka çarsýda yürür gibi hisseden ben arkamdan gelen kalabalýgý görünce dedim önder biziz partiye burda devam edelim =D dedim millet kosun okyanusa atlantik bizi bekliyo tabi o gecenin verdiði korku ve endiþeyi pasaportlarýmýz üzerimizde ýslak bir halde atlantik ile bogusarak bitirdik

Ne günlerdi be o günler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya daha vizeyi de almadik ama ben acayip moda girdim under21 sikinti olmaz umarim memur beyler anlayis gosterir dimi

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Kiþilerin anlayýþý 5-20 dolar arasýnda kolayca deðiþir kafana takma

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

@BurakYILMAZ,

Daha öncede Virginia Beach ile ilgili bir FB grubu kurulmuþtu ve linkleri TW üzerinden paylaþýlmýþtý. Bilginin forum üzerinde kalmasýndan yanayýz. Bu yüzden ricam FB linklerini iletilerinden kaldýrmandýr.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Question

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @BurakYILMAZ,

Daha öncede Virginia Beach ile ilgili bir FB grubu kurulmuþtu ve linkleri TW üzerinden paylaþýlmýþtý. Bilginin forum üzerinde kalmasýndan yanayýz. Bu yüzden ricam FB linklerini iletilerinden kaldýrmandýr.
    İlginize teşekkür ederim fakat durumu ben tam olarak anlayamadım? "FB linklerinin kaldırılması" derken genel olarak FB linki paylaşımı mı yasak? yoksa "Wildwood = Virginia Beach" olarak mı düşündünüz?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Daha önce bu tarz konularý kilitlemiþtik. Hali hazýrda Turkishwat'a ait bir FB grubu zaten mevcut. Bunun dýþýnda herkes gideceði yere yönelik linkleri buradan paylaþtýðý zaman. Gruplaþmalar FB'a kayýyor ve forumu olumsuz yönde etkiliyor. Ýnsanlarýn bilgileri mumkun oldugunca buradan paylaþmasýný amaçlýyoruz.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Thumbs up

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Daha önce bu tarz konularý kilitlemiþtik. Hali hazýrda Turkishwat'a ait bir FB grubu zaten mevcut. Bunun dýþýnda herkes gideceði yere yönelik linkleri buradan paylaþtýðý zaman. Gruplaþmalar FB'a kayýyor ve forumu olumsuz yönde etkiliyor. Ýnsanlarýn bilgileri mumkun oldugunca buradan paylaþmasýný amaçlýyoruz.

Peki bakalım teşekür ederim.. Fakat burdan gruba da bakacak olusanız anlayacaksınız ki kurdugum facebook grubu hali hazırda zaten buradaki arkadasları oraya toplama vs gibi bir etken taşımıyor.. grup tamamen WILDWOOD'da yasayan bu yaz bulunacak olan tüm dünaya üzerinden gelen J-1 öğrencilerine yönelik.. amacım yazın ordaki büyük partileri organize etmek.. Burda da paylaşmamın nedeni de tamamen burdan gidecek olan arkadaslar için bir önbilgi niteliğinde olmasıydı, yani şu ki listeye bakarsanız tamamına yakını wildwooda en az 1 kere gitmiş veya orda yaşayan halk tarzındaki insanlar.. ki wildwooda gidecek olan arkadaslarımız da bu grup sayfasında herhangi bir "wildwood" hakkında soru sorması durumunda birçok insan tarafından cevaplar alabilirler ki bunların hepsi tecrübedir...

Genel Olarak;
    Forum kurallarını ihlal ettiğim için herhangi bir bazda olsun link paylaşımına son veriyorum, tamamen benim hatamdı.. sağlıcakla kalın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)