ARkadaslar merhaba..ben gecen sene ?ceple amerikaya gittim ama bild?iniz rezil oldum bu sene ayn? seyleri yasmak istemiyorum sizin önerebiliece?iniz gayet memnun old?unuz wat isimleri varsa payla??r m?s?nz ?![]()

ARkadaslar merhaba..ben gecen sene ?ceple amerikaya gittim ama bild?iniz rezil oldum bu sene ayn? seyleri yasmak istemiyorum sizin önerebiliece?iniz gayet memnun old?unuz wat isimleri varsa payla??r m?s?nz ?![]()

?cep kötümüydü

Bu soru Ben 1 litre coca cola alaca??m acaba tansa?tanm? alsam migrostanm? alsam yoksa bizim markettenmi alsam sorusuyla ayn?n?r? Bütün ?irketler ayn? bokun lacivertidir. zaten ABd de ds2019 belgesi yay?nlama hakk? olan sponsor ?irket say?s? 10-15 tanedir yani hangi ?irkete gidersen git asl?nda 10 tane ?irketin içinden seçim yapm?? olursun. ?? daha çok ki?inin ?ans?nda biter. Ne kadar ?ansl?ysan o kadar iyi yere dü?ersin ve iyi bir yaz geçirirsin.
Iyi isler coktan kapilmistir galiba biraz gec kaldiniz...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

icep ?u ana kadar gayet iyi gidiyor ben de, acaba hangi konuda zorluk çektin sen icep ile ?
Konu porkandtravel tarafından (28-02-2012 Saat 03:26 AM ) değiştirilmiştir.

arkada?lar?nda dedi?i gbi biraz ?ans i?i bence çnkü öle yada böle hepsi ayn? ?eyi yap?yor ama ben eduyork tn ?uana kdr gayt memnunm pek bi sorunla kar??la?madm dieblrm

?ceple bende s?k?nt?lar ya??yorum

ne gibi s?k?nt?lar ya?ad?n?z? da soylerseniz daha iyi olur kanaatindeyim. belki size yard?m edebilecek üyeler olabilir.
Konu omar sami tarafından (29-02-2012 Saat 12:26 AM ) değiştirilmiştir.

abi biliyosun zaten bi s?k?nt?m oldu mu hemen sana dan???r?m.ben icep le s?k?nt? ya?ayan arkada?lar?n ne s?k?nt? ya?ad?klar?n? merak ettim. ke?ke onlarda ac?k ac?k ne sorun ya?ad?klar?n? soyleselerde senin gibi yard?msever ve bilgili ki?ilerden yard?m alsalar. (üyü yüde düzelttim hemen)
Konu omar sami tarafından (29-02-2012 Saat 12:27 AM ) değiştirilmiştir.
valla boyle yaz?yorsun yeminle seni benim eleman sanacaklarneyse istanbul gelirsen goruselim vizeye gireceksen gelirim konsolosluga

bende iceple gtmey? dusunuyorum ya mecburen burada baska ?irket yok gibi bir?ey

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks