Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Turkishwat 2012 Ekip Tanýtýmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Standart Turkishwat 2012 Ekip Tanýtýmý

TURKISHWAT 2012 EKÝP TANITIMI
    SÝTE KURUCUSU : @Shinoda
    - Emre

Bulunduðu Eyaletler : Florida, New York, Virginia, North Carolina, Pennsylvania, New Jersey, Georgia, Maryland, Delaware.

Bilgi : Turkishwat.com'un kurucusu ve web direktörü. Work and Travel alanýnda 6.senesini tamamlamýþ, A'dan Z'ye sorularýnýzý eksiksiz cevaplayabilecek uzman kiþilik.
    __________________________________________________ ________________________________

YÖNETÝM

Forum Fahri Yöneticisi : @ Fiorex

Forumun düzeninden sorumlu yönetici. Turkishwat.com'a katýlýmý Kasým 2007'de gerçekleþmiþtir.Work and Travel programýna 2 kez katýlmýþ,Anadolu Üniversitesi'nden 2009 yýlýnda mezun olmuþtur. Mezuniyeti sonrasýnda da ABD'de çeþitli faaliyetlerde bulunmuþtur.Program ile ilgili A'dan Z'ye her konuda bilgi sahibi olmakla beraber özellikle TW Uçuþ Hattý kategorisi içerisinde yer alan Uçak Biletleri, Havaalanlarý ve Aktarmalar, Bagaj Bilgileri ve Bavul Hazýrlýklarý, Havayolu Þirketleri konularýnda uzmandýr..

Bulunduðu Eyaletler: New York, Florida, Virginia, Minnessota, Delaware, South&North Carolina, Maryland, New Hampshire, Vermont, New Jersey, Georgia, Massachusetts

Forum Yöneticisi : @ Break - Mustafa

Forumun düzeninden sorumlu yönetici. Turkishwat.com'un genel danýþmaný. ABD'nin doðusundan batýsýna ve Alaska' dan Meksikaya bir çok noktada bulunmuþ, bilgi sahibi kiþilik. Alaska sinirlarinda ne zaman, nasil, ne kadar para kazanilir? gibi sorularda bilgi sahibi. Ege Üniversitesi Tarim Ekonomisi bolumunde ögrenimini devam ettirmekte ve 4. siniftir. Daha once 3 kez WAT programina katilmistir. Stajini Israil'de yapmistir. Onumuzdeki yillarda tekrar SWT Programina katilmayi planliyor.

Bulunduðu Eyaletler : Alaska, Utah, New York, California, Arizona, Nevada, Washington, Tijuana (Meksika), Maine, New Hampshire, Massachusetts, Florida.

__________________________________________________ ________________________________

Forum Yöneticisi : @amadeus35 - Atahan

Forumumuzun 3 yýllýk üyesi. Dokuz Eylul Üniversitesi Ingilizce Turizm Isletmeciligi okumakta. Kendisi suan Macaristan'da lisans dercesine devam etmektedir. VA ve cevre eyaletler ile ilgili her turlu konuda uzmandir.

Bulunduðu Eyaletler : VA, NY, NJ, NC, DC

Forum Yöneticisi : @cAv - Musa

Forumun düzeninden sorumlu diger yönetici. Forumumuzun degisilmez uyelerindendir kendisi. Kendisi Dogu Bolgesinde bilgilidir. New England sinirlarinda ne zaman,nasil, ne kadar para kazanilir sorunlarinda bilgi sahibi. Karadeniz Teknik Universitesinde 4. Sinif okumaktadir.

Bulunduðu Eyaletler : New Hampshire, Maine, Massachusetts, Vermont, New York

Forum Yöneticisi : @ozgursum - Ozgur

Forumumuzda 4. senesini doldurmak üzeredir.Hacettepe Üniversitesi Ýktisat Bölümü mezunudur. SWT Programindan sonra ABD'de 1,5 yil sure ile UJ Toys firmasinda staj yapmistir. ABD'nin batý yakasý hakkýnda eþsiz bilgilere sahiptir. Kendisi suan askerdedir. Hayirli tezkereler dileriz.

Bulunduðu Eyaletler : UT, CA,NV,NY,AZ,TX,VA,MD

Forum Yöneticisi : @matador_36 - Kamil

Erciyes Universitesi Elektrik Elektronik 2. Sinif ogrencisidir. Forumumuza en aktif uyelerindendir. Ucak bileti, vize konulari hakkinda tecrubelidir. SWT Programina 3. kez katilacaktir.

Bulunduðu Eyaletler : TX, NJ, NY, DC, MA eyaletlerinde bulunmustur.

TURKISHWAT FORUM YETKILISI

@ Ugur - Ugur

Cukurova Makine Muhendisligi 4. sinif ogrencisidir. Bu yil 3. kez SWT Programina katilacaktir. CO,NY,MN,GA,MI eyaletlerinde bulunmustur. Orta Amerika hakkinda essiz tecrubeye sahiptir.

@ ThunderStorm - Mustafa

3 yildir forumumuza uyedir. OR, CA, NY, NV, OH, IL, PA, WV, NJ, MD, DE Eyaletlerinde bulunmuþtur. Bati bolgesi hakkinda essiz bilgilere sahiptir.Firat Universitesi 4. sinif ogrencisidir.

TURKISHWAT DANIÞMANLARI

@ skyline26 - Yasin

Forumumuzun 5 senelik uyesidir. Lisans ogrenimini Eskisehir'de devam ettirmektedir.

@Tempus
    - Recep

Forumumuzda 3. yýlýný dolduran üyelerimizdendir. Ege Üniversitesi 2. Sinifta ogrenim gormektedir.Work and Travel programýna 3. kez katýlacaktir. Amerika’da kuzeydogudaki yerler hakkinda ayrintili bilgi sahibidir. OH,NY,IL,MA,PA,RI eyaletlerinde bulunmustur. En cok tercih edilen Cedar Point isyeri hakkinda bilgilidir.

Ayrýca tüm danýþmanlarýmýz, vize, pasaport, DS formlarý gibi konularda tam donanýmlý olmakla beraber Work and Travel ile ilgili aklýnýza gelebilecek her türlü soruyu detaylý bir þekilde cevaplayabilecek düzeyde bilgiye sahiptirler.

Forumumuzda misyonunu en iyi sekilde tamamlamis olan ayhn, Roma, aalpinistt, fubar, focus ve gskapun adli uyelerimize ustun hizmetlerinden dolayi tesekkurlerimizi sunuyoruz.

TURKISHWAT.COM

Güncellenecektir

Konu break tarafýndan (20-02-2012 Saat 03:27 AM ) deðiþtirilmiþtir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Aramýza yeni katýlan arkadaþlara þimdiden baþarýlar diliyorum. Sorumluluk alma vakti geldi Yetkilerini devreden eski ekip arkadaþlarýmýza da üstün hizmetlerinden dolayý teþekkür ediyorum.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Ekip saðlam baþarýlar beyler. Güneyle ilgili Texas, Louisiana, Arkansas, Tennessee, Alabama, Georgia ve özellikle de Mississippi ile Florida da sormak istedikleriniz olursa özel mesajla cevaplandýrabilirim. Zira bizden geçti artýk foruma giremiyorum diðer birçok iþimin yoðunluðundan dolayý ama bu forumun yeri baþkadýr o yüzden yardýmcý olabileceðim konular olursa inanýn ben de sevinirim.
    Herkese iyi günler...

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Eski yöneticilere ben de teþekkürlerimi sunuyorum.

Yeni gelen arkadaþlara da baþarýlar dilerim we have work to do guys

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Yeni yöneticilere baþarýlar diliyorum... Ben de uzun zamandýr takip edemiyordum rütbem emekli watci olmuþ o derece =) . Yeni sezonda herkese bol paralý, bol gezmeli, bol ingilizceli WATlar dilerim.
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý fubar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yeni yöneticilere baþarýlar diliyorum... Ben de uzun zamandýr takip edemiyordum rütbem emekli watci olmuþ o derece =) . Yeni sezonda herkese bol paralý, bol gezmeli, bol ingilizceli WATlar dilerim.
    emekli oldun tabi expediadan bilet kovaladýðýn günleri bilirim
    Somethings never changes..

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý adros Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    emekli oldun tabi expediadan bilet kovaladýðýn günleri bilirim
    500$ 'da cok ucuzdu ama ya BA ile.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

500$ 'da cok ucuzdu ama ya BA ile.
    aynen aktarma süresi birazcýk sýkýntýlýydý ama epeyce insan almýþtý o zamanlar yememiþti almamýþtým bilet, dün gibi hatýrlarým
    Somethings never changes..

BannedUser
    Guest

Her konuda hakkettiklerine inandýgým Ugur ve Thunderstrom yeni gorevleriniz hayýrlý olsun.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

tesekkürlerimi bir borc bilirim ve elimden geldigince tüm aktif olacagýma ve herkeze elimden geldigince yardým edecegime forum yöneticilerinin yüzünü kara cýkarmayacagýma yemin ederim and gibi oldu biliyorum ama içimden geldi herkeze kolay gele
    FORZA ES-ES

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Herkese teþekkürler,umarým 1 kiþinin bile wat sürecini sorunsuz atlatmasýnda bizimde katkýmýz olur..Herkese görevinde baþarýlar dilerim..

Tecrübe Puaný
    10

Yeni gorevde herkese basarilar diler, iyi WAT'lar dilerim. Eski yonetici, yetkili ve danisman arkadaslara da tesekkurlerimi iletiyorum tekrar. Herkese hayirli olsun, forum @Fiorex'in gelmesi tekrar canlanacak ve duzenlenecek. Izlemeye devam edin.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

Sevgili arkadaslarim cok uzun zamandir aranizda olamadim, yillar sonra Fiorex'in soylemesinin ardindan siteye giris yaptim. Gercekten bu ortami cok ozlemisim, oncelikle eski dostlarima ve sonrasinda siteye yeni uye olan butun arkadaslarima sevgilerimi sunuyorum. Bundan sonra cok daha sik ziyaret edip, yorumlarimi paylasicam. Unutmayin beni

Yeto

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý YETO Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sevgili arkadaslarim cok uzun zamandir aranizda olamadim, yillar sonra Fiorex'in soylemesinin ardindan siteye giris yaptim. Gercekten bu ortami cok ozlemisim, oncelikle eski dostlarima ve sonrasinda siteye yeni uye olan butun arkadaslarima sevgilerimi sunuyorum. Bundan sonra cok daha sik ziyaret edip, yorumlarimi paylasicam. Unutmayin beni

Yeto
    Hosgeldin yazilarini bekliyoruz hemsehrim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)