Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne kadar parayla ne kadar Eyalet/?ehir?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Ne kadar parayla ne kadar Eyalet/?ehir?

Bu konu benim gibi bu y?l ilk kez kat?lacak wat ö?rencilerini yak?ndan ilgilendiriyor san?r?m ve bu konuda aç?kcas? 2. 3. 4. hatta 5. ye giden ki?ilerin yard?m?na ihtiyac?m?z var.

Konu ?u ;Ne kadar parayla,ne kadar eyalet/?ehir gezilir?

ya da

Ne yap?labilir?

Misal,bende alaca??m ödemeler d???nda 1500$ olacak, 2000$ usd civar? da ödemelerden gelecek.K?saca en kötü ihtimal 3500$ usd en iyi ihtimal +1000$ daha olacak

bu parayla nereler,nas?l gezilebilir?

Kendi ad?ma konu?mam gerekirse gidebildi?im kadar yere gitmek istiyorum.?? biti? tarihinden tahmini max. 23 gün sonra dönmeyi planl?yorum

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

birkac arkadas daha bul gezmedik yer kalmaz o paraya
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

karde?im oraya gidince de göreceksin ki elinde toplamda 2500 dolar olmas? bile cok iyi bir ihtimal. cunku hadi bu aksam surda yyelim bunu burda yapal?m 5 dolar 10 dolar farketmez derken ben 7000 dolar? sildim bir sezonda ,

En güzel tahminleri asl?nda soyle yapabilirsin.;
    Kendine güzel bir gezi haritas? seç, görmek istedi?in yerleri önceden planla bir kag?da yaz. sonra su adreslere bak sana gerçekten yard?mc? olacak;

Bu adresten ucuz turlar? bulabilirsin;
    Sightseeing Tours, Vacation Packages, Bus Tours & Guided City Tours

Eger ki kendi bas?na tur uydurmak istiyorsan ucak ve tren biletleri hotel fiyatlar? için;
    Expedia Travel: Vacations, Cheap Flights, Airline Tickets & Airfares
    Booking.com: 196,707 hotels worldwide. Book your hotel now!
    Hostels.com - Every Hostel, Everywhere - 30,000+ Hostels Worldwide
    Hostels, Youth Hostels & Cheap Hotels at HostelBookers
    Train and Bus Tickets, Other Thruway Services - USA and Canada | Amtrak.com

Burdan cok güzel tur planlar? olusturabilirsin. Bundan 2 sene önce arkadas?m bat? yakas?n? boydan boya 10 gün gezdi toplamda harcad?g? rakam 1000 dolard?.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@mustafa61 onu gidince orada ayarlayaca??z zira tek ba??ma kat?ld?m

@BurakYILMAZ ?imdi six flags tarz? yerler bulundu?um ?ehirde mevcut oldu?u için bu tarz ?eylere herhangi bi off günümde vakit ay?rabilirim.Bunun d???nda gidece?im maksimum say?da eyalet ve ?ehire gidip sürekli farkl? yerler görmek istiyorum.Do?u yakas?nda oldu?umdan dolay? bir plan?m var evet fakat uygulanabilirli?i pek yok.Arabayla sahil eyaletlerinden geçerek miami ye kadar inmek dönü?te de iç taraflardan giderek d.c ye geri donmek 2-3 gün de zaten las vegas,los angeles turu yapsam yeterli ama i?te evdeki hesap çar??ya uymuyor bazen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2. 3. 4. 5. gidenlerin yard?m?n? istemi?sin bn 1 kere gittim yard?m etmeli miyim? bilemedim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @mustafa61 onu gidince orada ayarlayaca??z zira tek ba??ma kat?ld?m

@BurakYILMAZ ?imdi six flags tarz? yerler bulundu?um ?ehirde mevcut oldu?u için bu tarz ?eylere herhangi bi off günümde vakit ay?rabilirim.Bunun d???nda gidece?im maksimum say?da eyalet ve ?ehire gidip sürekli farkl? yerler görmek istiyorum.Do?u yakas?nda oldu?umdan dolay? bir plan?m var evet fakat uygulanabilirli?i pek yok.Arabayla sahil eyaletlerinden geçerek miami ye kadar inmek dönü?te de iç taraflardan giderek d.c ye geri donmek 2-3 gün de zaten las vegas,los angeles turu yapsam yeterli ama i?te evdeki hesap çar??ya uymuyor bazen

Arac sürmek belki fakat onda da soyle problemlerle kars?lasabilirsin. en basit örnegi ile 2 saati gecik kullan?mlarda araclar?n rahatl?g?ndan dolay? ag?rl?k basar, TR de günümün cogunlugu arac?m?n bas?nda gecmesine ragmen araç kiralamal? turlarda ha?at?m c?k?yo resmen. ve arac? kiralayacag?n ?irket mutlaka resmi olmas? laz?m ki araca sigorta yap?ls?n, örne?in amerikan kredi kart?mla enterprise den dodge charger kiralam?st?m 60 dolara, 27 dolara sigorta yapt?rm?st?m, herhangi bir kaza durumunda tek yapmam gereken polisi cag?r?p anahtar? polise teslim edip yoluma devam etmekti. fakat bu durumda polisinde ceza kesmesi kaç?n?lmaz bu yüzden ?öforlük saglam ise yola c?k?n derim ben yoksa araba i?ine kalk??may?n gerçekten yorucu, gitti?iniz yerde yorgunluktan hiç bir zevk almayabilirsiniz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac sürmek belki fakat onda da soyle problemlerle kars?lasabilirsin. en basit örnegi ile 2 saati gecik kullan?mlarda araclar?n rahatl?g?ndan dolay? ag?rl?k basar, TR de günümün cogunlugu arac?m?n bas?nda gecmesine ragmen araç kiralamal? turlarda ha?at?m c?k?yo resmen. ve arac? kiralayacag?n ?irket mutlaka resmi olmas? laz?m ki araca sigorta yap?ls?n, örne?in amerikan kredi kart?mla enterprise den dodge charger kiralam?st?m 60 dolara, 27 dolara sigorta yapt?rm?st?m, herhangi bir kaza durumunda tek yapmam gereken polisi cag?r?p anahtar? polise teslim edip yoluma devam etmekti. fakat bu durumda polisinde ceza kesmesi kaç?n?lmaz bu yüzden ?öforlük saglam ise yola c?k?n derim ben yoksa araba i?ine kalk??may?n gerçekten yorucu, gitti?iniz yerde yorgunluktan hiç bir zevk almayabilirsiniz.
    Evdeki hesap çar??ya uymuyor derken bunu kastediyordum ben de, u?ra??lacak i? de?il aç?kcas?.Umar?m gidip te öyle 2 NY bi White House görüp dönmem

@çekocu 1,2,3,4,5 farketmez

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Evdeki hesap çar??ya uymuyor derken bunu kastediyordum ben de, u?ra??lacak i? de?il aç?kcas?.Umar?m gidip te öyle 2 NY bi White House görüp dönmem

@çekocu 1,2,3,4,5 farketmez
    güzel ucuz birseyler denkgeldikce sana da haber veririm karde?im, bu sene bende cruise ile miami, bahama, karayipleri dü?ünüyorum.. 4-5 günlük tatil ortalama 150-200 dolara bulunabiliyor. buna benzer bir sürü durum var. örnegin art?k bir klasik olan diger turda su;
    washington,philadelphia,niagara,newyork 3 gün 2 gece sadece 120-130 dolar civar? oluyo, lasvegas 4-5 gün eger grup gidersen alt?na aracta veriyorlar bu da asag? yukar? 300-400 dolar oluyo.. hallederiz ilerleyen günlerde anlayacag?n s?k?nt? yok

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

NJ e u?rayaca??m ?üphen olmas?n

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benim i?in bitmesine 3 hafta var 3 gün izin vermeye baslad?lar i? yok diye 6 arkadas 3 gece 4 gün vegas turu yapt?k uçak+konaklama 300 yada 350 $ gibi bi?idi. 400 de orda harcad?k ali?veri? fln araba kiralad?k k?sa bi la turu yapt?k santa monica hollywood bi kaç yere daha gittik ama ad? akl?ma gelmedi toplamda 750$ ? gecmemi?tir. sonra i? bittikten sonrada 10 gün ny de kald?k ama ny otobüsle gittik ve kald?g?m?z otelde çal?san indiriminden yararland?g?m?z için konaklama ucuza geldi. ny de bir sürü müzeye girdik ali?veri? yeme içme derken bana ort. 900$ a patlam??t?r.4 ki?i fln olup turlara kat?lmak ucuza geliyo bazen 4 ki?i olunca 1 ki?i bedavaya geliyo turlar? tavsiye edrim. ama en önemlisi bnce erkenden nerelere gtceni kararla?t?r?p ula?ima otele fln erken rezervasyon yapt?rman ne kadar erken al?rsan o kadar ucuza gelir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

allegiantair.com umar?m faydas? olur bn vegasa bunla gittim gayette ucuzdu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

NJ e u?rayaca??m ?üphen olmas?n

Her zaman beklerim karde?im, Wildwood e?lence konusunda geçerli biy yer

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Öhmm.. bu konuyu hortlatmam?n sebebi hala bir karar verememi? ve bu yüzden hala bilet alamamamd?r.Akl?mda o kadar çok plan var ki malesef hepsini hem cebe hem vakte s??d?rmak mümkün de?il.

Bu yüzden sormak istedi?im bir di?er ?ey,gezi olay? ne kadar süre sonra s?k?c? bir hal almaya ba?lar?

15 gün gezi için yeterli mi?

Vaktimi en dolu ?ekilde nas?l de?erlendirebilirim?

vb..

Not: Issue Date: 16 MARCH 2012 Expiration Date: 30 September 2012 / Pasaport 10 y?ll?k

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Super konu tolga benim kafada var bi?iler bakal?m çal???rken yak?nlar? gezmek gibi ny,nj,philly daha sonra i?ten sonra 1 hafta miami, 2 hafta kadarda Californiada gezmedik yer birakmamak tabi vegasda burda yer al?cak
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ordan da ufak ad?mlarla Mexico s?n?r?na yakla??rs?n art?k

''Biz de buran?n çocu?uyuz garda?,A?a?? Tijuana dan t?f?l Carlos un selam? var''gibi bahanelerle s?n?r güvenli?ini devre d??? b?rakabiliriz

edit:Yanl?? mekan,yanl?? insan..
    Konu Username tarafından (29-03-2012 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bi tequila tatmad?k dememek laz?m
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bu?ra ,ü?enmedim commnity pools un baz? havuzlar?n? buldum abi de baya?? ?ehir d???na atm??lar havuzlar?(kendiminkilere de bakt?m tabii) aram?zda yine 1-2 saatlik mesafe olur diye tahmin ediyorum.Havuzlar?n?z de?i?ik ama tek parça halinde bildi?imiz kö?eli havuz i?te

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

USERNAME

Karde?im mrb.Bende k?z arkada??mla birlikte lake george -six flagse gidiyoruz ?imdiden tatil planlar? kabataslak olu?turmak laz?m diye dü?ünüyorum bilgilerin için çok saol.Cruzlar baya dikkatimi çekti mükemmel olur tahminimce ama böyle ?eyleri bi arkada? gruplar?yla yapmak daha iyi olur diye düsünüyorm

hatta gitmeden bile görü?ebiliriz bizim okula gelebilirsin.veya ben gelirim 20 dakkal?k mesafe yani
    Konu can0791 tarafından (05-06-2012 Saat 10:04 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cruz

güzel ucuz birseyler denkgeldikce sana da haber veririm karde?im, bu sene bende cruise ile miami, bahama, karayipleri dü?ünüyorum.. 4-5 günlük tatil ortalama 150-200 dolara bulunabiliyor. buna benzer bir sürü durum var. örnegin art?k bir klasik olan diger turda su;
    washington,philadelphia,niagara,newyork 3 gün 2 gece sadece 120-130 dolar civar? oluyo, lasvegas 4-5 gün eger grup gidersen alt?na aracta veriyorlar bu da asag? yukar? 300-400 dolar oluyo.. hallederiz ilerleyen günlerde anlayacag?n s?k?nt? yok
    Karde?im mrb bende bu sene six flagste cal?smak üzere lake george gidiyorum ve 15 gunluk bir travel surecim var.bundada cruzla gezmeyi düsünüyorum fakat bu tarz turlar? intten üzerinden almak gerekiyor dolas?yla kredi kart? ile ama benim kredi kart?m?n limiti o kadar fazla de?il.Ordaki bankalardan birinden hesap ac?cagim ve bu banka kart?yla yani maa? kart?yla al??veris yapabilirmiyim? Ayr?ca böyle cruz olaylar?nda arkada? gruplar? olmasi cok iyi olur dü?ünüyorum biz iki ki?i gidiyoruz 2 3 ki?ide sende varsa güzel bi grup olur bakars?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Valla macera ariyorsan birazda ucuz olsun diyorsan otostop en ideali
    Gecen sene toplamda 40 dolar 4 eyalet gectim otostop ve couchsurfing ile denemeye deger emin ol.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yemin ediyorum 2 ün sonra amerikaday?m, dediklerinizin bir gram?n? ya?ayabilece?imden ?üpheliyim, gitti?im yerde toplu ta??ma arac? bile yok. merkezin d???na ç?kabileyim nerde.... zaten saatlik ücret 7.75 vergiler kesilince 6.5 dolar yap?yor. kalma yeri de 100 dolar. ben hem ya??ycam hem bide oraya buraya gezicem imkans?z, helal vallaha size imrendim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Sehir disindan otobAna cikana kAdar yuruyeceksin demekki dostum sonrasi zaten otostop ;D
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla macera ariyorsan birazda ucuz olsun diyorsan otostop en ideali
    Gecen sene toplamda 40 dolar 4 eyalet gectim otostop ve couchsurfing ile denemeye deger emin ol.
    Evet ben ba??ndan beri "otostop otostop" diyip duruyorum ama herkes yasal de?il, yapt?r?mlar? var, tehlikeli vs. diyor. Sen ?öyle gel bi dostum biraz anlat olaylar nas?l dönüyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Olaylar cok fena donuyor yarin sabah sinavim var Simdi yatayim yarin detayli bir sekilde bu baslik altinda her seyi anlatirim

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Sehir disindan otobAna cikana kAdar yuruyeceksin demekki dostum sonrasi zaten otostop ;D
    otoban yok, 2 merkezi ba?layan 1 yol var o kadar, uzun bi ada other banks. ba?ka bi yere giden yol yok. ama hakl?s?n otostopla her yere gidilir

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Olaylar cok fena donuyor yarin sabah sinavim var Simdi yatayim yarin detayli bir sekilde bu baslik altinda her seyi anlatirim
    Bekliyoruz hocam, ?u konuya yazarsan daha iyi olur san?rsam:

http://www.turkishwat.net/work-trave...5-otostop.html

Son mesajlardaki ç?rp?n??lar?m? görebilirsin, kimseyi bulamam??t?m o zaman sen ç?kt?n geldin bakal?m heyecan yapt?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Hemen geliyor dostum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

karde?im oraya gidince de göreceksin ki elinde toplamda 2500 dolar olmas? bile cok iyi bir ihtimal. cunku hadi bu aksam surda yyelim bunu burda yapal?m 5 dolar 10 dolar farketmez derken ben 7000 dolar? sildim bir sezonda ,

En güzel tahminleri asl?nda soyle yapabilirsin.;
    Kendine güzel bir gezi haritas? seç, görmek istedi?in yerleri önceden planla bir kag?da yaz. sonra su adreslere bak sana gerçekten yard?mc? olacak;

Bu adresten ucuz turlar? bulabilirsin;
    Sightseeing Tours, Vacation Packages, Bus Tours & Guided City Tours

Eger ki kendi bas?na tur uydurmak istiyorsan ucak ve tren biletleri hotel fiyatlar? için;
    Expedia Travel: Vacations, Cheap Flights, Airline Tickets & Airfares
    Booking.com: 196,707 hotels worldwide. Book your hotel now!
    Hostels.com - Every Hostel, Everywhere - 30,000+ Hostels Worldwide
    Hostels, Youth Hostels & Cheap Hotels at HostelBookers
    Train and Bus Tickets, Other Thruway Services - USA and Canada | Amtrak.com

Burdan cok güzel tur planlar? olusturabilirsin. Bundan 2 sene önce arkadas?m bat? yakas?n? boydan boya 10 gün gezdi toplamda harcad?g? rakam 1000 dolard?.

hocam sen ne güzel bir site vermi?sin öyle valla i?ime çok yarayacak turlar var hemde fiyatlar? gayet uygun geldi gözüme

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)