arkada?lar ben new jersey e gidece?im ve arabas?z ula??m zor olur deniyor.. araba almam gerekiyormu? fakat ya??m 20 acaba sorun olur mu ve buradaki ehliyetimi kullanablir miyim?? ayr?ca al?m ve sat?m i?leri nas?l yap?l?r??![]()

arkada?lar ben new jersey e gidece?im ve arabas?z ula??m zor olur deniyor.. araba almam gerekiyormu? fakat ya??m 20 acaba sorun olur mu ve buradaki ehliyetimi kullanablir miyim?? ayr?ca al?m ve sat?m i?leri nas?l yap?l?r??![]()

Arkadaşlarımız sağa sola araba ile ilgili başlık açmasınlar diye kocaman bir kategori oluşturmuştuk oysa...
http://www.turkishwat.net/araba-alim...hliyet-trafik/
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

özel olarak sorularım vardı teşekkürler...
ozel sorularini o konuda yazarsan seninle ayni seyleri dusunen kisiler de faydalanir kolaylikla...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

bizim new york.ta araba var.. 95 model lincoln.. kesin degil ama dusunursen bir ihtimal satabiliriz..

do?ru soyluyor arkada?.. araba satmak gerçekten zor.. biz 2 araba ald?k.. 1.si bozulmasayd? ald?g?m?zdan daha pahal?ya satacakt?k(1000e ald?k 1500e filan satacakt?k) ama o da isyerindeki elemanlar arabay? sevmi?ti birkaç ki?i talip olmu?tu da surekli fiyat? art?yordu araban?n
1. araba bozulunca 2. bir araba daha ald?k st.louis.den new york.a kadar yol ustundek? b?rcok yeri gezip donduk.. new york.ta satamad?k arabay? b?r tan?d?ga b?rakt?k o da sonradan cok ucuza satm?s..

hocam araba için istediğin fiyat ne? veya ücret karşılığı bizi new jersey'e götürebilir misiz? yani anlaşalım orta yerde![]()

Arkadaslar ben abd de yasiorm ve taxi firmasinda calisiorm. ulasimla ilgili yardim edebilirm east coastda.

cakin1984, 5 veya 6 haziran günü jfk'ya inmiş olmayı umut ediyorum. oradan wildwood'a geçmemiz gerekiyor. iki arkadaşız. bizim ulaşımımızda yardımcı olur musun ve tabii ki bunun maliyeti ne olur![]()

Az sonra email'i gönderiyorum. bu kadar çok mu wildwood var yahu :P

Gönderdim maili cakin 1984
kardes eger pennsylvanıa yada new jersey tarafanıa gıdıyorsan bende 5 hazıranda jfkye ınecem senı ıstedıgın yere goturebılırz olumuzun ustundeyse tabıkı

Kusura bakmayın ama konunun başında forum yöneticileri uyarı yapmasına rağmen kimse iplememiş. Şahsen benzer konuları farklı sekmelerde açıp da aynı türden soruları görmek insanın tadını kaçırıyor. Özel soru uğruna ( ki başlıkta ne bir soru edatı ne de noktalaması gördüm) başlık çöplüğüne çevirmek, forumu kullanışsız hale getirir.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks