Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 29 Þubat 2012 Vize Görüþmesi

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 29 Þubat 2012 Vize Görüþmesi

Arkadaþlar kimler gelecek bu tarihteki görüþmeye ? Ben çok stresliyim çünkü ortalamam 1.68 ve 2. sýnýfým hazýrlýk okumama raðmen çok stresliyim.Benim gibi olan var mý?

BannedUser
    Guest

Umarým alýrsýn ortalaman neden dusuk gelýnce ne yapacaksýn sorularýna duraksamadan cevap verecek sekilde git gorusmeye

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

az önce baktým sorulara çok zor deðiller ama çok korkuyorum iþte... sorularýn hepsini de yazdým ona çalýþacaðým ama orada ne olur bilmiyorum.

BannedUser
    Guest

bolum nedir. onunda etkisi var guler yuzlu ol sempatik ol ... tamamdýr bu is

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bölümüm biyoloji ingilizce.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benim de 1.75 bende de büyük korku var. Ama çözümü buldum. Konsolosluða giderken Mp3 çalarýmdan kesin bu parçayý dinlemem lazým. Sende dinle: 05 Emptiness Unobstructed WITH LYRICS, comments and description - YouTube Bendeki bütün heyecaný, korkuyu ne varsa hepsini aldý.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dinlerim. ama aksiliðim sadece ortalamam deðil malesef. gitmeyi ne kadar çok istedikçe o kadar aksilik çýkýyor artýk vazgeçeceðim bu gidiþle.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben de 29.da vize görüþmesine gideceðim. tüm belgelerim hazýr, sorulara da çalýþtým ama yine de heyecanlýyým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar mutlaka haberdar edin sonuclarinizdan ve nasil gectiginden ki umarimda alirsiniz...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tabi haber ederim inþallah alýrýz çok stresliyim.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ii haberleri bekliyoruz tüm vizeye gidenlerden
    FORZA ES-ES

BannedUser
    Guest

Ya maviþ vizen bugun muydu keske gorseydim gelirdim konsolosluga neyse umarým almýssýndýr..... sorularý ortamý bekliyoruz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bugün vize görüþmesi olmadý, yoðun kar yaðýþý nedeniyle konsolosluk tatil edildi. yarýn da tadilat baþlýyor bu yuzden randevularýmýz bir ay sonraya alýndý

BannedUser
    Guest

Hadi ya kötü olmus

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hadi ya kötü olmus
    kötü bir gündü gerçekten: sabah 5.30da kalktým ve 7.30da konsolosluktaydým. benim gibi onlarca kiþi vardý. aslýnda saat sekizde içeri almaya baþlamalarý gerekiyordu fakat kar yaðýþý yüzünden saat 10da içeri alacaklarýný söylediler biz de beklemeye baþladýk. belki daha erken içeri alýrlar diye kapýnýn önünden ayrýlmadýk ve bir buçuk saat soðuk havada bekledikten sonra konsolosluðun tatil edildiðini ve randevu için bizi arayacaklarýný söylediler. yarýn da tadilat baþlýyor, bir ay sürecekmiþ

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Ýstanbul mu tatil oldu sadece?Ankara'ya giden yok mu?

Bu arada gidipte dönemk zorunda kalan arkadaþlara geçmiþ olsun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tatil olan ankaradaki konsolosluk,istanbuldaki hakkýnda bir bilgim yok

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ankaradaki tatik olacagý yazýlmýsdý zaten facebook da swt de bugun vizeye gidipde mülakata giremeyenlere gecmiþ olsun :S
    FORZA ES-ES

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

istanbul tatil deðildi bu gün gittim aldým vizeyi. Çok fazla kascak bi durum yok. çok fazla heycan yapmýþtým ben gitmeden. görüþmeyi yaptýðým adam benimle Türkçe konuþtu resmen. ben þaþýrdým ingilizce cevap verdim. Ne iþ yapcaksýn?, Nereye gitceksin?, Bölümün ne? sorularýný sordu. ben ingilizce konuþunca adam da bu sorularý ingilizce sordu. hatta espri bile yaptý ingilizce sorcaktým tabi diye

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý dogus_can Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    istanbul tatil deðildi bu gün gittim aldým vizeyi. Çok fazla kascak bi durum yok. çok fazla heycan yapmýþtým ben gitmeden. görüþmeyi yaptýðým adam benimle Türkçe konuþtu resmen. ben þaþýrdým ingilizce cevap verdim. Ne iþ yapcaksýn?, Nereye gitceksin?, Bölümün ne? sorularýný sordu. ben ingilizce konuþunca adam da bu sorularý ingilizce sordu. hatta espri bile yaptý ingilizce sorcaktým tabi diye
    hayýrlý olsun.acaba ortalaman kaçtý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý trail Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hayýrlý olsun.acaba ortalaman kaçtý?
    @trail
    ortalamam 2.10.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

anladým tekrardan hayýrlý olsun benim de ortalamam 1.97 çok panik olmuþ durumdayým acaba sýkýntý yaparlar mý 0.03lük farký

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý trail Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    anladým tekrardan hayýrlý olsun benim de ortalamam 1.97 çok panik olmuþ durumdayým acaba sýkýntý yaparlar mý 0.03lük farký
    o kadar deil ya hacý
    FORZA ES-ES

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende bgn aldým vizeyi arkadaþlar 1-2 kiþi hariç herkese çatýr çutur daðýttýlar vizeyi sorduklarý sorular nerede çalýþacaksýn ? belgeyi okudun mu?gideceklere þimdideden kolay gelsin

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bende bugün istanbulda aldým vizeyi ama kel bi adam vardý görevli ona denk gelenin iþi zor bir çocuða red verdi çocuk soruyor:ama neden? nedenini söyleyin nedeen? adamýn verdiði cevap þu "i dont have to say anything",bir baþka arkadaþta 1.98 ortalamayla farklý bir adamdan red yedi acayip üzüldüm.ama belki ortalamasýyla ilgili deðildi emin deðilim.Durumu kritik olan arkadaþlar için tamamen þans iþi...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý SaiLorBoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende bugün istanbulda aldým vizeyi ama kel bi adam vardý görevli ona denk gelenin iþi zor bir çocuða red verdi çocuk soruyor:ama neden? nedenini söyleyin nedeen? adamýn verdiði cevap þu "i dont have to say anything",bir baþka arkadaþta 1.98 ortalamayla farklý bir adamdan red yedi acayip üzüldüm.ama belki ortalamasýyla ilgili deðildi emin deðilim.Durumu kritik olan arkadaþlar için tamamen þans iþi...
    bunlarý okuyunca stres artýyor inþallah alabilirim vizeyi
    Konu trail tarafýndan (01-03-2012 Saat 03:21 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar çok geç cevap verdiðim için üzgünüm,ama gittiðim yerde internet yoktu bu yüzden yazamadým.ben vizeyi aldým.ilk önce çok stresliydim hatta dosyalarýmý kontrol ettirmeye gittiðim zaman vize görüþmemdeki resmin olmaycaðný bana bir bayan söyledi ve ben orada tekrardan fotoðraf çektirdim.parmak izimi alma iþleminden sonra yine sýrada bekledik benim sýram 226 idi 224 girdi ben de vize görüþmesini olacaðým derken araya 240lar girdi heyecandan ölecektim neredeyse.bir de çok konuþan bir bayan vardý ben ona denk gelmeyeyim diye Allah a yalvardým.bir tane bay a denk geldim þükür.benim vize görüþmemden önceki kiþiye vize vermedi.ben de ilk stres oldum ama adam çok þeker birisiydi kumral renkli gözlüydü.çok soru sormadý where are you study? what are you study? do you know relative in USA? and where will you work in USA ? dedi.ben de cevapladým.hatta 2..soruda çok komik bir þey oldu housekeeper deyip atladým ama sonra farkettim ki onu somuyormuþ pardon deyip doðru cevabý verdim vizeyi veren adam da güldü baya.sonra bana iþyerinde haklarýmýn olduðu bir kaðýt verdi bunu veriyorum orada haklarýn var dedi.sonra beyaz küçük bir kaðýt verdi.onaylýyorum dedi ve vizeyi aldým þükür.aslýnda o kadar korktuðumuz kadar deðilmiþ.forumda olan sorular var vizede sorulan sorular diye ona iyice çalýþýn güler yüzlü olun sorulara düzgün cevap verin yeter inþallah sizler de alýrsýnýz.

BannedUser
    Guest

cok super sevýndým ýnsallah yarýn gýrecek arkadaslarda alýr

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ýnþallah hepsi alýr,emekleri boþa gitmez insanlarý..Teþekkür ederim makrolima

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)