Work and Travel

Sonuç: Vize sayfalarınızı TW ile paylaşma konusundaki tavrınız ne yönde olur?

Katılımcı sayısı
9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

6 66,67%
  • Olumsuz

3 33,33%
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kat?l?m say?lar?n?n do?rulanmas? hakk?nda ön ara?t?rma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Standart Kat?l?m say?lar?n?n do?rulanmas? hakk?nda ön ara?t?rma

Arkada?lar TW yönetim olarak sizlerin önerilerini ziyadesiyle dikkate al?yoruz ve yeni fikirleri tart???yoruz. Bir önceki konuda arkada??m?z TW üye profili k?sm?nda bir üyenin WAT program?na kaç kez kat?ld???n?n yaz?lmas? ve rütbelendirme sisteminde ona göre y?ld?z almas? gerekti?i önerisini ortaya koydu. Bize göre güzel bir öneri ancak bu verilecek bilgilerin do?rulu?unun sa?lanmas? gerekir. Aksi takdirde yeni bir üye kendisini defalarca WAT'a kat?lm?? olarak gösterebilir ve insanlar? yanl?? yönlendirebilir. Bu konu hakk?nda çözüm önerilerini tart???rken öne ç?kan ve sonucunu ?imdiden merak etti?imiz bir fikir önplana ç?kt?. Bu fikir üyelerin WAT'a kat?l?m say?lar?n?n do?rulanmas? (belgelenmesi) için üyenin pasaportundaki vizeleri Turkishwat yönetimine tarayarak göndermesi üzerine yap?land?r?ld?.

?imdi sizlere anket deste?i ile sormak istedi?imiz soru ?u:

"Work and Travel program?na kaç kez kat?ld???n?z?n belgelenmesi konusunda, geçmi?te ald???n?z vizelerin taranarak Turkishwat'a ula?t?r?lmas? yönündeki tepkiniz ne olurdu?"

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

net bir foto cekselerde olur degilmi ?
    LIVE IS LIFE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bence göndermek istemeyenler ç?kacakt?r vize yerine ssn de gönderilebilir
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Aslinda SSN vizeden daha tehlikeli.

Gecersiz sayilan vizelerin hicbir yukumlulugu yoktur.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

foto?rafta gönderilebilir,ama malum photoshop günümüzde çok geli?ti Biraz dü?ündürücü.Bence daha farkl? bir yol denenebilir.Çünkü bu i?in sonunda tehlikeli bir durum ortaya ç?karsa(hiçbir turkishwat yetkilisini zan alt?nda b?rakmak,istemem,sadece varsay?m yap?yorum)) bunun hesab?n? kimin ve nas?l verece?i merak konusu olur.Farkl? bir yöntem dü?ünülmeli bence.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yok artikk ortalama yuksletmioruz burda , yildiz alacak die photoshop yapacak yada yalan solicek bi insan toplulugu burda oldugunu dusunmuorum ,kimse sizin onceden aldiginiz vizenin fotografiyla bisey yapamaz
    LIVE IS LIFE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

evet ssn de tehlikeli numaran?n bir k?sm?n? kapat?p gönderebilirler
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yok artikk ortalama yuksletmioruz burda , yildiz alacak die photoshop yapacak yada yalan solicek bi insan toplulugu burda oldugunu dusunmuorum ,kimse sizin onceden aldiginiz vizenin fotografiyla bisey yapamaz
    Mehmet dostum ?unu belirtmek istiyorum:'SEN' böyle dü?ünüyorsun,samimiyetine güvenirim ama bu forumdaki ço?u ki?iyi yüz yüze tan?mad???n? ön görerek hiçbirimizin bu konuda kimsenin yalan söylemeyece?ini söylemesi çok do?ru bi kan? olmaz,zira kendi hayat?m?zda bile bazen hiç beklemedi?imiz insanlar hiç beklemedi?imiz davran??larda bulunabiliyorlar. tarihi geçmi? vizelerin bir i?e yaramayaca??ndan herkes eminse bu bir olabilir o zaman

BannedUser
    Guest

Kim kac kere kat?lm?s cok sorun de?il 3-4 kere kat?l?p sitede bos bos dolanan bilgi vermeyen ki?iler var. Bu yüzden mesaj say?s?na gore rutbeleme yapmak daha mant?kl?.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Yeni üye olacak ki?ilere gönderilen foruma ho?geldiniz ba?l?kl? mesaja bu durumun bildirilmesi,yani bir üyenin kaç kez gitti?inin sadece üyenin kendi beyan?yla kabul edildi?i ve buna göre yorum yapmalar? gerekti?ini içeren bi mesaj gönderilebilir.Eski üyeler içinde bununla alakal? bi konu belli bi süre sabit tutulup bilgilendirme yap?labilir.

Neticede profil bilgilerinde yazan bilgilerinde do?ru oldu?u kesin de?il.Hangi eyalete gitti?i yada nereden kat?ld??? gibi bilgiler.1 kez gitmi? biri 3 kez gitmi? birine göre daha çok bilgi edinmi? olabilir.Daha çok eyalet görmü? olabilir.Bu bence kesin bi k?stas olamaz.Sadece bi önfikir olur ki?i ve söyledikleri hakk?nda..Bu forumdaki üyelerinde aynen profildeki rütbe gibi bunuda bi önfikir olarak göreceklerini dü?ünüyorum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Pasaportlar?n sürekli de?i?mesi nedeni ile 2 den fazla kat?lanlar?n eski pasaportlar?n? imha etme gibi durumlar? mevcut olabilir, örne?in ben de üzerinde 2 adet vize olan lacivert pasaportumun nerde oldugunu bile hat?rlam?yorum , ama ?u ki pasaportlar?n taran?p yönetime bildirilmesinde pek sakat bir durum olacag?n? dü?ünmüyorum cunku her yeni vize al?s?mda eski vizemin üzerine "canceled" bas?ld?, o yüzden cancel li bir vizenin tarat?lmas?n?n ne gibi bir zarar? olabilir ki? fakat söyle deolabilir, örne?in ki?i vizesini taratt? sadece vizede fotograf?n?n bir k?sm?n? ve vize geçerlili?inin bir k?sm?n? ac?k b?rak?p paint gib ibasit bir programda bile kalan k?s?mlar? kapatabilir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

bu isi zaten isteyen ve farkinda olan yapacagi icin bende ilerde bi sorun olacagini zannetmiyorum ama benim onceki vizemde cancelled yazmiyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ki?isel bilgilerin if?as?na ço?u ki?i s?cak bakmaz bence. ?öyle yapabilirsiniz yard?mc? olmak isteyenleri teste tabi tutars?n?z. birkaç soru sorars?n?z vs. yeterli bulduklar?n?za y?ld?z verirsiniz onlarda yenilere yard?mc? olurlar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)