Alıntı jack2012 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gittim wisconsin dells e hiç tavsiye etmiyorum daha karar vermemis biri direk cıkarsın wisconsın dells seçeneğini kafasından kısaca anlatıyım orayı düdük gibi motel odalarında 4 kişi el ele diz dize kaldıgın yaşam kalitesinin olmadıgı yaşın 21 in altındaysa haftada bir gün sadece köpük party sinın yapıldıgı beach club adında bi mekanda her gittinge aynı kişileri gördüğün eğlence olarak ve sehirleşme adına pek bişi beklemeyen herkez gidebilir.tek bi iyi yonunden bahsedebilirim güzel paralar kazanabilirsiniz 2 işte birden çalışıp haftalık barınma ücreti 75 dolar çogu motel odası tek oda yanyana 2 double yatak ve kucuk bı manyodan olusuyor mutfak olan sadece 1 motel war genel olarak bence daha sade curcunadan uzak bıyerde yazını gecırmek ısteyenlerın gıdebılecegı yerdir.chıcago madıson mılwakii cok yakındır off gunlerınızde gezebılırsınız ama kesinlikle beklentılerınızı minimuma dusurup gıdın.sorusu olan sorabılır oraları cok ıyı bılıyorum ama bir olumlu sey daha soleyebılrıım dogru kişilerle giderseniz heryer eglencelı olabılır.motelleride sorabılırsınız cogunda kaldım yardımcı olabılrım
bugün cevap geldi giden bir arkadaşım vardı çok memnundu bakalım iyi olur umarım bu arada denny's e en yakın konaklama neresi gitmeden ayarlamam gerekiyor mu?