Wendy's te çal??an arkada?lar tecrübelerini payla?abilirmi?

Wendy's te çal??an arkada?lar tecrübelerini payla?abilirmi?
Umar?m bu link yard?m olur...
http://www.turkishwat.net/fastfood-i...lafayette.html

Tesekkur ederim paylasimin icon ben floridada ya destinde buyuk ihtimalde pensacolada calisicam sehirler hakkinda az biraz bilgi sahibiyim fakat is ortami konusunda kazanc hakkinda bilgi sahibi degilim ever daha once giden arkadaslar bilgilendirirse sevinirim ekstra para gerekirmi kendikendime gecinebilirmiyim normal harcamayla

arkada?lar cody Wyoming Wendys de çal???cam genelde ne i? yapt?r?yorlar hamburger mi yap?yoruz ? temizlik falan i?lerinide yapt?r?yorlar m??

Yapt?r?yorlar.Side-work denen bir olay var.Herkesin günlük ekstra bir i?i oluyor ve sen ondan sorumlu oluyorsun.Mutlaka her gün temizlik yapars?n.Gitti?inde belli bir i? bölümü olur her gün.Kimi günlerde kasada durup sipari? al?rs?n, kimi gün hamburger yapars?n.?ngilizcen iyiyse arabal? servise de koyarlar bazen.Tabi varsa gidece?in Wendy's de.
""Let the game begin""

Amerika'daki en güzel hamburgerlerin Wendy's'de yap?ld???n? duymu?tum ama do?ruluk pay? nedir bilemiyorum. BK ve MC'den iyiymi? san?r?m.
Yazın Newport, Rhode Island!

Hamburgerleri Mc ve Burger'dan iyi de?il bence.Fakat patates konusunda en iyisi diyebilirim Arby's tarz? güzel patatesleri var![]()

hyannis wendy's te çal???cak olan var m?? ben bu yaz orday?m. gitmeye 3 haftam kald?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks