Work and Travel
Toplam 403 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizede sorulan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@sucre
    inş kafana göre, imkanları ii bi iş bulursun kardeşm. bnada aynı hareketi yaptılar.fuara gdip iş alan arkdsmı 5 e katlıorm inglzcede ama adam fuara gitmş. şimdi bi iş bldk bakalm. cok kafama yattı. ücreti we imkanlrda ii. inş. herkes alnn akyla cıkar bu işten

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı xcover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sucre
    inş kafana göre, imkanları ii bi iş bulursun kardeşm. bnada aynı hareketi yaptılar.fuara gdip iş alan arkdsmı 5 e katlıorm inglzcede ama adam fuara gitmş. şimdi bi iş bldk bakalm. cok kafama yattı. ücreti we imkanlrda ii. inş. herkes alnn akyla cıkar bu işten
    saol inşllh..amerıkaya gıdıp kendım iş arasam 30 saatlık iş bulurdum zaten..dusunsene hafta sonu yok sabah 8 ıle ogleden sonra 2 de serbestsın sonra ne yaparım ben bos bos..ya 2.iş bulamazsam..bayılırken paraları iyiydi aldılar bi güzel paralarını..overtime yapmak ve mumkunse haftasonu da calısmak ıstıyorum demıstım ama hıc bırı dıkkate alınmadı..bakalım işimi iptal ettırdım yenı iş nzaman bellı olur bılmıyorum..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks