Work and Travel
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

slm arkadaslar bende bu yaz virginia beache gdicem ve detaylı arastırma yapıyorum. Courtyard Mariotte de housekeeper işi 8.25 saatlık +tip inş. iyi olur. ama benmde merak ettiğim kalacak yer olayı ... şimdi benim ucagım 13 hazıranda new yorka inicek ..11 saat minimum ucak yolculugundan sonra chinese bus varmıs sanırım 35 dolara virginiaya gelıomus 8 saatte fln..toplamda 20 saat yolculuktan sonra ben otobusten ınınce napıcam =)) biri yardımcı olursa sevnrm ..=)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı V!p3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar bende bu yaz virginia beache gdicem ve detaylı arastırma yapıyorum. Courtyard Mariotte de housekeeper işi 8.25 saatlık +tip inş. iyi olur. ama benmde merak ettiğim kalacak yer olayı ... şimdi benim ucagım 13 hazıranda new yorka inicek ..11 saat minimum ucak yolculugundan sonra chinese bus varmıs sanırım 35 dolara virginiaya gelıomus 8 saatte fln..toplamda 20 saat yolculuktan sonra ben otobusten ınınce napıcam =)) biri yardımcı olursa sevnrm ..=)
    iş güzelmiş saatlik ücreti de gayet iyi. biletini newyorktan norfolk a alırsan daha iyi olur. otobus kesinlikle tavsiye etmiyorum bilmeyen biri için cok zor özellikle. jfk dan metrolar var heryere ama yine de olumsuzlukları daha cok. koltuk numarası diye bişey yok millet rastgele biniyo otobuse ve aktarmalarda bavulları tek tek kendin tasıyosun sonraki otobuse. otobuslerde konfordan eser yok. hatırladım ve ruhum daraldı. ama virginia beach cok guzeldir. eminim harika bir yaz tatili yaşayacaksın. şimdiden iyi eğlenceler.
    I made a promise never to settle...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks