Work and Travel

Sonuç: Vize sayfalarýnýzý TW ile paylaþma konusundaki tavrýnýz ne yönde olur?

Katýlýmcý sayýsý
9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

6 66,67%
  • Olumsuz

3 33,33%
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Katýlým sayýlarýnýn doðrulanmasý hakkýnda ön araþtýrma

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Standart Katýlým sayýlarýnýn doðrulanmasý hakkýnda ön araþtýrma

Arkadaþlar TW yönetim olarak sizlerin önerilerini ziyadesiyle dikkate alýyoruz ve yeni fikirleri tartýþýyoruz. Bir önceki konuda arkadaþýmýz TW üye profili kýsmýnda bir üyenin WAT programýna kaç kez katýldýðýnýn yazýlmasý ve rütbelendirme sisteminde ona göre yýldýz almasý gerektiði önerisini ortaya koydu. Bize göre güzel bir öneri ancak bu verilecek bilgilerin doðruluðunun saðlanmasý gerekir. Aksi takdirde yeni bir üye kendisini defalarca WAT'a katýlmýþ olarak gösterebilir ve insanlarý yanlýþ yönlendirebilir. Bu konu hakkýnda çözüm önerilerini tartýþýrken öne çýkan ve sonucunu þimdiden merak ettiðimiz bir fikir önplana çýktý. Bu fikir üyelerin WAT'a katýlým sayýlarýnýn doðrulanmasý (belgelenmesi) için üyenin pasaportundaki vizeleri Turkishwat yönetimine tarayarak göndermesi üzerine yapýlandýrýldý.

Þimdi sizlere anket desteði ile sormak istediðimiz soru þu:

"Work and Travel programýna kaç kez katýldýðýnýzýn belgelenmesi konusunda, geçmiþte aldýðýnýz vizelerin taranarak Turkishwat'a ulaþtýrýlmasý yönündeki tepkiniz ne olurdu?"

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

net bir foto cekselerde olur degilmi ?
    LIVE IS LIFE

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bence göndermek istemeyenler çýkacaktýr vize yerine ssn de gönderilebilir
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Aslinda SSN vizeden daha tehlikeli.

Gecersiz sayilan vizelerin hicbir yukumlulugu yoktur.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

fotoðrafta gönderilebilir,ama malum photoshop günümüzde çok geliþti Biraz düþündürücü.Bence daha farklý bir yol denenebilir.Çünkü bu iþin sonunda tehlikeli bir durum ortaya çýkarsa(hiçbir turkishwat yetkilisini zan altýnda býrakmak,istemem,sadece varsayým yapýyorum)) bunun hesabýný kimin ve nasýl vereceði merak konusu olur.Farklý bir yöntem düþünülmeli bence.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

yok artikk ortalama yuksletmioruz burda , yildiz alacak die photoshop yapacak yada yalan solicek bi insan toplulugu burda oldugunu dusunmuorum ,kimse sizin onceden aldiginiz vizenin fotografiyla bisey yapamaz
    LIVE IS LIFE

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

evet ssn de tehlikeli numaranýn bir kýsmýný kapatýp gönderebilirler
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

yok artikk ortalama yuksletmioruz burda , yildiz alacak die photoshop yapacak yada yalan solicek bi insan toplulugu burda oldugunu dusunmuorum ,kimse sizin onceden aldiginiz vizenin fotografiyla bisey yapamaz
    Mehmet dostum þunu belirtmek istiyorum:'SEN' böyle düþünüyorsun,samimiyetine güvenirim ama bu forumdaki çoðu kiþiyi yüz yüze tanýmadýðýný ön görerek hiçbirimizin bu konuda kimsenin yalan söylemeyeceðini söylemesi çok doðru bi kaný olmaz,zira kendi hayatýmýzda bile bazen hiç beklemediðimiz insanlar hiç beklemediðimiz davranýþlarda bulunabiliyorlar. tarihi geçmiþ vizelerin bir iþe yaramayacaðýndan herkes eminse bu bir olabilir o zaman

BannedUser
    Guest

Kim kac kere katýlmýs cok sorun deðil 3-4 kere katýlýp sitede bos bos dolanan bilgi vermeyen kiþiler var. Bu yüzden mesaj sayýsýna gore rutbeleme yapmak daha mantýklý.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Yeni üye olacak kiþilere gönderilen foruma hoþgeldiniz baþlýklý mesaja bu durumun bildirilmesi,yani bir üyenin kaç kez gittiðinin sadece üyenin kendi beyanýyla kabul edildiði ve buna göre yorum yapmalarý gerektiðini içeren bi mesaj gönderilebilir.Eski üyeler içinde bununla alakalý bi konu belli bi süre sabit tutulup bilgilendirme yapýlabilir.

Neticede profil bilgilerinde yazan bilgilerinde doðru olduðu kesin deðil.Hangi eyalete gittiði yada nereden katýldýðý gibi bilgiler.1 kez gitmiþ biri 3 kez gitmiþ birine göre daha çok bilgi edinmiþ olabilir.Daha çok eyalet görmüþ olabilir.Bu bence kesin bi kýstas olamaz.Sadece bi önfikir olur kiþi ve söyledikleri hakkýnda..Bu forumdaki üyelerinde aynen profildeki rütbe gibi bunuda bi önfikir olarak göreceklerini düþünüyorum..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Pasaportlarýn sürekli deðiþmesi nedeni ile 2 den fazla katýlanlarýn eski pasaportlarýný imha etme gibi durumlarý mevcut olabilir, örneðin ben de üzerinde 2 adet vize olan lacivert pasaportumun nerde oldugunu bile hatýrlamýyorum , ama þu ki pasaportlarýn taranýp yönetime bildirilmesinde pek sakat bir durum olacagýný düþünmüyorum cunku her yeni vize alýsýmda eski vizemin üzerine "canceled" basýldý, o yüzden cancel li bir vizenin taratýlmasýnýn ne gibi bir zararý olabilir ki? fakat söyle deolabilir, örneðin kiþi vizesini tarattý sadece vizede fotografýnýn bir kýsmýný ve vize geçerliliðinin bir kýsmýný acýk býrakýp paint gib ibasit bir programda bile kalan kýsýmlarý kapatabilir.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

bu isi zaten isteyen ve farkinda olan yapacagi icin bende ilerde bi sorun olacagini zannetmiyorum ama benim onceki vizemde cancelled yazmiyor

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

kiþisel bilgilerin ifþasýna çoðu kiþi sýcak bakmaz bence. þöyle yapabilirsiniz yardýmcý olmak isteyenleri teste tabi tutarsýnýz. birkaç soru sorarsýnýz vs. yeterli bulduklarýnýza yýldýz verirsiniz onlarda yenilere yardýmcý olurlar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)