Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WILDWOOD 2012 Ucuz Konaklama ?steyenler Buraya.. Haftal?k 75 DOLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arrow WILDWOOD 2012 Ucuz Konaklama ?steyenler Buraya.. Haftal?k 75 DOLAR

Arkada?lar Biraz önce itibari ile eski ev sahibimi arad?m, saglam s?k? bir görü?me yapt?m, geli?meler ?unlar..

EV BU ARKADASLAR;

*Ev pek yeni de?il, ama boardwalka ve moreyse yak?n.. Spencer Ave..,
    *Güçlü ?nternet ba?lant?s? mevcut(Herkesin baglanma an?nda bile rahat rahat film izletebiliyordu, biz HD kalitesinde film izlemek için odam?z?n yan?na da 2. routeri koymu?tuk, ne filmler indirdik sormay?n)

evi tarif edeyim, kocaman ahsaptan 3 katl? bir ev dü?ünün, villa tarz?nda, basetti?im yer giri? kat?. üst katta kad?n kendisi kal?yor ve hostel tarz?nda kullan?yor.
    Giri? kat?na girdi?inizde uzunca bir hol kar??l?yor sizi, holün sonunda 2 adet Tuvalet mevcut, tuvaletlerin yan?nda ortak kullan?m alan? olarak mutfak var. Mutfakta f?r?n, buzdolab?, mikrodalga, elektrikli süpürge, ocaklar, mutfak gereçleri, temizlik elemanlar? mevcut. Ayr?ca ev sahibi istedi?inizde ihtiyac?n?z olan mutfak esyas?n? size veriyor ve isterseniz de sahsi esyan?z yapabiliyorsunuz.
    mutfaktan sonra hol boyunca sagl? sollu odalar mevcut. Her odada 2 yada 3 yatak mevcut. Ayr?ca odalarda;
    Odaya özel ayna&lavabo&s?cak su, buzdolab?, televizyon, gardrop, komidin mevcut. Odadaki yataklar ranza tarz?nda.
    Her odada internet baglant?s? wireless kuvvetli olarak çekmekte.
    Her oda bahsetti?im uzun hole ba?lan?yor, holun sonunda arka bahçeye aç?lan kap? mevcut. arka bahçede 4 adet DU? mevcut. Evet du?lar? d??ar?da fakat orda bulunaca??n?z tarih aral??? haziran-ekim aras? oldugu için ü?üme gibi bir durum olmuyor zaten s?cak su 24 saat mevcut.. s?cak suyu resmen kaynayarak ak?yor
    Tuvaletleri hemen hemen her gün check edilip siliniyor, tuvalet kag?d? s?v? sabun vs ev sahibi taraf?ndan temin ediliyor. Mutfaktaki temizlik gereçleri ve kimyasallar? da ev sahibi temin ediyor. mutfakta belli periyotlarda temizleniyor. Burdaki buyuk buzdolab?n?n haricinde odalarda da temel ihtiyaçlar?n?z için mini dolaplar mevcut. Ayr?ca h?rs?zl?k durumlar?na kar?? geçen sezon tüm kap?lara çift kilit takt?rm??t?k ,

Ev için kalma ücretinin haricinde internete, dogalgaza, s?caksuya, elektri?e harici para ödemiyorsunuz.. Ev sahibi çirkef de?il. gündüzleri çal???yor ak?amlar? eve geliyor. pek kar??m?yor. Evde harici bir kural yok hersey serbest. arkadaslar?n?z?n sizi ziyarete gelmesine ses ç?karmaz. yada arkadaslar?n?z? eve davet edip parti vermenize bir?ey demez AMA SADECE FAZLA GÜRÜLTÜ YAPIP POL?S? BASINIZA CAGIRMAYIN yoksa partiyi da??tabilir normal olarak.

Evin bahcesinde bisikletlerinizi koyacak yerler var. yatak carsaf?, yast?klar, battaniyeler de ev sahibi taraf?ndan temin ediliyor. Ayr?ca çöplerin dökülmesi mutfag?n tuvaletin temizlenmesi görevleri de ev sahibine ait.

Konusmam da bunlar?n hepsi dahil toplam ki?i ba?? haftal?k 75-80 dolara anla?t?k o da ?öyle;

3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?rsa ki?i ba?? $80
    3 ki?ilik odada 3 ki?i kal?rsa ki?i ba?? $75
    2 ki?ilik odada 2 ki?i kal?rsa ki?i ba?? $75
    2 ki?ilik odada tek ki?i kal?rsa ki?i ba?? $150(benim gibi yaln?z ya?amay? tercih ederseniz süper bir durum)

Bunlar?n haricinde ek bir ödeme vs yok DEPOZ?TO olarak ta kalacag?n?z son haftan?n ücretini pe?in olarak veriyorsunuz o da $75-$80 bir?ey. Sezon sonunda kad?n çirkeflik yapm?yor paran?z? kesmiyor diyorsunuz su hafta benim son haftam o hafta sizden para alm?yor öde?iyorsunuz

dönem boyunca cebinizden tek c?kacak para haftal?k 75 yada 80 dolar olacak, wildwood için güzel bir rakam, zaten eve sadece uyumak için gelece?inizi dü?ünürseniz, dandik interneti dahi olan güzel bir ev minimum 4 ki?ilik odalarda 100 dolar civar? ki verece?iniz depozitoyu da unutun gitsin.. ç?karkende evi bal dök yala b?rakma ?art?da diger k?yt?r?k kurallar?n?n cabas?..

Ayr?ca kimse önünüze herhangi bir kural koymayacak, herhangi bir anla?ma imzalatmayacak direk anahtar? alacak gireceksiniz. Karar sizin...

Ev sahibi yeni fotolar? çekip gönderecek gönderdi?i andan itibaren yeni fotolar? da koyar?m..

ÖNEML? NOT: MERAK EDEN ARKADA?LAR ?Ç?N BU ??TEN HERHANG? B?R MADD? ÇIKARIM KES?NL?KLE YOK..! gidince göreceksiniz ki bazen itibar çok i?e yar?yor.
    Konu BurakYILMAZ tarafından (04-03-2012 Saat 01:34 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bence gayet ekonomik ?artlarda güzel
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gayet ekonomik ?artlarda güzel
    Wildwoodda 3 senemi harcam?? biri olarak Kesinlikle diyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hep ayk?r? soru sormay? sevmi?imdirsoruyorum....

neden böyle?Ben 2 ki?ilik oda toplam 150 dolar 3 ki?ilik oda 225 dolar diye dü?ündüm.Ama 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?nca oda 160 dolara tekabül ediyor..2 ki?ilik odada 2 ki?i kal?p toplamda 150 verece?ime 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?r?m 160 veririmyani bu tercih bana kald?ysa neden 3. ki?iyi odaya alay?m?

Birde 3 ki?ilik odada tek ba??na kalmak istersen kaç para?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep ayk?r? soru sormay? sevmi?imdirsoruyorum....

neden böyle?Ben 2 ki?ilik oda toplam 150 dolar 3 ki?ilik oda 225 dolar diye dü?ündüm.Ama 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?nca oda 160 dolara tekabül ediyor..2 ki?ilik odada 2 ki?i kal?p toplamda 150 verece?ime 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?r?m 160 veririmyani bu tercih bana kald?ysa neden 3. ki?iyi odaya alay?m?

Birde 3 ki?ilik odada tek ba??na kalmak istersen kaç para?
    heheh bu hesab? 2 sene önce bende yapm??t?m, mutlaka ev sahibinin vard?r bir bildi?i, 3 ki?ilik oda ile 2 ki?ilik oda aras?nda hacimsel ac?dan cok fazla orant?l? bir fark yok, birde ?u mant?k asl?nda normalde ki?i ba?? 80 dolar alacak, 3 ki?ilik odada 3 ki?i kal?nca 75 alacak. genelde de 2 ki?ilik odalar? tek ki?iye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki U?ur senin için komple kökten kiralat?r?m oray? , geçti?imiz sene 2 ki?ilik odada ben yaln?z kalm?st?m 150 dolar vermi?tim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yaln?z kald???m soylenemezdi asl?nda, yeri geldi ufac?k odada 11 ki?i sabahlad???m?z? hat?rl?yorum zaten bu ben ve benim arkadaslar?m için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum i?te, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odal? 6-7 ki?i kapasiteli orda 3 ki?i kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapm?yo büyük ihtimal bu sene yine yaln?z bir oda seçece?im

