Arkadaslar bu iş kac kisiye sunuldu acaba. Hangi sirketin ayarladıgı umurumda degilde. Benim merak ettigim bu ise totalde kac kisi alınacak benim bildigim en az 6 arkadasa bu isin sunuldugu.
İs hakkında bilgisi olanlar detaylıca yazabilir mi ? Saatlik 15 dolar vermesi ve NY de olması dısında.... bakalım gidecekler ne biliyor. Ya da gitmeyi dusunenler
Konuyu acma nedenimi Sezondan sonra burada yazacagım. Ama kısa ipucu link atıcam ve inceleyin http://www.larchmontyc.org/guests/rules.shtml

Alıntı

cevabın ne olması iyi olur sadece tr mi yoksa heryere sunulmuş olması mı daha iyi? bunun dışında neler sormalıyım peki? Housing konusunda sadece assistance denmiş ben oraya gitmeden kalacağım yerin hazır olması konusunda ısrarcı davranabilir miyim yoksa assist durumu bunu kapsamaz mı? 20sinden sonra gideceğim için konaklamamın belirsiz olması beni zora sokabilir çünkü 

)Bence Şirket temsilcisi olsanda yada forumda adın öyle geçsede bu yanlış bişey olmazdı.Yani sen bunu söyleyerek bi şirketi kötülemiş olmazdın..Çoğumuz seçeceğimiz işe göre şirket seçeriz.Yani istediğimiz iş şirkette varsa yazılırız yoksa başka şirketlere sorarız.Ama Advis'in yaptığı sadece müşteri seçmek için olmayacakcak bi işi adaylara sunması olmuş.Ben yazılandan bunu anladım.Şimdi seebell mecbur advis ile devam edecek.Belki istemediği bi iş sunulacak.Eğer önceden bilseydi belki Adviste başka iş araştırırdı zaman kaybetmezdi.Yani bi işin pat diye değişip başka iş sunulması  aday için o kadar kolay değil.O kadar araştırma yapılıyor iş ile ilgili,sağa sola umutla mailler atılıyor konaklama aranıyor abartmadan söylüyorum ilk kez gidenlerin tüm zamanı bunlarla geçiyor.Sonra birden iş değişiyor herşeye sıfırdan başla...

Bookmarks