Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o dedigin yöntemle gecen sene aldım biletimi...hemde HSBC nin ögrenci kartı ile... sen bu yargıya bankada ki adamla konuşup mu vardın yoksa parayı yatırıp bilete onay alamadınmı??
her iki bankada da yetkililerle konuştum.
hatta HSBC deki şube müdürü falan olabilir,çünkü veznedeki beni ona yönlendirdi.Kriz öncesi para yatırmaya izin veriliyormuş ama sonradan kalkmış,limitin kadar kullanır olmuşsun.bu arada arkadaşımın biletini de ben alıcaktım o yuzden 2000 tl civarı tutuyordu,bunu da belirteyim..b yani benimki çok çok fazla oldugu için aksilik olmuş olabilir.
Örneğin Akbanktan gelen cevapta limitimin %100 ü fazla para yatırabildiğim yazılmış.limitim 800 yani 1600 yatırabilirmişim demek ama bu iki kişi biletine yetmiyo.tek alacaklar için sorun olmayabilir.