Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikadan Haberleşme Alternatifleri: CRICKET & BOSS REVOLUTION

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bi yönteme benziyor ama aklımda bi kaç soru oluştu.Aşağıdaki kısmı tam anlamadım.

Burayı biraz detaylı anlatabilirmisin?boss revolution numaraları nedir?Türkiye numarasınıa gireceksiniz ne demek?kendi telefonum dediğin bu cihaz mı yoksa bildiğimiz cep telefonumuz mu?Çok soru sordum ama tam anlayamadım olayıeğer düşündüğüm gibiyse gidince almayı düşünüyorum

Soruların için teşekkür ederim;

Şimdi şöyle boss revolution aslında dünya telekom gibi bir sistem. İnternet üzerinden sisteme para yüklüyorsun, sonra o sistemi araman için her eyalete göre değişen telefon numaraları var o numaraları arıyorsun, o numaraları da internet sitesi üzerinden FIND ACCESS dediğim
    kısma bulundugun eyaleti seçip ulaşıyorsun. sonra aradığın bu numarada telesekreter misali bir ses aramak istediğin numarayı tuşlamanı istiyor ve arayacağın turkiye numarasını tuşluyorsun ardından seni o aramak istediğin numaraya bağlıyor..

Sisteme kendi numaranın kaydını yapmanın nedeni de kendi telefonunla aradıgında ID kodunu girerek zaman kaybetmemen, yani bir nevi elektronik imza olayı.. sonucta sistemin seni tanıması lazım ki hesabında ne kadar oldugunu sana tanımlayabilsin.

.

Anlamadıgın birşey olusa seve seve cevaplarım.. Hatta bi ara bu boss revolution mantıgını da satırı satırına anlatayım forumda daha iyi olacak.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soruların için teşekkür ederim;

Şimdi şöyle boss revolution aslında dünya telekom gibi bir sistem. İnternet üzerinden sisteme para yüklüyorsun, sonra o sistemi araman için her eyalete göre değişen telefon numaraları var o numaraları arıyorsun, o numaraları da internet sitesi üzerinden FIND ACCESS dediğim
    kısma bulundugun eyaleti seçip ulaşıyorsun. sonra aradığın bu numarada telesekreter misali bir ses aramak istediğin numarayı tuşlamanı istiyor ve arayacağın turkiye numarasını tuşluyorsun ardından seni o aramak istediğin numaraya bağlıyor..

Sisteme kendi numaranın kaydını yapmanın nedeni de kendi telefonunla aradıgında ID kodunu girerek zaman kaybetmemen, yani bir nevi elektronik imza olayı.. sonucta sistemin seni tanıması lazım ki hesabında ne kadar oldugunu sana tanımlayabilsin.

.

Anlamadıgın birşey olusa seve seve cevaplarım.. Hatta bi ara bu boss revolution mantıgını da satırı satırına anlatayım forumda daha iyi olacak.
    iyi olur aslında.Bende 2 yıl net10 kullandım.Onunla aynı mantıktaymış anladımAma bu telesekreteri arayıp yönlendirme olayını bilmeyenler anlayamayabilirler..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olur aslında.Bende 2 yıl net10 kullandım.Onunla aynı mantıktaymış anladımAma bu telesekreteri arayıp yönlendirme olayını bilmeyenler anlayamayabilirler..
    zaten direk olarak başına 011 koyup numarayı tuşlayın diyo, o yüzden pek birşey anlamaya gerek kalmıyor. Net10 da nasıldı Türkiyeyi arama avantajı? mesaj?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)