Arkadaslar bu i? kac kisiye sunuldu acaba. Hangi sirketin ayarlad?g? umurumda degilde. Benim merak ettigim bu ise totalde kac kisi al?nacak benim bildigim en az 6 arkadasa bu isin sunuldugu.
?s hakk?nda bilgisi olanlar detayl?ca yazabilir mi ? Saatlik 15 dolar vermesi ve NY de olmas? d?s?nda.... bakal?m gidecekler ne biliyor. Ya da gitmeyi dusunenler
Konuyu acma nedenimi Sezondan sonra burada yazacag?m. Ama k?sa ipucu link at?cam ve inceleyin http://www.larchmontyc.org/guests/rules.shtml

Alıntı

cevab?n ne olmas? iyi olur sadece tr mi yoksa heryere sunulmu? olmas? m? daha iyi? bunun d???nda neler sormal?y?m peki? Housing konusunda sadece assistance denmi? ben oraya gitmeden kalaca??m yerin haz?r olmas? konusunda ?srarc? davranabilir miyim yoksa assist durumu bunu kapsamaz m?? 20sinden sonra gidece?im için konaklamam?n belirsiz olmas? beni zora sokabilir çünkü 

)Bence ?irket temsilcisi olsanda yada forumda ad?n öyle geçsede bu yanl?? bi?ey olmazd?.Yani sen bunu söyleyerek bi ?irketi kötülemi? olmazd?n..Ço?umuz seçece?imiz i?e göre ?irket seçeriz.Yani istedi?imiz i? ?irkette varsa yaz?l?r?z yoksa ba?ka ?irketlere sorar?z.Ama Advis'in yapt??? sadece mü?teri seçmek için olmayacakcak bi i?i adaylara sunmas? olmu?.Ben yaz?landan bunu anlad?m.?imdi seebell mecbur advis ile devam edecek.Belki istemedi?i bi i? sunulacak.E?er önceden bilseydi belki Adviste ba?ka i? ara?t?r?rd? zaman kaybetmezdi.Yani bi i?in pat diye de?i?ip ba?ka i? sunulmas?  aday için o kadar kolay de?il.O kadar ara?t?rma yap?l?yor i? ile ilgili,sa?a sola umutla mailler at?l?yor konaklama aran?yor abartmadan söylüyorum ilk kez gidenlerin tüm zaman? bunlarla geçiyor.Sonra birden i? de?i?iyor her?eye s?f?rdan ba?la...

Bookmarks