Konsolosluğu hergün arıyorum fakat J-1 konusunda yardımcı olamadıklarını söylüyorlar galiba nedeni de acente ile grup başvurusu yapıldığı için bilgilerime erişemiyorlarmış(!)

Ama elemanlardan biri https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/ni...ion/contact_us bu sayfada bulunan Group_Processing_TUR@visaops.net mail adresine durumumu bildirmemi istemişti, onu yaptım ve yetmedi aşağıdaki adrese;

esee_contactus+tr+courier+tr@visaops.net
Evet buraya da mail attım ve bu eese-contactus adresine mail atınca otomatik bir mail geldi ve info@gssvisa.zendesk.com adresinden gelen maile göre otomatik bir request açmışım, bir siteye yönlendirdi ve attığım mailin bir request formunda ticket gibi açıldığını gördüm. Aradan bir kaç saat geçti ve bu açılan ticket alıntısının olduğu bir mail gelerek

Alıntı ; Nickli Üyeden Alıntı
Your visa processing is complete and your passport has been returned to the PTT delivery location. You will receive your shipment tracking number by email within two business days. If you did not initially apply for your visa with an email address or the email address you first used is incorrect, please visit usvisa-info.com and sign in to your account to view your shipment tracking number.



Thank you,

Non-Immigrant Visa Unit
U.S. Consulate, Istanbul


Böyle mutlu bir haber aldım, şimdi tek eksiğim shipment tracking number, bunu da alırsam 28 mayıs günü pasaportum elime geçerse ozaman muzziplik tamamlandı demektir!