ya murat yemin ederim geldimsap gibi bekledim sizi sýrf sizin icin gelmistim saat 10.30 da cýktým oyle iri yapýlý ceketli deðilim yani
![]()
ya murat yemin ederim geldimsap gibi bekledim sizi sýrf sizin icin gelmistim saat 10.30 da cýktým oyle iri yapýlý ceketli deðilim yani
![]()
Not ortalamasý cok dusuk olan arkadaslar halýyle výze alamýyor. bunu výze gorevlýsýný ýngýlýzcenýzle tatmýn edýp bu yonunuzle artý puan kazanmanýz gerekýyor. beným ortalama 2.54. eger 2.20 ustundeysenýz o kadar ahým þahým ýngýlýzceye gerek yok. ben her soruya mumkun oldugunca býr ýký kelýmeyle cevap verdým ve výzemý onayladý.
beným gorusme 11.30 da ýdý 10.50 de oradaydým. kafede takýldým. watçýlarla muhabbet ettýk, ýyýydý. makroklima olsun onemlý degýl býraz daha vaktýn olsaydý guzel olurdu konusurduk fakat olmadý. ne yapalým saglýk olsun![]()
1.88 di arkadaþýn ama onun ingýlýzcesý de yoktu zorlandý ve alamadý výzeyý. ama sen ýngýlýzcen ýle yeterlý olursan elbette sana výze verecektýr.
Anladým saðolda.Ýngilizcesi yok derken mesela ne kadar yok.Nereye gitceksin ne akdar kalcaksýn daha önce gittinmi gibi basit sorulara mý cevap veremedi mesela.Anlamýyorum bu sorulara cevap verememek yüzünden gidilemiyosa bence gidilmesin zaten.Not ort. 3.00 olan bile gitmesin eðer böleyse...
aynen cevap veremedý. sen ýse mesela atýyorum amerýkaya nýcýn gýtmek ýstýyorsun dedýgýn de sen de ýngýlýzce yenetegýmý daha da gelýstýrmek, yený kulturler ýnsanlar yerler býlmek ve tanýmak bu programýn sana buyuk býr deneyým katacagýný belýrtmek gýbý guzel uzun býr cevabýn olmalý her sorunun sonunda. dedýgým gýbý yaparsan ortalamayý onemsemeyecektýr. rahat ol sen![]()
Ben de aldým vizeyi,yukarýda bahsedilen sorularý sordu,ayrýca ''nereyi gezeceksin ''dedi.Didn't think about it ,yet '' dedim geçtim,Hazýrlýk notuma baktý,vizeyi verdi,bu kadar...![]()
Benim ortalamam 3,72 kardeþiminki de 2.68 ve bize çok soru sormadýlar ztn,
sorularýn cevaplarýný çok kýsa verdik çünkü yes/no sorusu gibiydi,
diðer arkadaþýmýza biraz daha fazla soru sordular, onun ort. 2.38, ona da iþte farklý olarak amerikan yemeklerini seviyor musun bide hangi futbol takýmýný destekliyorsun gibi biþeyler sordular,
Benim gördüðüm kadarýyla herkes aldý vizeyi bugün
Ah! küçük hokkabazlýk, sefil aynalý dolap;
Bir þapka, bir eldiven, bir maymun ve inkýlap! NFK
super herkese hayýrlý olsun.
arkadaþlar vize görüþmeleri hangi saat aralýðýnda yapýlýyor ? bide sadece cuma günleri demi ?
O deðil de o esmer görevli aklýmý baþýmdan aldý diyebilirim.Dua ettim o gelmesin diye dilim tutulabilirdi![]()
yazýn yazýn herkez yazsýn not ortalamalarýnýda yazsýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks