Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Larchmont Yacht Club

BannedUser
    Guest

Standart Larchmont Yacht Club

Arkadaslar bu i? kac kisiye sunuldu acaba. Hangi sirketin ayarlad?g? umurumda degilde. Benim merak ettigim bu ise totalde kac kisi al?nacak benim bildigim en az 6 arkadasa bu isin sunuldugu.

?s hakk?nda bilgisi olanlar detayl?ca yazabilir mi ? Saatlik 15 dolar vermesi ve NY de olmas? d?s?nda.... bakal?m gidecekler ne biliyor. Ya da gitmeyi dusunenler

Konuyu acma nedenimi Sezondan sonra burada yazacag?m. Ama k?sa ipucu link at?cam ve inceleyin http://www.larchmontyc.org/guests/rules.shtml
    Konu BannedUser tarafından (28-02-2012 Saat 12:55 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

buras? bilgi payla??m platformudur bildiklerini payla??rs?n konu?ur muhabbet edersin ama ben biliyorum bakal?m siz ne biliyorsunuz yaz?n ben yanl??lar?n?z? düzeltirim dü?üncesi yanl?? bir yakla??md?r
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

Gordugun gibi ad?m?n alt?nda sirket temsilcisi yaz?yor ben sadece buradan is hakk?nda gerekli arast?rmay? yap?n diyerek zaten uzerime dusen gorevi yapt?g?m? dusunuyorum. Neyse gene de istedigini yap?p mesaj? duzelttim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bana bu i? sunuldu ?u anda kontenjan?nday?m bu pazar i? fuar?nda görü?mesi yap?lacak dediler orda i?verenle iyice konu?may? planl?yorum. dan??man?m çok fazla bilgi veremedi o da fuarda iyice soru?turmam? önerdi sadece. bana gelen fuar linkinde 1-3 jobs görünüyor. nette fln ?irketi çok arad?m web sitesini de inceledim ama orada çal??makla ilgili hiç bilgi yok. sadece fuarda iyice sorguya çekme umudum var umar?m tatmin edici güvenilir cevaplar alabilirim. bu arada neleri soru?turmam? önerirsiniz deneyimli de?ilim önemli noktalar? atlam?y?m bilgi almaya çal???rken? saatlik ücret 15 dolar min haftal?k çal??ma saati 32 görünüyor ve bu i? en fazla iki hafta önce eklendi daha önce yoktu.fuar linkindeki aç?klamalar ?u ?ekilde i?le ilgili:
    Position Offered : Waitstaff

Job Start Dates : 5/1/2012 - 6/30/2012

Job End Dates : 9/1/2012 - 10/1/2012

Minimum Work Period : 3 Months

English Language Level : Advanced

Qualification : Must have a high attention to detail, math/counting skills, and accurate money/cash handling skills. •Must be able to work individually or on a team and at a quick pace. •Must have the ability to read, write, and understand instructions given in the English language. •Must have the ability to understand and respond to verbal instructions given in the English language. •Must have a friendly, positive attitude and be dedicated to customer service. • All employees serve as a representative of our company and must display courtesy, respect, tact, and discretion in all interactions with other employees, management, owners, guests, and members of the local community.

Position Description: Waiter/Waitress employees are required to perform various food and beverage related tasks including: •Taking accurate orders and serving food to guests. This includes being familiar with the entire menu and actively selling/suggesting additional food/drink items. •Placing food items on serving plates or dishes along with required condiments and utensils to present to customers. •Preparing cold drinks, warm drinks, and other non-alcoholic beverages. •Some employees will serve alcoholic beverages and must strictly follow all state and federal laws related to serving alcohol. •Preparing all items quickly and accurately ensuring no waste and in accordance with production and portion requirements and quality standards while maintaining a safe, sanitary work environment. •Handling sales which will include: taking correct orders, entering sales in a cash register, taking money, counting out correct change (coins/bills), giving change (coins/bills) to customers, and completing credit card transactions. •Maintaining and cleaning all Food Service areas according to all county, state, and federal health codes and sanitation procedures including equipment, floors, supply areas, sales areas, and customer areas (tables, chairs, floors, serving lines, condiment stands, etc.). This also includes clearing dishes, trash and other items from tables, sweeping floors, filling condiments, and wiping down tables between guests. •Demonstrate a high level of customer service. Respond to and take appropriate action to resolve concerns and complaints of guests. •Keep supervisor/manager informed of situations relating to facility operation, patron complaints or concerns, accidents, emergency situations, damages, and potential safety hazards. •Attend departmental and team meetings as well as participate in all additional training courses. •Perform all duties in a safe manner. •Employees may be asked to move to different locations or job assignments within the property, as

BannedUser
    Guest

?s posizyonu sadece TR ye mi sunulmus tüm CIEE sponsorlar?na m? ????

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

onu bilmiyorum yazan bir yer var m? yoksa sorarak m? ö?renebilirim?

BannedUser
    Guest

Sorarak ö?renirsin yani bu en fazla 3 k?s?l?k posizyon sadece TR icin mi diye sorabilirsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

tamamd?r sorulucaklar listesine eklendi cevab?n ne olmas? iyi olur sadece tr mi yoksa heryere sunulmu? olmas? m? daha iyi? bunun d???nda neler sormal?y?m peki? Housing konusunda sadece assistance denmi? ben oraya gitmeden kalaca??m yerin haz?r olmas? konusunda ?srarc? davranabilir miyim yoksa assist durumu bunu kapsamaz m?? 20sinden sonra gidece?im için konaklamam?n belirsiz olmas? beni zora sokabilir çünkü

BannedUser
    Guest

Advance ingilizce, telefonlara direk cevap vermen, kredi kart? makineleri kullanman, baz? bilgisayar programlar?n? bilmen gerek. Bu tarz i?lerde genelde bunu ister.

Ayr?ca TR olmas? tabiki daha ii..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sayd?klar?n?zla ilgili bir sorunum yok yard?mlar?n?z için sa?olun art?k görü?meyi beklemeye kald? i?. dü?ünen ba?ka arkada?lara yard?m olmas? aç?s?ndan ö?rendi?im detaylar? bildiririm.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bu i?in ikinci kez gidenlerin seçebildi?i bir i? oldu?unu ö?renebildim sadece bu yüzden fuarda bana son dakikada farkl? bir i? dayat?ld?. ny planlar? yaparken nantucketa gider oldum iyi mi kötü mü oldu bilemiyorum art?k :S

BannedUser
    Guest

Gecmis olsun dostum. Ben biliyordum demek istemiyorum su dakikadan sonra. Ancak daha oncede dedi?im gibi ad?m sirket temsilcisi olarak de?istirildiginden konu hakk?nda ac?klama yapmayacag?m soruna glince iyi mi kötü mu...

TABI KI KOTU.... Sende ad? gecen sponsorun sayfas?n? okudun san?rsam orada 2.sene g?decekler d?ye b?r ?bare yok. Bende demesini biliyorum elimde saatlik 20 dolarl?k is var deyip ya bu ?s ?k?nc? sene gidenler icinmis. sana baska ?s ayarlad?k demeyi. Sen fuardayd?n seebel. Soyler misin bana ? kac kisi bu is icin geldi ve baska ise yoneldi ? ve kac kisinin sesi c?kt? ya bana bu isi sundunuz ? tahm?nim hic biriniz itiraz etmedi. Umar?m bu dakikadan sonra soylenenlere dikkat edersiniz.

5 y?ld?r bu program?n ?c?ndey?m ben cogu sirket sahibinden fazla wat bilgim var. Sana yemin ediyorum burada kimseye yanl? bilgi vermiyorum ben kotuyse kotu iyiyse iyi.
    Konu BannedUser tarafından (05-03-2012 Saat 08:49 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun dostum. Ben biliyordum demek istemiyorum su dakikadan sonra. Ancak daha oncede dedi?im gibi ad?m sirket temsilcisi olarak de?istirildiginden konu hakk?nda ac?klama yapmayacag?m soruna glince iyi mi kötü mu...

TABI KI KOTU.... Sende ad? gecen sponsorun sayfas?n? okudun san?rsam orada 2.sene g?decekler d?ye b?r ?bare yok. Bende demesini biliyorum elimde saatlik 20 dolarl?k is var deyip ya bu ?s ?k?nc? sene gidenler icinmis. sana baska ?s ayarlad?k demeyi. Sen fuardayd?n seebel. Soyler misin bana ? kac kisi bu is icin geldi ve baska ise yoneldi ? ve kac kisinin sesi c?kt? ya bana bu isi sundunuz ? tahm?nim hic biriniz itiraz etmedi. Umar?m bu dakikadan sonra soylenenlere dikkat edersiniz.

5 y?ld?r bu program?n ?c?ndey?m ben cogu sirket sahibinden fazla wat bilgim var. Sana yemin ediyorum burada kimseye yanl? bilgi vermiyorum ben kotuyse kotu iyiyse iyi.
    Ke?ke en az?ndan bu i?i seçecek olanlara 2. sene gidenler seçebilir kay?t olurken bu i?i sunarlarsa bunu sorun deseydin..(ben biliyordum demek istemiyorum dedi?in için önceden bildi?ini varsayd?m Özgür abi)Bence ?irket temsilcisi olsanda yada forumda ad?n öyle geçsede bu yanl?? bi?ey olmazd?.Yani sen bunu söyleyerek bi ?irketi kötülemi? olmazd?n..Ço?umuz seçece?imiz i?e göre ?irket seçeriz.Yani istedi?imiz i? ?irkette varsa yaz?l?r?z yoksa ba?ka ?irketlere sorar?z.Ama Advis'in yapt??? sadece mü?teri seçmek için olmayacakcak bi i?i adaylara sunmas? olmu?.Ben yaz?landan bunu anlad?m.?imdi seebell mecbur advis ile devam edecek.Belki istemedi?i bi i? sunulacak.E?er önceden bilseydi belki Adviste ba?ka i? ara?t?r?rd? zaman kaybetmezdi.Yani bi i?in pat diye de?i?ip ba?ka i? sunulmas? aday için o kadar kolay de?il.O kadar ara?t?rma yap?l?yor i? ile ilgili,sa?a sola umutla mailler at?l?yor konaklama aran?yor abartmadan söylüyorum ilk kez gidenlerin tüm zaman? bunlarla geçiyor.Sonra birden i? de?i?iyor her?eye s?f?rdan ba?la...

BannedUser
    Guest

Ugur soylemek ?sterd?m ama olay 2. y?l gidenler degil biraz daha dusunulse bu olay?n marketing oldugu anlas?l?r asl?nda.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Anlad???m kadar?yla seebell in ingilizceyle ilgili problemi yok,pos cihaz? kullan?m?n?da biliyor,geriye kalan ?eyler zaten daha basit..Buna ra?men i?i vermiyorlarsa i?le ilgili tecrübe istiyorlard?r..

BannedUser
    Guest

Ugur bu i? icin gerekli ozellikler ta??nsa bile fuarda kimseye verilmeyecekti. Ben simdi desem ki sana saatlik 20 dolar kazanacaks?n ve haftada sadece 30 saat diye gelip kay?t olmaz m?s?n.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Bende bunu diyorum i?te olurum tabiki.Ama i?in verilmeyece?ini mü?teri çekmek için böyle bi?eyin oldu?unu ba?ka bi yerden(Turkishwat'tan) ö?renmi? olsam ?art ko?ard?m.Sen bunu söyleseydin ?irketi kötülemi? olmazd?n bence.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu i?in ikinci kez gidenlerin seçebildi?i bir i? oldu?unu ö?renebildim sadece bu yüzden fuarda bana son dakikada farkl? bir i? dayat?ld?. ny planlar? yaparken nantucketa gider oldum iyi mi kötü mü oldu bilemiyorum art?k :S
    Seebell sen bu i? için mi kay?t olmustun yoksa wat için ingilizcen iyi diye bu pozisyonu mu uygun gördüler ? Bence soru bu olmal? e?er bu i? için kay?t olmad?ysan sorun yok.

BannedUser
    Guest

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bunu diyorum i?te olurum tabiki.Ama i?in verilmeyece?ini mü?teri çekmek için böyle bi?eyin oldu?unu ba?ka bi yerden(Turkishwat'tan) ö?renmi? olsam ?art ko?ard?m.Sen bunu söyleseydin ?irketi kötülemi? olmazd?n bence.
    Ozelden ben arkadasa bu isin d?s?nda baska is bakmas?n? B plan? yapmas? gerekti?ini zaten soyledim bana sordugu icin.

Bu tür marketing olaylar?n? cok duyuyorum. Masan?n uzerine daha once pay checkler konulup aaa bak burada paycheck var gecen sene bu ?ste cal?san 8000 dolar kazanm?s sende kazan?rs?n. Kay?ttan 1 hafta sonra aran?p ya bu posizyon dolmus sizi baska güzel ise yerlest?rd?m diyen de biliyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

asl?nda ben bu i? için çok da istekli de?ildim hayalimin i?i de?ildi bu i?i görmemi? olsam northern new england taraf?ndaki bir busser i?ine yaz?lmay? planl?yordum. ing dili edb 4. s?n?f?m ingilizcem iyi diye bir de nyda s?k?lmazs?n fln diyerek bu i?i bana önermi?lerdi ve fuarda en iyi görünen i?lerden biriydi. bir de 30 hazirana kadar geli?i kabul ediyordu ki ben en çok tarih yüzünden kabul ettim saatlik ücretin yüksekli?i yüzünden de de?ildi tercihim, tabi o bir art?yd? ny gibi pahal? bir yer için kolayl?k sa?lard? yani. 2. gidi?i al?r?m olay? do?ru mu yanl?? m? ben de emin olamad?m tabi ?imdi ke?ke ?srar etseydim itiraz etseydim diye kendi kendime söyleniyorum ama dün o ortamda kuzu kuzu kabullendim ikinci gidi?lereymi? diyerek. anlad???m kadar?yla benden ba?ka bu i?e ba?vuran yoktu. bana 2. gidenleri gönderiyoruz diyen ki?i cieeydendi neden önceden belirtilmedi dedi?imdeyse senin trdeki ?irketinin hatas? bu sana ba?vurdu?unda söylemeliydiler dedi. ben gidip dan??man?ma ya bu i? ikinci gidenlereymi? di?er isteklerime beni yazm?? m?yd?n onlara gidemez miyim dedi?imdeyse aa yok o i?ler çoktan dolmu?tu cevab?n? alabildim. bir de beni bol bol gaza getirdiler yeni verilen i? süper diye. yeni i? bana dayat?ld? sonuçta bu aç?dan kötü bu. fuara gidene dek hep ny ara?t?rd?m ?öyle yapar?m ?urda kal?r?m gibi planlar? tabi ki yapt?m dü?ündüm ama ?imdi kötü bir sürprizle yetersiz saatli bir i?e yaz?ld?m. forumda giden arkada?lardan gördü?üm kadar?yla güzel denmi? ve markette çal??ma konusunda da sorun ya?amad?k gibi yorumlar bulabildim ama ikinci i? bulma zorunlulu?u can?m? s?km?yor de?il garantisi olan bir durum de?il. bana sunulan alternatifi kabul etmesem ne olurdu diye dü?ünüyorum da ortada kalma ihtimalim çok yüksekti malum ?irketime güvenim pek kalmad? bu saatten sonra. bir de orda i? görü?mesine al?nana kadar 4 saat bekledim o kadar bekleyip de eli bo? dönmek a??r?ma gider diye dü?ündüm umar?m daha çok pi?man olmam bu i?i ald???m için . ?irket de?i?tirmek de kolay de?il tamam onlar?n anlayaca?? dilden konu?up zorlayarak bir?eyler olurdu belki ama böyle bir?eye kalk??sam zaten zor ikna etti?im ailem hayatta beni ba?ka bir ?irkete yazd?rmazd? direk iptal oldu?uyla kal?rd? her ?ey. onlara sorunlu k?s?mlar? yans?tmamak zorunday?m yani. pollyannac?l?k yapmaya çal???yorum art?k dünden beri ama endi?eliyim tabi wat hayali kabusa m? dönü?ecek diye :S. fuarda bu y?l ortal?k çok kar??t? ztn iki çocu?a daha ba?ka bir i? dayat?ld? myrtle beach i?inin i?vereni i?i vermekten vazgeçti?i için o i?e ba?vurmu? olanlara da hiç bilmedikleri bir i?i verdiler. hatta daha önce aziz diye bir arkada??m?z bahsetmi?ti beni ç?kar?p bir çifti yazd?lar diye. art?k o i? yok oldu yani. anlad???m kadar?yla sponsoru ciee olan di?er ?irkette de sorun ya?ayanlar oldu 3 ki?i gidip dan??manlar?yla kavga etti param?z? geri verin bizi kand?rd?n?z diye. epey olayl? sinir bozucu aksak bir i? fuar?yd? yani . oniki otuz da gel 15 dk görü?üp gidiceksiniz dediklerine bak?p ak?am 5e kadar ordan ç?kamamam da tuz biber oldu her ?eyin üstüne :S

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozelden ben arkadasa bu isin d?s?nda baska is bakmas?n? B plan? yapmas? gerekti?ini zaten soyledim bana sordugu icin.

Bu tür marketing olaylar?n? cok duyuyorum. Masan?n uzerine daha once pay checkler konulup aaa bak burada paycheck var gecen sene bu ?ste cal?san 8000 dolar kazanm?s sende kazan?rs?n. Kay?ttan 1 hafta sonra aran?p ya bu posizyon dolmus sizi baska güzel ise yerlest?rd?m diyen de biliyorum.
    S?rf ö?renciyi yazd?r?p sonra nas?lsa bi i? bulup göndeririz diyen bi ?irketi kötülesen ne diyebilirki Özgür abi?Ki sen kötülemiyosun sadece uyar?yosun gördü?üm kadar?yla.Daha önceki tecrübelerinden kaynakl? bi temkinli yakla??yosun o aç?k.Benim demek istedi?im yine ?irketi kötülemeden bu i?le ilgili "Arkada?lar Larchmont Yacht Club i?ini seçenlerin i?lerini iyi ara?t?rmas?n?,ilk kez gidenlerin mi yoksa daha önce gitmi? olanlar?n m? kabul edilece?ini sormalar?n? tavsiye ediyorum" gibi bi aç?klama hiçbir ?irketi zora sokmaz..Senide zora sokmaz bence..Neyse olmu? bitmi? bi?ey daha fazla yaz?p yanl?? anla??lmak istemem.

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asl?nda ben bu i? için çok da istekli de?ildim hayalimin i?i de?ildi bu i?i görmemi? olsam northern new england taraf?ndaki bir busser i?ine yaz?lmay? planl?yordum. ing dili edb 4. s?n?f?m ingilizcem iyi diye bir de nyda s?k?lmazs?n fln diyerek bu i?i bana önermi?lerdi ve fuarda en iyi görünen i?lerden biriydi. bir de 30 hazirana kadar geli?i kabul ediyordu ki ben en çok tarih yüzünden kabul ettim saatlik ücretin yüksekli?i yüzünden de de?ildi tercihim, tabi o bir art?yd? ny gibi pahal? bir yer için kolayl?k sa?lard? yani. 2. gidi?i al?r?m olay? do?ru mu yanl?? m? ben de emin olamad?m tabi ?imdi ke?ke ?srar etseydim itiraz etseydim diye kendi kendime söyleniyorum ama dün o ortamda kuzu kuzu kabullendim ikinci gidi?lereymi? diyerek. anlad???m kadar?yla benden ba?ka bu i?e ba?vuran yoktu. bana 2. gidenleri gönderiyoruz diyen ki?i cieeydendi neden önceden belirtilmedi dedi?imdeyse senin trdeki ?irketinin hatas? bu sana ba?vurdu?unda söylemeliydiler dedi. ben gidip dan??man?ma ya bu i? ikinci gidenlereymi? di?er isteklerime beni yazm?? m?yd?n onlara gidemez miyim dedi?imdeyse aa yok o i?ler çoktan dolmu?tu cevab?n? alabildim. bir de beni bol bol gaza getirdiler yeni verilen i? süper diye. yeni i? bana dayat?ld? sonuçta bu aç?dan kötü bu. fuara gidene dek hep ny ara?t?rd?m ?öyle yapar?m ?urda kal?r?m gibi planlar? tabi ki yapt?m dü?ündüm ama ?imdi kötü bir sürprizle yetersiz saatli bir i?e yaz?ld?m. forumda giden arkada?lardan gördü?üm kadar?yla güzel denmi? ve markette çal??ma konusunda da sorun ya?amad?k gibi yorumlar bulabildim ama ikinci i? bulma zorunlulu?u can?m? s?km?yor de?il garantisi olan bir durum de?il. bana sunulan alternatifi kabul etmesem ne olurdu diye dü?ünüyorum da ortada kalma ihtimalim çok yüksekti malum ?irketime güvenim pek kalmad? bu saatten sonra. bir de orda i? görü?mesine al?nana kadar 4 saat bekledim o kadar bekleyip de eli bo? dönmek a??r?ma gider diye dü?ündüm umar?m daha çok pi?man olmam bu i?i ald???m için . ?irket de?i?tirmek de kolay de?il tamam onlar?n anlayaca?? dilden konu?up zorlayarak bir?eyler olurdu belki ama böyle bir?eye kalk??sam zaten zor ikna etti?im ailem hayatta beni ba?ka bir ?irkete yazd?rmazd? direk iptal oldu?uyla kal?rd? her ?ey. onlara sorunlu k?s?mlar? yans?tmamak zorunday?m yani. pollyannac?l?k yapmaya çal???yorum art?k dünden beri ama endi?eliyim tabi wat hayali kabusa m? dönü?ecek diye :S. fuarda bu y?l ortal?k çok kar??t? ztn iki çocu?a daha ba?ka bir i? dayat?ld? myrtle beach i?inin i?vereni i?i vermekten vazgeçti?i için o i?e ba?vurmu? olanlara da hiç bilmedikleri bir i?i verdiler. hatta daha önce aziz diye bir arkada??m?z bahsetmi?ti beni ç?kar?p bir çifti yazd?lar diye. art?k o i? yok oldu yani. anlad???m kadar?yla sponsoru ciee olan di?er ?irkette de sorun ya?ayanlar oldu 3 ki?i gidip dan??manlar?yla kavga etti param?z? geri verin bizi kand?rd?n?z diye. epey olayl? sinir bozucu aksak bir i? fuar?yd? yani . oniki otuz da gel 15 dk görü?üp gidiceksiniz dediklerine bak?p ak?am 5e kadar ordan ç?kamamam da tuz biber oldu her ?eyin üstüne :S
    Bence bu i?lere çeki düzen gelmesi laz?m.i?ini çok iyi yapan dan??manlar var fakat bu i?i bilmeyen sadece amerikaya ö?renci göndermek sanan dan??manlar da var malesef.Ya?ad???n duygular? anlayabiliyorum.?lk y?l Alaska'ya gidecektim her?ey haz?r vizeye bile gittim (y?l 2009 DS-2019 olmadan ba?vurmu?tum) sonra Alaska'da yanarda? patlad? tüm otel i?leri iptal..O kadar zaman harcad?m ki o i? için..Allahtan DS-2019 gelmemi?ti ba?ka bi i?e rahatça yerle?tim.Tabi bunda kimsenin suçu yoktu.Do?al afet neticede ama senin ya?ad???nda ?irket afeti olmu?..Umar?m yeni i?in kal?c? olur.Aziz'ede o fuara kat?lana kadar 5 i? de?i?tittirildi..
    Konu Ugur tarafından (05-03-2012 Saat 04:22 PM ) değiştirilmiştir.

BannedUser
    Guest

Gecmis olsun ne diyeyim seebel ama her turlu yard?ma ac?g?m ben ne ?stersen sor yard?m edecegim sana. En az?ndan bu saatten sonra magduriyetine engel olmaya cal?say?m.

Ugur aynen bu mesaj? ozelden bir arkadasa att?m 2.sene gidenlere dan?s diye ama firma verememis em küm ederek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

destekleriniz için çok sa?olun ama bu i?i zaten alm?? say?ld???m? dü?ünürsek bu yaz ma?dur olmamam için çook ?ansl? olmam gerek

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

insanlar?n duygular?yla hayalleriyle oynamak ne kadar ay?p bir?ey. zaten o senin mü?terin tamamen sana güveniyor paras?n? yat?rm?? senin a?z?ndan ç?kacak 2 kelimeye bak?yor. o i? için tecrübe istiyorlar seni bu i?e alamay?z deseler seebell arkada??m?z olay m? ç?kartacak bu i?i istiyorum diye. tabiki hay?r. peki bu ?irketlerdeki zihniyet ne. bunu gerçekten anlam?yorum ben. umar?m yaz?n çok güzel geçer. yoksa bütün vebali ?irketinin boynuna!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)