Alıntı sdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
amac gezmek falansa tamam turk arkadas iyi olur ama eger ingilizcemi gelistirecegim diyorsan o zaman yalniz gitmek daha iyi bence.
aynen tek gitmenin özeti budur..bende yanlız gittim türke sadece travel yapacagım son 1 hafta ihtiyac duydum..

Alıntı hnd56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece havaalanından cok korkuyorum aktarmada bi sorun yasıcam ucagı kacırcam incem otobüsü bulamıcam kaybolcam diye tak basına gitmek güzel ama kalcagın eve gittikten sonra güzel korkuyorum sanırım biraz..
İtalyada 2 saat olması gereken aktarmam rötar nedenyle 6 saat olunca işyerime giden günün son otobüsünü kacırıp diger otobüs icin 15 saat boston havalimannda beklemem gerekmişti..Ama ben beklememiştim tabi sonra ne oldu New hampshire n haritada yerini bile bilmedigim kasabalarnda gecen kayp 2 gün ..gel gör ki tecrübesi paha bicilemez.

yazıya moral vermek icin başlamıştım ama pek öyle olmadı sanki