ECP Services LLC'de 20 haziran'da iþe baþlýyacaðým. Bu þehre giden arkadaþlarla bilgi alýþveriþi yapabileceðimizi düþünüyorum. PANAMA CITY 2010 yolcularýnýn iþtirakýný bekliyorum![]()
ECP Services LLC'de 20 haziran'da iþe baþlýyacaðým. Bu þehre giden arkadaþlarla bilgi alýþveriþi yapabileceðimizi düþünüyorum. PANAMA CITY 2010 yolcularýnýn iþtirakýný bekliyorum![]()
Bu yıl gitmiyorum fakat elimdeki bilgileri paylaşabilirim..
Florida destinden sonra ilk başta sıkıcı bir izlenim yaratsada isminden dolayı, Gece hayatı ve gece klüpleri ile meşhur şirin bir yöremizdir...
Diğer amerikan şehirlerine göre burdaki clublar daha başkadır...
Duyduğum kadarıyla amerikanın en büyük gece kulübü Club La Vela burdadır..
Club La Vela is the largest nightclub in the USA,.......
Club La Vela | Panama City Beach, Florida | The Largest Nightclub in the USA!
Bu konu hakkýnda bilgim yoktu teþekkürler..
Panama city hakkýnda çok araþtýrdým ama orda WAT programýna katýlanlarla hiç karþýlaþmadým.
Benim 2. iþ imkanlarý ve sezon sonu iþ durumlarý hakkýnda bilgiye ihtiyacým var aslýnda. Benim bu yýl zamaným fazla 5 ayýmýda Usa'da gecirmeyi istiyorum.
Tabiiki buranýn çok sýcak ve nemli olduðunu biliyorum .
Burada ne yenir ne içilir? (iþveren 3 öðün yemek karsýlýðý gunluk 15 usd istiyor) bence bu fazla bi ücret.
Sende Florida'dasýn sanýrým bu yaz.
iþ hakkýnda kýsaca bilgi verirmisn?
Günlük yemek yaklasık 3 öğün için 15 dolar aslında çok fazla değil..Biz mc donalds ta calısrken % 50 indirimli yememize rağmen gunluk yaklasık 10 doları çıkarıyorduk gözden...
2. iş için, sahile yakın bir yerse oteller , barlarda iş bulabilirisn....Restoranlar ve marketleri , senden önce gelen öğrenciler eğer doldurmadıysa bos yerleri ve dilin iyiyse sanırım zorluk yasamazsın....
Ben geçtiğimiz yıl floridadaydım..Artık yaştan ve bazı zorunluluklardan dolayı wat ile gitmek imkansız..![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks