Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WILDWOOD 2012 Ucuz Konaklama İsteyenler Buraya.. Haftalık 75 DOLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep aykırı soru sormayı sevmişimdirsoruyorum....

3 kişilik odada 2 kişi kalırsa kişi başı $80
    3 kişilik odada 3 kişi kalırsa kişi başı $75

neden böyle?Ben 2 kişilik oda toplam 150 dolar 3 kişilik oda 225 dolar diye düşündüm.Ama 3 kişilik odada 2 kişi kalınca oda 160 dolara tekabül ediyor..2 kişilik odada 2 kişi kalıp toplamda 150 vereceğime 3 kişilik odada 2 kişi kalırım 160 veririmyani bu tercih bana kaldıysa neden 3. kişiyi odaya alayım?

Birde 3 kişilik odada tek başına kalmak istersen kaç para?
    heheh bu hesabı 2 sene önce bende yapmıştım, mutlaka ev sahibinin vardır bir bildiği, 3 kişilik oda ile 2 kişilik oda arasında hacimsel acıdan cok fazla orantılı bir fark yok, birde şu mantık aslında normalde kişi başı 80 dolar alacak, 3 kişilik odada 3 kişi kalınca 75 alacak. genelde de 2 kişilik odaları tek kişiye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki Uğur senin için komple kökten kiralatırım orayı , geçtiğimiz sene 2 kişilik odada ben yalnız kalmıstım 150 dolar vermiştim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yalnız kaldığım soylenemezdi aslında, yeri geldi ufacık odada 11 kişi sabahladığımızı hatırlıyorum zaten bu ben ve benim arkadaslarım için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum işte, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odalı 6-7 kişi kapasiteli orda 3 kişi kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapmıyo büyük ihtimal bu sene yine yalnız bir oda seçeceğim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh bu hesabı 2 sene önce bende yapmıştım, mutlaka ev sahibinin vardır bir bildiği, 3 kişilik oda ile 2 kişilik oda arasında hacimsel acıdan cok fazla orantılı bir fark yok, birde şu mantık aslında normalde kişi başı 80 dolar alacak, 3 kişilik odada 3 kişi kalınca 75 alacak. genelde de 2 kişilik odaları tek kişiye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki Uğur senin için komple kökten kiralatırım orayı , geçtiğimiz sene 2 kişilik odada ben yalnız kalmıstım 150 dolar vermiştim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yalnız kaldığım soylenemezdi aslında, yeri geldi ufacık odada 11 kişi sabahladığımızı hatırlıyorum zaten bu ben ve benim arkadaslarım için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum işte, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odalı 6-7 kişi kapasiteli orda 3 kişi kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapmıyo büyük ihtimal bu sene yine yalnız bir oda seçeceğim
    Eyvallah Burak sağolasınumarım oraya gidenler bu konaklamayı görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftalık 75 dolar ve tanıdığın insanlarla kalmak...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Burak sağolasınumarım oraya gidenler bu konaklamayı görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftalık 75 dolar ve tanıdığın insanlarla kalmak...
    AYnen kardeşim şimdiden dolmak üzere toplam 8 oda vardı zaten. benim gruba reklamı attıgım andan itibaren bir ton mesaj geldi özelden face te. zaten odanın birini kendime tahsis ettim. malum yalnız kalma isteği , giden arkadslarda görecekler ki 75i geçtim 80 dolardan bile ev bulmak gerçekten zor, herkes bir ton kural koyuyo, yada parayı peşin istiyor tüm sezonluk, bu kadın fazla kastırmıyo. zaten kontrol etme alıskanlıgı da yok. kiranı ver tamam. para çokomel eğrisi misali

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)