Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WILDWOOD 2012 Ucuz Konaklama ?steyenler Buraya.. Haftal?k 75 DOLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh bu hesab? 2 sene önce bende yapm??t?m, mutlaka ev sahibinin vard?r bir bildi?i, 3 ki?ilik oda ile 2 ki?ilik oda aras?nda hacimsel ac?dan cok fazla orant?l? bir fark yok, birde ?u mant?k asl?nda normalde ki?i ba?? 80 dolar alacak, 3 ki?ilik odada 3 ki?i kal?nca 75 alacak. genelde de 2 ki?ilik odalar? tek ki?iye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki U?ur senin için komple kökten kiralat?r?m oray? , geçti?imiz sene 2 ki?ilik odada ben yaln?z kalm?st?m 150 dolar vermi?tim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yaln?z kald???m soylenemezdi asl?nda, yeri geldi ufac?k odada 11 ki?i sabahlad???m?z? hat?rl?yorum zaten bu ben ve benim arkadaslar?m için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum i?te, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odal? 6-7 ki?i kapasiteli orda 3 ki?i kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapm?yo büyük ihtimal bu sene yine yaln?z bir oda seçece?im
    Eyvallah Burak sa?olas?numar?m oraya gidenler bu konaklamay? görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftal?k 75 dolar ve tan?d???n insanlarla kalmak...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Burak sa?olas?numar?m oraya gidenler bu konaklamay? görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftal?k 75 dolar ve tan?d???n insanlarla kalmak...
    AYnen karde?im ?imdiden dolmak üzere toplam 8 oda vard? zaten. benim gruba reklam? att?g?m andan itibaren bir ton mesaj geldi özelden face te. zaten odan?n birini kendime tahsis ettim. malum yaln?z kalma iste?i , giden arkadslarda görecekler ki 75i geçtim 80 dolardan bile ev bulmak gerçekten zor, herkes bir ton kural koyuyo, yada paray? pe?in istiyor tüm sezonluk, bu kad?n fazla kast?rm?yo. zaten kontrol etme al?skanl?g? da yok. kiran? ver tamam. para çokomel e?risi misali

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)