Arkada?lar ICEP World ile Haziran 2012 'de Nathans Famous'ta çal??aca??m. Job Fair görü?mesi neticesinde muhtemelen servis bölümüne alacaklar.Tecrübeli arkada?lar yard?mc? olabilirse sevinirim. Ba?ka gidenler?

Arkada?lar ICEP World ile Haziran 2012 'de Nathans Famous'ta çal??aca??m. Job Fair görü?mesi neticesinde muhtemelen servis bölümüne alacaklar.Tecrübeli arkada?lar yard?mc? olabilirse sevinirim. Ba?ka gidenler?
Konaklamaniz nerede ve ne kadar olacak?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

?uan için nerede kalaca??m?z belirli de?il.Fakat New York'ta konaklaman?n ve hayat ?artlar?n?n pahal? oldu?unu duydum. Konaklama için ?irket yetkilisi ilerleyen tarihlerde opsiyonlar? sunacak. Yurt filan ayarlayabilirz demi?ti. Bilmiyorum nas?l yapksak :/

ben henüz mail atmad?m i?verene

Bende 2 arkada??mla beraber Nathans Famous la anla?t?k.Ama kalacak yeri daha ayarlamad?k.Bakal?m 20 haziranda Hot dog k?sm?nda i?e ba?l?yorum.![]()

Bu i?in konaklama k?sm? çok s?k?nt?

Ben de Nathans'tay?m bu yaz,ayn? ?ekilde kalaca??m yer henüz belli de?il,muhtemelen i? yerine yak?n bir yer olmayacak zaten.çevrelerde bi yerler bakmaya ba?layaca??m.Seçenekleri ö?rendikçe sizinle de payla??r?m

i?yerine yak?n bir yerler olsa çok iyi olur. ama malesef ?u an net bir?ey yok
Ben olsam konaklama olmadan isi secmezdim. Muhetemelen konaklama fiyati soylerler fakat oraya gittginizde soylenen rakamin daha ustu olur...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Merhaba arkada?lar.bende Icep'le kat?l?yorum programa.Nathans'da çal??aca??m bu yaz.Konaklama konusunda herkes gibi benimde s?k?nt?lar?m varBu konuyu nas?l halledece?iz?? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkada?lar.Ho?çakal?n...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks