eger konsolosluktan aranmad?ysan bir problem bekleme =), benimde benzer durum olmustu bu sene. 4. vizemi almaya gittim hersey yolundayd? ald?m geldim herkesin pasaportu pazartesi ellerine ulast? fakat bana sal? gunu bir telefon geldi konsolosluktan tekrardan bir mülakata girdim resmen... ve telefonda söylenilen yeni cevap ta su olmustu "anlatt?klar?n?z? konsolosa iletece?im vizeyi bas?p basmamak onun takdirine kalm?s, bu konuda size geri dönü? yap?lmayacak, pasaportunuz en k?sa sürede kargoya verilecek ve elinize ula?t???nda vize bas?l?p bas?lmad?g?n? o zaman göreceksiniz".. sal?dan sonraki ilk per?embe günüydü san?r?m pasaport kargoya verilmi?ti. cuma günü elime geçti?inde per?embe gününe ait bas?lm?? vizesi ile birlikte rahat bir nefes ald?rd? bana. Beni aramalar?n?n gerekçesi de universitede 7. senem olmas? ve alttan toplamda 8 kadar dersim olmas?na ragmen ortalamam?n nas?l 2.26 olmas?? neden sene tekrar? yapt?g?m? o süre içerisinde neler yapt?g?m? devams?zl?ktan dolay? m? sene tekrar? yapt?g?m? herseyi degistirmeden dogruca anlatt?m, planlar?m? anlatt?m, 3 kere wat program?na kat?larak yeni tecrübeler edindi?im ve son kez kat?lmak istedi?imi vs de söyledim.
Ama durum su ki 17 sinde vizeyi alman?n sevincinden dolay? bir kaç gün uçma modu, 20 sinden itibaren evlat ac?s? gibi koyan geçmek bilmeyen bir kaç gün, 24 ünde ?irkete teslim edilen pasaport ve temsilci arkada?lar?n eline geçen ?aka yap?labilite sonucu kandaki adrenalin miktar?ndaki ani de?i?imler![]()

Alıntı

Bookmarks