Buyrun arkadaşlar facebook'a yüklediğim kopma garantili bir video;
DELI KADIR AND HURRICANE! | Facebook
.
Buyrun arkadaşlar facebook'a yüklediğim kopma garantili bir video;
DELI KADIR AND HURRICANE! | Facebook
.
Bunu yazan daha doðrusu yazamayan arkadaþla ayný kiþi mi bunlar?
![]()
Konu Username tarafýndan (04-03-2012 Saat 05:50 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: link düzeltme/yazým hatasý
Konu BurakYILMAZ tarafýndan (04-03-2012 Saat 06:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Insan can sýkýntýsýndan öyle gereksiz iþlerle uðraþýyor ki sanýrým bu da onlardan biri
Bu video planlanıp çekilen bir video değil, havanın karısık fırtınalı hali çekilirken bir anda adamın gelip konuşması ile olusan birşey, yani adamın doğaçlaması. video uzun bir videoydu face'e başını keserek yukledim. ortaya da böyle birşey çıktı. zaten izlediysen ki adam kasılarak yanıma çıkarken ben sadece "OMG who are you" diyorum arkasından adam benim konusmama bile müsade etmiyo. sonrasında da gülme krizinden videoyu bitiriyorum. Gereksiz olarak görülüyorsa kaldırılabilir.
Hocam,yanlýþ anladýnAlýntý yapmadýðým için karýþýklýk oldu heralde sen alýntý yaptýðým yorumu nereden buldun deyince bende onu yazdým.Yoksa video da problem yok koreli arkadaþýmýz gayet içten küfrünü ediyor
ahahahah merdivenden çýkýþ süpergayet güzel dostum burasý böyle þeyler paylaþma yeri zaten kaldýrmana gerek yok.
süperrr harika bir video
videonun sonu dýþýnda hiçbirþey anlamadým![]()
Bi kadir inanýr olmadasa,iyi rol kesmiþ uzakdoðulu kardeþimiz![]()
abicim o surat ifadesindeki ciddiyete ve merdivenlerden çýkýþa hunharca güldüm resmen ya çok iyi![]()
Uzakdoðulular bitanedir. O Çinliler Tayvanlýlar. Hastasýyýz dedeeee.
On numara saf insanlardýr. Bize göre hiçbirþey görmemiþler hayat anlamýnda. O yüzden bizimle takýldýklarýnda iki laflarýndan biri OMG oluyordu![]()
Bu sözlerinin ardýndan biz Türkler olarak adamlara hareket çekmeyi "selam vermenin uzaktan anlatýlmasý konu baslýgý altýnda" öðretiler yaptýðýmýz günler geldi aklýmaparkta herkes hareket çekip "watzzzzap" demeye baslamýstý
Adamlara denizden bi deniz kýzý geldi seni sordu dediðimizde bile heyecanla dinleyip inananlar bile olmustu desem sasýrmayýn
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks