Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizem onayland? ama pasaportum gönderilmiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

eger konsolosluktan aranmad?ysan bir problem bekleme =), benimde benzer durum olmustu bu sene. 4. vizemi almaya gittim hersey yolundayd? ald?m geldim herkesin pasaportu pazartesi ellerine ulast? fakat bana sal? gunu bir telefon geldi konsolosluktan tekrardan bir mülakata girdim resmen... ve telefonda söylenilen yeni cevap ta su olmustu "anlatt?klar?n?z? konsolosa iletece?im vizeyi bas?p basmamak onun takdirine kalm?s, bu konuda size geri dönü? yap?lmayacak, pasaportunuz en k?sa sürede kargoya verilecek ve elinize ula?t???nda vize bas?l?p bas?lmad?g?n? o zaman göreceksiniz".. sal?dan sonraki ilk per?embe günüydü san?r?m pasaport kargoya verilmi?ti. cuma günü elime geçti?inde per?embe gününe ait bas?lm?? vizesi ile birlikte rahat bir nefes ald?rd? bana. Beni aramalar?n?n gerekçesi de universitede 7. senem olmas? ve alttan toplamda 8 kadar dersim olmas?na ragmen ortalamam?n nas?l 2.26 olmas?? neden sene tekrar? yapt?g?m? o süre içerisinde neler yapt?g?m? devams?zl?ktan dolay? m? sene tekrar? yapt?g?m? herseyi degistirmeden dogruca anlatt?m, planlar?m? anlatt?m, 3 kere wat program?na kat?larak yeni tecrübeler edindi?im ve son kez kat?lmak istedi?imi vs de söyledim.

Ama durum su ki 17 sinde vizeyi alman?n sevincinden dolay? bir kaç gün uçma modu, 20 sinden itibaren evlat ac?s? gibi koyan geçmek bilmeyen bir kaç gün, 24 ünde ?irkete teslim edilen pasaport ve temsilci arkada?lar?n eline geçen ?aka yap?labilite sonucu kandaki adrenalin miktar?ndaki ani de?i?imler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger konsolosluktan aranmad?ysan bir problem bekleme =), benimde benzer durum olmustu bu sene. 4. vizemi almaya gittim hersey yolundayd? ald?m geldim herkesin pasaportu pazartesi ellerine ulast? fakat bana sal? gunu bir telefon geldi konsolosluktan tekrardan bir mülakata girdim resmen... ve telefonda söylenilen yeni cevap ta su olmustu "anlatt?klar?n?z? konsolosa iletece?im vizeyi bas?p basmamak onun takdirine kalm?s, bu konuda size geri dönü? yap?lmayacak, pasaportunuz en k?sa sürede kargoya verilecek ve elinize ula?t???nda vize bas?l?p bas?lmad?g?n? o zaman göreceksiniz".. sal?dan sonraki ilk per?embe günüydü san?r?m pasaport kargoya verilmi?ti. cuma günü elime geçti?inde per?embe gününe ait bas?lm?? vizesi ile birlikte rahat bir nefes ald?rd? bana. Beni aramalar?n?n gerekçesi de universitede 7. senem olmas? ve alttan toplamda 8 kadar dersim olmas?na ragmen ortalamam?n nas?l 2.26 olmas?? neden sene tekrar? yapt?g?m? o süre içerisinde neler yapt?g?m? devams?zl?ktan dolay? m? sene tekrar? yapt?g?m? herseyi degistirmeden dogruca anlatt?m, planlar?m? anlatt?m, 3 kere wat program?na kat?larak yeni tecrübeler edindi?im ve son kez kat?lmak istedi?imi vs de söyledim.

Ama durum su ki 17 sinde vizeyi alman?n sevincinden dolay? bir kaç gün uçma modu, 20 sinden itibaren evlat ac?s? gibi koyan geçmek bilmeyen bir kaç gün, 24 ünde ?irkete teslim edilen pasaport ve temsilci arkada?lar?n eline geçen ?aka yap?labilite sonucu kandaki adrenalin miktar?ndaki ani de?i?imler
    ben?m sen?n kadar kar?s?k durumlar?m yok ama acaba ben de aran?r m?y?m korktum s?md?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cuatro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben?m sen?n kadar kar?s?k durumlar?m yok ama acaba ben de aran?r m?y?m korktum s?md?
    eger k?l bir durumun yoksa aranaca??n? sanm?yorum, ufak bir durum dikkatlerini çektiyse belki incelemeye alm?slard?r. E?er ki olurda ararlarsa da senin için örnek olsun diye yazd?m zaten yasad?klar?m?. Konsoloslugun numaras?; Tel : 0(212) 335 90 00, 14:30 ile 16:30 aras?nda vize departman?na ba?layabiliyorlar. arad?g?nda seninle ingilizce konusmaya ba?l?yorlar, naziklik ac?s?ndan onlar?n Türkçe konusup konusmad?klar?n? sor ingilizce olarak kabul ederlerse Türkçe devam et, durumunu daha iyi anlat?rs?n hem tak?lmazs?n cümlelerde. ama benim görü?üm bir kaç gün daha bekle derim en az?ndan sal?ya kadar. Tabi en önemlisi de sakin olmak. , Sonucta Rusya gibi de?iliz giden ö?rencilerin cogu programdan ya geri dönmekte yada legal olarak change statüs yapmakta..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger k?l bir durumun yoksa aranaca??n? sanm?yorum, ufak bir durum dikkatlerini çektiyse belki incelemeye alm?slard?r. E?er ki olurda ararlarsa da senin için örnek olsun diye yazd?m zaten yasad?klar?m?. Konsoloslugun numaras?; Tel : 0(212) 335 90 00, 14:30 ile 16:30 aras?nda vize departman?na ba?layabiliyorlar. arad?g?nda seninle ingilizce konusmaya ba?l?yorlar, naziklik ac?s?ndan onlar?n Türkçe konusup konusmad?klar?n? sor ingilizce olarak kabul ederlerse Türkçe devam et, durumunu daha iyi anlat?rs?n hem tak?lmazs?n cümlelerde. ama benim görü?üm bir kaç gün daha bekle derim en az?ndan sal?ya kadar. Tabi en önemlisi de sakin olmak. , Sonucta Rusya gibi de?iliz giden ö?rencilerin cogu programdan ya geri dönmekte legal olarak change statüs yapmakta..
    bugun ogrend?m k? asl?nda h?cb?r sorun yokmus ups sagolsun kac gundur pasaportum orada beklet?l?yormus tak?p numaras?ndan c?kmad?g?n? soyled?g?mde yanl?sl?k olab?leceg?n? soyled?ler.pek ?y? seyler duymam?st?m zaten bu kargo hakk?nda hakl? c?kt? duyduklar?m kac gun beklersem art?k evde b?lm?yorum.bugun geleceg?n? soyled?ler ama bana pek ?nand?r?c? gelmed?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)