Arkada?lar kimler gelecek bu tarihteki görü?meye ? Ben çok stresliyim çünkü ortalamam 1.68 ve 2. s?n?f?m haz?rl?k okumama ra?men çok stresliyim.Benim gibi olan var m??
Arkada?lar kimler gelecek bu tarihteki görü?meye ? Ben çok stresliyim çünkü ortalamam 1.68 ve 2. s?n?f?m haz?rl?k okumama ra?men çok stresliyim.Benim gibi olan var m??
Umar?m al?rs?n ortalaman neden dusuk gel?nce ne yapacaks?n sorular?na duraksamadan cevap verecek sekilde git gorusmeye
az önce bakt?m sorulara çok zor de?iller ama çok korkuyorum i?te... sorular?n hepsini de yazd?m ona çal??aca??m ama orada ne olur bilmiyorum.
bolum nedir. onunda etkisi var guler yuzlu ol sempatik ol ... tamamd?r bu is
Bölümüm biyoloji ingilizce.
Benim de 1.75 bende de büyük korku var. Ama çözümü buldum. Konsoloslu?a giderken Mp3 çalar?mdan kesin bu parçay? dinlemem laz?m. Sende dinle: 05 Emptiness Unobstructed WITH LYRICS, comments and description - YouTube Bendeki bütün heyecan?, korkuyu ne varsa hepsini ald?.![]()
dinlerim. ama aksili?im sadece ortalamam de?il malesef. gitmeyi ne kadar çok istedikçe o kadar aksilik ç?k?yor art?k vazgeçece?im bu gidi?le.
ben de 29.da vize görü?mesine gidece?im. tüm belgelerim haz?r, sorulara da çal??t?m ama yine de heyecanl?y?m
arkadaslar mutlaka haberdar edin sonuclarinizdan ve nasil gectiginden ki umarimda alirsiniz...
tabi haber ederimin?allah al?r?z çok stresliyim.
ii haberleri bekliyoruz tüm vizeye gidenlerden
FORZA ES-ES
Ya mavi? vizen bugun muydu keske gorseydim gelirdim konsolosluga neyse umar?m alm?ss?nd?r..... sorular? ortam? bekliyoruz
bugün vize görü?mesi olmad?, yo?un kar ya???? nedeniyle konsolosluk tatil edildi. yar?n da tadilat ba?l?yor bu yuzden randevular?m?z bir ay sonraya al?nd?
Hadi ya kötü olmus![]()
kötü bir gündü gerçekten: sabah 5.30da kalkt?m ve 7.30da konsolosluktayd?m. benim gibi onlarca ki?i vard?. asl?nda saat sekizde içeri almaya ba?lamalar? gerekiyordu fakat kar ya???? yüzünden saat 10da içeri alacaklar?n? söylediler biz de beklemeye ba?lad?k. belki daha erken içeri al?rlar diye kap?n?n önünden ayr?lmad?k ve bir buçuk saat so?uk havada bekledikten sonra konsoloslu?un tatil edildi?ini ve randevu için bizi arayacaklar?n? söylediler. yar?n da tadilat ba?l?yor, bir ay sürecekmi?
?stanbul mu tatil oldu sadece?Ankara'ya giden yok mu?
Bu arada gidipte dönemk zorunda kalan arkada?lara geçmi? olsun![]()
tatil olan ankaradaki konsolosluk,istanbuldaki hakk?nda bir bilgim yok
ankaradaki tatik olacag? yaz?lm?sd? zaten facebook da swt de bugun vizeye gidipde mülakata giremeyenlere gecmi? olsun :S
FORZA ES-ES
istanbul tatil de?ildi bu gün gittim ald?m vizeyi. Çok fazla kascak bi durum yok. çok fazla heycan yapm??t?m ben gitmeden. görü?meyi yapt???m adam benimle Türkçe konu?tu resmen. ben ?a??rd?m ingilizce cevap verdim. Ne i? yapcaks?n?, Nereye gitceksin?, Bölümün ne? sorular?n? sordu. ben ingilizce konu?unca adam da bu sorular? ingilizce sordu. hatta espri bile yapt? ingilizce sorcakt?m tabi diye![]()
anlad?m tekrardan hay?rl? olsun benim de ortalamam 1.97 çok panik olmu? durumday?m acaba s?k?nt? yaparlar m? 0.03lük fark?![]()
bende bgn ald?m vizeyi arkada?lar 1-2 ki?i hariç herkese çat?r çutur da??tt?lar vizeyisorduklar? sorular nerede çal??acaks?n ? belgeyi okudun mu?gideceklere ?imdideden kolay gelsin
bende bugün istanbulda ald?m vizeyi ama kel bi adam vard? görevli ona denk gelenin i?i zor bir çocu?a red verdi çocuk soruyor:ama neden? nedenini söyleyin nedeen? adam?n verdi?i cevap ?u "i dont have to say anything",bir ba?ka arkada?ta 1.98 ortalamayla farkl? bir adamdan red yedi acayip üzüldüm.ama belki ortalamas?yla ilgili de?ildi emin de?ilim.Durumu kritik olan arkada?lar için tamamen ?ans i?i...
arkada?lar çok geç cevap verdi?im için üzgünüm,ama gitti?im yerde internet yoktu bu yüzden yazamad?m.ben vizeyi ald?m.ilk önce çok stresliydim hatta dosyalar?m? kontrol ettirmeye gitti?im zaman vize görü?memdeki resmin olmayca?n? bana bir bayan söyledi ve ben orada tekrardan foto?raf çektirdim.parmak izimi alma i?leminden sonra yine s?rada bekledik benim s?ram 226 idi 224 girdi ben de vize görü?mesini olaca??m derken araya 240lar girdi heyecandan ölecektim neredeyse.bir de çok konu?an bir bayan vard? ben ona denk gelmeyeyim diye Allah a yalvard?m.bir tane bay a denk geldim ?ükür.benim vize görü?memden önceki ki?iye vize vermedi.ben de ilk stres oldum ama adam çok ?eker birisiydi kumral renkli gözlüydü.çok soru sormad? where are you study? what are you study? do you know relative in USA? and where will you work in USA ? dedi.ben de cevaplad?m.hatta 2..soruda çok komik bir ?ey oldu housekeeper deyip atlad?m ama sonra farkettim ki onu somuyormu? pardon deyip do?ru cevab? verdim vizeyi veren adam da güldü baya.sonra bana i?yerinde haklar?m?n oldu?u bir ka??t verdi bunu veriyorum orada haklar?n var dedi.sonra beyaz küçük bir ka??t verdi.onayl?yorum dedi ve vizeyi ald?m ?ükür.asl?nda o kadar korktu?umuz kadar de?ilmi?.forumda olan sorular var vizede sorulan sorular diye ona iyice çal???n güler yüzlü olun sorulara düzgün cevap verin yeterin?allah sizler de al?rs?n?z.
cok super sev?nd?m ?nsallah yar?n g?recek arkadaslarda al?r
?n?allah hepsi al?r,emekleri bo?a gitmez insanlar?..Te?ekkür ederim makrolima![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks