Alıntı Elmyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de merak ettiğim bir şey var. Yeşil pasaportum var ama sanırım onu iptal ettirmem gerekiyormuş. Sonra yeniden çıkarılır dediler. Ama şöyle bir durum var ki bu pasaportumu kaybetmiştim zaten ve yenisini çıkartırken ikinci defa çıkarılmaz bundan sonra dediler. Ne derece doğrudur?
bununla ilgili bakanlar kurulu kararı var kapı gibi. defterdarlıktan mührü aldıktan sonra karakolun bir şey demeye yetkisi yoktur. konya emniyetinden aldım pasaportumu ikinci defa oldu 3 saatte verdiler ikisinde de. orayı arasınlar yardımcı olurlar.

eğer anladığım gibiyse yapman gerekenler.
1-yeşil pasaportunu kaybettiğine dair tutanak hazırlat.
2-okuldan tekrar bu konuyla ilgili VALİLİK MAKAMINA" bir yazı çıkarttır.
3-bu yazıyla defterdarlığa git mührünü ve uygundur yazını imzanı filan al.
4-emniyete git tüm belgelerinle ve pasaport şube amiriyle durumu konuş. illa referans isterlerse konya emniyetini arasınlar hatta durum ciddiye binerse özelden mesaj at sana numarasını vereyim.