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh bu hesab? 2 sene önce bende yapm??t?m, mutlaka ev sahibinin vard?r bir bildi?i, 3 ki?ilik oda ile 2 ki?ilik oda aras?nda hacimsel ac?dan cok fazla orant?l? bir fark yok, birde ?u mant?k asl?nda normalde ki?i ba?? 80 dolar alacak, 3 ki?ilik odada 3 ki?i kal?nca 75 alacak. genelde de 2 ki?ilik odalar? tek ki?iye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki U?ur senin için komple kökten kiralat?r?m oray? , geçti?imiz sene 2 ki?ilik odada ben yaln?z kalm?st?m 150 dolar vermi?tim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yaln?z kald???m soylenemezdi asl?nda, yeri geldi ufac?k odada 11 ki?i sabahlad???m?z? hat?rl?yorum zaten bu ben ve benim arkadaslar?m için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum i?te, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odal? 6-7 ki?i kapasiteli orda 3 ki?i kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapm?yo büyük ihtimal bu sene yine yaln?z bir oda seçece?im
    Eyvallah Burak sa?olas?numar?m oraya gidenler bu konaklamay? görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftal?k 75 dolar ve tan?d???n insanlarla kalmak...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Eyvallah Burak sa?olas?numar?m oraya gidenler bu konaklamay? görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftal?k 75 dolar ve tan?d???n insanlarla kalmak...
    AYnen karde?im ?imdiden dolmak üzere toplam 8 oda vard? zaten. benim gruba reklam? att?g?m andan itibaren bir ton mesaj geldi özelden face te. zaten odan?n birini kendime tahsis ettim. malum yaln?z kalma iste?i , giden arkadslarda görecekler ki 75i geçtim 80 dolardan bile ev bulmak gerçekten zor, herkes bir ton kural koyuyo, yada paray? pe?in istiyor tüm sezonluk, bu kad?n fazla kast?rm?yo. zaten kontrol etme al?skanl?g? da yok. kiran? ver tamam. para çokomel e?risi misali

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bende bu yaz wildwood day?m.Patron'la interview yapt?m job offer?m? imzalad?.Güzel büyük ihtimal bende olurum bu evde 1 haziranda oraday?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Burak merhaba Evin kontenjan durumu nas?l acaba? Biz 2 ki?i, 2 ki?ilik odada kalmay? dü?ünüyoruz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı theblackfx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak merhaba Evin kontenjan durumu nas?l acaba? Biz 2 ki?i, 2 ki?ilik odada kalmay? dü?ünüyoruz.
    peki kardeşim şu an 3 kişilik oda kaldı, oraya yazıyorum sizi ok? bende 9 unda gideceğim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı theblackfx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki karde?im ?u an 3 ki?ilik oda kald?, oraya yaz?yorum sizi ok? bende 9 unda gidece?im.
    @theblackfx hocam 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?n 75 dolar verce?inize 80 dolar verin fazladan 1 ki?inin horlamas?ndan kurtulunSistemde bi aç?k var onu de?erlendirin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@theblackfx hocam 3 ki?ilik odada 2 ki?i kal?n 75 dolar verce?inize 80 dolar verin fazladan 1 ki?inin horlamas?ndan kurtulunSistemde bi aç?k var onu de?erlendirin
    İlahi Uğur

Zaten bende onu kastetmiştim

Abi ama şöyle bir durum var Uğur muhtemelen sende bu durumu görmüşsündür wat tecrübelerinde, Türk milleti olarak gittiğimiz yerde yapacagımız işlerde önce sistem acıklarını yakalamaya çalışırız. buluruz sonra faydalanırız

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

?lahi U?ur

Zaten bende onu kastetmi?tim

Abi ama ?öyle bir durum var U?ur muhtemelen sende bu durumu görmü?sündür wat tecrübelerinde, Türk milleti olarak gitti?imiz yerde yapacag?m?z i?lerde önce sistem ac?klar?n? yakalamaya çal???r?z. buluruz sonra faydalan?r?z
    Bunun dibine vurmu? biri olarak söyleyebilirimki böyle ?eyler yapmadan WAT'?n tad? ç?km?yorö?le aralar?nda clock out clock in yap?lmas? gerekir normalde,günde 30 dk,haftada 6 gün ve sezonda 16 hafta çal??t???m? dü?ünecek olursak (ki bu fazla zaman oldu?u için overtime'a giriyor overtime ücreti 15 dolar) yani 30*6*16*15/60=720 dolar ekstra

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hakl?s?n, neden olmas?n

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki karde?im ?u an 3 ki?ilik oda kald?, oraya yaz?yorum sizi ok? bende 9 unda gidece?im.
    Tamam 3 ki?ili?e yazal?m o zaman sana zahmet. Face'ten ekliyorum seni ayr?nt?lar? oradan konu?uruz. Te?ekkür ederim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hac? bizde bu yaz gidiyoruz 3 arkada? in?, bu hafta cuma i?te vize görü?memiz var onuda atlatt?km? 7 si gibi ç?k?caz haziran?n, ev konusunda yard?mc? olursan çok memnun oluruz, moreys pierstay?z bizde 3 ki?ilik odalardan birini almak isteriz e?er uygunsa ?imdiden te?ekkürler=)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı msgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hac? bizde bu yaz gidiyoruz 3 arkada? in?, bu hafta cuma i?te vize görü?memiz var onuda atlatt?km? 7 si gibi ç?k?caz haziran?n, ev konusunda yard?mc? olursan çok memnun oluruz, moreys pierstay?z bizde 3 ki?ilik odalardan birini almak isteriz e?er uygunsa ?imdiden te?ekkürler=)
    Karde?im face ten ekle beni. bende 8 inde yola ç?kaca??m.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

wildwood un büyüklü?ü nas?l burak,benim i?im mobile manav acaba arabay? alacag?m yere yak?n m?d?r?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Cemalbahar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wildwood un büyüklü?ü nas?l burak,benim i?im mobile manav acaba arabay? alacag?m yere yak?n m?d?r?
    Merhabalar cemal;
    Mobil Manav'?n tam olarak nerden araba verdi?ini bilemiyorum, genelleme yapacak olursak e?er ev BUS STATION'dan paralel olaral 3-4 blok kuzeyde kal?yor. ikisi aras?ndaki mesafe 10 dakika.. Ev tam merkezde. Boardwalk?n orta hizas?nda, Morey's PIERS Adventure PIER'in kar??s?ndaki sokakta. Yürüyü? mesafesi ile Boardwalk'a 3, Morey's PIERS Mariners Landing(Merkez Park?) 7 dakika uzakl?kta. Google Map ten Bakarak Hesab?n? Yapabilirsin Böylece.

Sayg?lar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bu yaz wildwoodday?m Dunkin donuts da 5 yada 6s? gibi orda olmay? planl?yorum.Tek ba??ma gelicem.Bo? yer var m??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Whatthe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu yaz wildwoodday?m Dunkin donuts da 5 yada 6s? gibi orda olmay? planl?yorum.Tek ba??ma gelicem.Bo? yer var m??
    tek ba??na m?s?n karde?im?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

fiyatlar da ?artlar da gayet iyi. moneys piersa ve splash zonea yak?nsa 2 ki?i de burda var BurakYILMAZ.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı nis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar da ?artlar da gayet iyi. moneys piersa ve splash zonea yak?nsa 2 ki?i de burda var BurakYILMAZ.
    Yürüyü? mesafesinde 6 dakika, 3 blok. Splash Zone da çal??acak arkadas sen misin ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

seni arayan benim. 2 arkada??m cal?sacak i?te. utku ben

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı nis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni arayan benim. 2 arkada??m cal?sacak i?te. utku ben
    tamamd?r utku tahmin etmi?tim su an hava alan?ndan ula??m i?ini halletmeye cal?s?yorum da eger basarabilirsem gelenleri havalan?ndan kars?layacaklar, otobüs ücretine gidecekleri yere kadar götürecekler. ilk gidenlere güzel bir alternatif olacak.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kalacak yer laz?mmmm

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

izmir bostanl?dan selamlar moreys piers wildwood food services k?z arkada??mla gelece?iz bi konaklama ayarlay?n patronlar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cmcfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir bostanl?dan selamlar moreys piers wildwood food services k?z arkada??mla gelece?iz bi konaklama ayarlay?n patronlar
    Kar??yaka Yeni Girne'den Selam sana, geli? tarihleriniz ne zamana olacak.?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kar??yaka'l?lar ço?al?yor, bir kafkaf çekeriz art?k

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

KAF KAF KAF S?N S?N S?N KAFS?N KAFS?N KAF :d daha uçak bileti almad?m 20 haziran gibi z?plar?z wildwood'a

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)