Maine'de bulunan var mý arkadaþlar ya da Maine'nin herhangi bir þehrinde? yardýmcý olursanýz sevinirim.
Saygýlar
Maine'de bulunan var mý arkadaþlar ya da Maine'nin herhangi bir þehrinde? yardýmcý olursanýz sevinirim.
Saygýlar
yazýn orada çalýþtým istediðini sorabilirsin![]()
ortam nasýl, insanlarýn tepkisi nasýl, türkler wat çýlar varmýdýr orada, çalýþmalar nasýl ben housekeeper olacagým orada
benim seçeneklerimden biri burasýydý, azcýk araþtýrmýþlýðým var. tabi orada çalýþanlar daha bilir de þehir ve coðrafya açýsýndan müthiþ bir yer gibi gözüküyordu. tabi beklentilere baðlý olarak memnuniyet deðiþir.
Bence tam emekli yeribush'larin yazligi var gorebilirsiniz. Sahilleri guzel, ocean avenue kasabanin en canli yeri aslinda kucuk ama cok sevimli bir yer yani eger isteginiz sabahtan aksama kadar eglence ve kalabalik wat arkadaslari ise buna uygun bir yer degil, watcilar daha cok saco'da bulunuyor. Kennebunk ve kennebunkportta cok az
Ben maine wells kasabasýndayým kennebunkda hms hostta calýsttým sosyallýk bakýmýndan sýfýr 1 yer ama saco ogunquýt býraz daha eglencelý yerler doga olarka guzel ama yapacak gezecek pek býyer yok haftasonlarý trenle bostona gýdebýlýrýsn turkwatcýlar ýllkaý olucaktýr
daha once gýtmýs olanlar var mý arkadaslar býlgý verebýlýr mýsýnýz beným ýcýn ýlk olacak da
MAÝNE
Genel olarak sosya kültürel açýdan ve ekomik olarak amerikanýn en ileri eyaletidir, bushun yazlýðý olabilir ama sevildiðini söylenemez , genel olarak maaþlar diðer eyaletlere göre yüksektir hayatta biraz daha pahalýdýr , üst komþusu quebec olduðundan fransýz konuþanlara rastlamanýz muhtemeldir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks