Bence tek gitmek pek mantıklı değil. Şu bakıma mantıklı değil: Orada bilmediğimiz bir yerde, bilmediğimiz bir toplum ve kültürün içinde tam manası ile bilmediğimiz bir dili konuşan insanlarla birlikteyiz. Ve elbette ki WAT'a katılan arkadaşlar için 3 ay boyunca herşey güllük gülistanlık olmayacak. Dertler olacak, sıkıntılar yaşanacak, bir ihtimal; ufak ta olsa hastalıklar yaşanacak. İşte bu gibi durumlarda seninle ilgilenebilecek, derdini paylaşabileceğin Türkçe konuşan birisi olması lazım diye düşünüyorum.
Fakat şöyle bir durum da var ki; en az 1 Türk arkadaşın bulunması gerekirken; aynı zamanda da en fazla 1 Türk arkadaşın bulunması gerekiyor bence. Malum, fazlası İngilizce'yi geliştirmene ve kişisel gelişimine negatif katkıda bulunabilir.





Alıntı

ama diger bi arkdsin dedigi gibi de bu 3 ay icinde zor durumlar da olcak o yuzden Turk olmasi iyi bisey ama benim kaldigim evdeki gibi 7 tane Turk biraz abarti gibi birlikte gelmis gibiyiz 
Bookmarks